Score: 8,3

Contactgegevens Lease’m

info@leasem.nl

Siliciumweg 4
3812 SX Amersfoort

www.leasem.nl

[toc]

Lease’m lease maatschappij review

Lease’m is een private autoleasemaatschappij. Zij leveren auto’s aan particulieren voor een vast bedrag per maand. Hun beleid is autorijden zonder zorgen. Dat wil zeggen dat Lease’m garant staat voor alle mogelijke ongemakken die je zou kunnen tegenkomen na de aanschaf van een auto.

Naast het leasen van wagens aan privépersonen, biedt lease’m ook gratis advies aan over private lease. Daarnaast helpt zij jou ook je huidige auto te verkopen. Op hun website heb je de mogelijkheid om bestaande aanbiedingen te bekijken of om zelf je vraag samen te stellen. Hun aanbod beperkt zich tot 3-deurs en 5-deurs personenwagens.

Lease’m private lease voorwaarden

Dit bedrijf is natuurlijk niet de enige leasemaatschappij van Nederland en dus proberen ook zij zich te onderscheiden met hun voorwaarden. Net als de meeste maatschappijen, kiezen ze bij dit bedrijf voor een leaseplan waarbij je een vaststaand maandbedrag betaalt. Je moet enkel nog zelf tanken, de rest wordt geregeld voor jou. De levering, het onderhoud en de banden gaan via de dealer.

Deze lease maatschappij gaat altijd voor een snelle service. Een andere voorwaarde is dat er geen reclamestickers op jouw auto worden geplaatst. Wat lease’m onderscheid ten opzichte van haar concurrenten is dat ze echt gaan voor een persoonlijke service. Ze garanderen jou één vaste contactpersoon. 

Voordelen 

Lease’m gaat voornamelijk voor snelle en persoonlijke service. Je krijgt je financiële beoordeling al binnen 1 dag. Verder heb je maar met één persoon contact bij het bespreken en afhandelen van je contract. Dat geeft een persoonlijke touch aan je contact met Lease’m. Als je vragen hebt over private leasen kan je ook bij hen terecht. Indien je hulp nodig hebt bij het kiezen tussen automodellen, of niet weet of private leasen iets voor jou is, kan je bij lease’m gratis advies krijgen. Dat advies is uiteraard vrijblijvend.

Deze leasemaatschappij is voor iedereen. Ze zoeken mee naar een geschikt contract voor elke fase in het leven. Ook maken ze contracten op voor jonge en flexibele mensen, maar evengoed voor gezinnen. En ook voor mensen op middelbare leeftijd geeft lease’m graag persoonlijk advies. Ze is flexibel en geeft je niet alleen een voorgekauwd aanbod aan wagens. Lease’m geeft je ook de mogelijkheid om zelf je droomauto samen te stellen op basis van een brede waaier aan basismodellen.

Je huidige auto verkopen

Als je hebt gekozen voor private lease, is het natuurlijk onvermijdelijk dat je je huidige auto moet verkopen. Dat kan je uiteraard zelf doen, maar dan sta je zelf in voor de onderhandelingen, moeite en risico’s die dat met zich meebrengt. Lease’m denkt daarom mee met jou over het mogelijke inruilen van jouw wagen. lease’m brengt – in samenwerking met Emil Frey Car Trading – binnen vier uur gratis een bod uit op je auto.

Dat bod is natuurlijk vrijblijvend en niets verplicht je het te aanvaarden. Je kan ook de gegevens van je huidige auto ingeven op de website van lease’m om meteen een vrijblijvend bod op te vragen. Het binnenbrengen van je huidige auto en de levering van je nieuwe leasewagen kan perfect op elkaar afgestemd worden. Zo hoef je geen moment zonder auto te zitten.

Aanbod

Deze lease maatschappij biedt auto’s aan van een brede waaier aan merken. Elke auto is volledig aan te passen met verschillende extra pakketten. Op die manier kan je een auto samenstellen volledig naar wens. Onderstaand een lijst met de aangeboden merken:

 • Audi
 • BMW
 • Citroën
 • Dacia
 • DS
 • Honda
 • Hyundai
 • Mini
 • Peugeot
 • Renault
 • Seat
 • Skoda
 • Volkswagen

Om je een idee te geven van de beschikbare extra opties op de basismodellen, een kleine opsomming. Thuislevering, waxoil behandeling, luxe afleverpakket, all-season banden en meer. Dit zijn slechts de opties bij de basismodellen. Als je ervoor kiest zelf een auto samen te stellen, kun je haast elk denkbaar detail aanpassen naar wens. Dat is de grote troef van Lease’m. De prijzen worden weergeven van elke auto op basis van km/jaar en looptijd in maanden.

Klantervaringen

Het is altijd raadzaam om de ervaringen van andere klanten te kennen om een inschatting te kunnen maken over de kwaliteit van de service. Bij Feedback Company heeft lease’m 172 beoordelingen van klanten gekregen. Gemiddeld kreeg lease’m 9.1/10 sterren. 96% van de klanten beveelt het bedrijf aan aan andere klanten.

De meeste klanten zijn zuinig in hun commentaar. ‘Prima service’ ‘vlot geholpen’ en dergelijke zijn de meest voorkomende commentaren. Gemiddeld gezien krijgt deze leasemaatschappij dus een uitstekend rapport. 

Wil je nou direct weten of de Lease’m de beste keus is voor jouw situatie? Maak dan nu gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle aanbieders met elkaar voor de beste deal!

Keurmerken & certificaten

Bekijk alle andere leasemaatschappijen in Nederland