Score: 8,3

Contactgegevens lease.auto

Lage Dijk-Noord 18, 3401

VA IJsselstein

https://lease.auto/

[toc]

Lease.auto review 2020

Leaseauto.net is een leasemaatschappij voor ondernemers en particulieren. Naast de financial en operational lease heb je dus ook de mogelijkheid om bij lease.auto private lease contracten af te sluiten. Ze geven op hun site de keuze tussen 22.154 occasions en 6.720 nieuwe auto’s. De slagzin van het bedrijf is ‘zorgeloos rijden’. Ze spelen dus in op de wens van de klant, die wil immers rijden zonder enig gedoe. Lease.auto biedt drie programma’s aan; financial lease, operational lease en lease.auto private lease. Ze bieden drie soorten auto’s aan

 • actie auto’s
 • occasions
 • nieuwe auto’s

Daarover hieronder meer.

Mogelijkheden

Een eerste mogelijkheid bij lease.auto is een financial lease. Hiermee kies je ervoor om direct eigenaar te zijn van de auto. De BTW is direct terug te vorderen, en je geniet van investerings- en renteaftrek. Je kunt op deze pagina meteen een blik werpen op het aanbod van auto’s dat lease.auto aanbiedt. Naast nieuwe auto’s kun je ook kiezen voor een lease.auto occasion lease.

Je kunt op de website ook direct met de financial lease calculator een bedrag en looptijd invoeren om je geschatte maandlasten te berekenen. Op basis daarvan kan je dan effectief meteen een offerte aanvragen. Met dit plan staat lease.auto niet garant voor een all-in zorgeloze rijervaring. Daarvoor moet je het operational leaseplan nemen.

Hieronder een overzicht van het aanbod in automerken voor dit plan. Het gaat daarbij om bestelwagens, driedeurs- en vijfdeurs personenwagens. Lease.auto geeft ook de keuze tussen allerlei soorten brandstof, van diesel tot benzine, LPG tot elektrisch en hybride. Ook zijn zowel automaten als handgeschakelde auto’s ter beschikking.

 • Audi
 • Mercedes-Benz
 • Ford
 • Renault
 • Peugeot
 • Volkswagen
 • BMW
 • Jaguar

Wat is er naast dit nog allemaal meer mogelijk?

Met de tweede mogelijkheid bij lease.auto, operational lease, kies je dus voornamelijk voor een zorgeloze rijervaring. Auto.net verzekert je dat je met dit plan all-in zorgeloos kunt rijden. Dat houdt dus in dat verzekering en wegenbelasting inbegrepen zijn. Verder hoef je je ook niets meer aan te trekken van onderhoud of pechhulp, aangezien ook dit is inbegrepen in dit leaseplan.

Een derde en laatste optie die je bij lease.auto hebt, is een lease.auto private lease. Met dit lease.auto private lease plan rijdt je all-in zorgeloos, inclusief verzekering en wegenbelasting. Ook hier is verder onderhoud en pechhulp inbegrepen. Het aanbod van auto’s bij private lease is hetzelfde als dat van de andere twee lease opties. Wel sturen ze op de site eerder aan op actie auto’s in dit segment. Lease.auto private lease verduidelijkt dat je bij dit plan je over niets zorgen dient te maken.

Prijzen

Door de hoeveelheid auto’s, leaseplannen, en variaties tussen die twee, is het niet mogelijk een volledig overzicht te geven van alle prijzen of een indicatie te geven van een gemiddelde te verwachten prijs. Voor bepaalde auto’s is het zelfs niet mogelijk om zonder rechtstreeks contact met de maatschappij gedetailleerde prijzen te zien te krijgen. Daarom hieronder toch een prijstabel met kilometerstand en aantal maanden voor de Volkswagen Caddy. Dat is op dit moment (22/07/2020) de goedkoopste actie auto op lease.auto.

Je kunt natuurlijk ook altijd het aanbod vergelijken door gebruik te maken van onze vergelijker!

Occasion lease bij lease.auto

Wist je dat het bij lease.auto ook een mogelijkheid bestaat voor een lease.auto occasion leasen. Bekijk eens het aanbod Lease.auto occassion lease. Wist je bijvoorbeeld ook dat een Lease.auto occasion lease ook nog eens goedkoper zijn dan een lease van een nieuwe auto? Een lease.auto occasion lease heeft veel financiele voordelen vanwege de gunstige lease.auto ocasion lease tarieven.

Daarnaast kun je een Lease.auto occasion lease ook eenvoudig voor een kortere tijd leasen. Wanneer je voor een Lease.auto occasion lease kiest, rijd je voordelig een tweedehands auto, met de gemakken van een lease. Vaak kun je binnen een kort tijdsbestek al beschikken over een Lease.auto occasion lease. Meer voordelen van deze lease kun je vinden op de website van Lease.auto.

Contactgegevens Lease.auto

Om verder contact op te nemen over een lease.auto occasion lease of lease.auto private lease, kan je het contactformulier op hun site invullen, dan nemen zij contact op met jou. Ook via Whatsapp zijn zij 24/7 bereikbaar om vragen te beantwoorden. Verder hebben ze een chatfunctie op de website, die de communicatie zou vergemakkelijken. Je kan hen ook bereiken via onderstaande gegevens. Ook waardeert lease.auto het wanneer je een lease.auto review achterlaat.

 • Tel: 030 – 237 4444
 • E-mail: info@lease.auto

Lease.auto reviews van klanten

Tot slot is het steeds fijn een bedrijf in te kunnen schatten aan de hand van een lease.auto review van verschillende klanten. 545 lease.auto klanten lieten een lease.auto review achter op Trustpilot. Gemiddeld scoort lease.auto 4.9 sterren op 5, dat is een uitstekend rapport. Uit de lease.auto review blijkt dat klanten naast het aantal sterren dat ze geven ook lyrisch zijn in hun commentaren. Zo schrijft een klant in een lease.auto review dat lease.auto prijzig is, maar wel kwaliteit levert en verder ook duidelijke afspraken maakt zonder verborgen kleine lettertjes.

Een andere klant geeft in een lease.auto review aan ‘ken geen betere’ en gaat zelfs zover dat hij een 10+ rating zou geven indien mogelijk. Ook valt het op dat veel klanten de medewerkers van lease.auto bij naam noemen, steeds in meer dan positieve zin. Een goede auto Lease.auto private lease blijkt uit lease.auto review dus een zeer goede en persoonlijke service te leveren, met enkel maar tevreden klanten tot gevolg. Je zult vaak een positieve lease.auto review lezen. Wie zoekt naar een negatieve lease.auto review, zal bedrogen uitkomen.

Vergelijk Lease.auto met andere aanbieders

Het blijft natuurlijk altijd een uitstekend idee om niet alleen te kijken naar een lease.auto review, maar ook eens lease.auto te onderwerpen aan een vergelijkend onderzoekje. Nederland telt immers meerdere uitstekende leasemaatschappijen.

Wil je nou direct weten of de Lease.auto de beste keus is voor jouw situatie? Maak dan nu gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle aanbieders met elkaar voor de beste deal!

Keurmerken & certificaten

Bekijk alle andere leasemaatschappijen in Nederland