Score: 8,3

Contactgegevens ikrij.nl

070 342 92 20
Donau 120
2491 BC Den Haag
http://www.ikrij.nl
[toc]

IKRIJ.NL Private Lease Review

IKRIJ.NL biedt als bedrijf verschillende private leaseauto’s aan. Het bedrijf is in 2013 opgericht en is een relatief nieuwe speler op de markt. Dit bedrijf is onderdeel van Wittebrug Lease. Deze leasemaatschappij heeft zich volledig gericht op het aanbieden van Private Lease auto’s. Ze biedt geen zakelijke lease aan. Niet alleen biedt ze veel goede en nieuwe auto’s aan tegen een vast tarief, ook bieden ze een goed lease pakket aan en een goede pechhulp service.

Dit bedrijf heeft over de jaren heen veel ervaring opgedaan en heeft de nodige kennis in huis voor alles wat betreft het leasen van voertuigen. Niet alleen als het gaat om de levering van een nieuwe leaseauto, maar ook als het gaat om het onderhoud en eventuele reparatie of schadeherstel.

Dankzij haar verschillende partners is IKRIJ.nl uitgegroeid tot een van de grootste en een van de beste leasemaatschappijen.

Waarom kiezen voor een auto lease van IKRIJ.NL?

Je kunt bij dit bedrijf dus een leaseauto regelen. Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan auto’s en deze vervolgens eenvoudig bestellen. Het aanbod is zeer ruim. Enkele voorbeelden van auto’s die je kunt leasen zijn Citroen, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota of Volkswagen. Altijd tegen een supervoordelig maandelijks lease bedrag. IKRIJ.NL is voortdurend op zoek naar de beste en goedkoopste private leaseauto’s en daarom kopen ze regelmatig modellen in die ze superscherp op de markt zetten. Door de snelle levertijd ben je altijd snel op weg in je nieuwe leaseauto!

IKRIJ.NL heeft een ‘geen gedoe’ policy. Met ‘geen gedoe’ bedoelen zij dat de vaste maandtarieven, de voordelige investeringen, auto-inruil en kortingen allemaal bij hun aanbod zit inbegrepen. Het enige wat jij hoeft te doen is hen te laten weten wat je als looptijd wilt en wat je verwachte aantal kilometers per jaar zal zijn. Vervolgens mag je het merk, de accessoires en zelfs de kleur van de auto kiezen. Vervolgens kun je de auto zelf ophalen bij een van hun ophaalpunten. Wanneer je nog vragen hebt of als er iets niet helemaal in orde is, kun je terecht bij hun klantenservice die je snel zal helpen.

Private Lease IKRIJ.NL

Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar wil je geen onverwachte kosten? Wil jij zorgeloos autorijden voor een vast maandbedrag? Dit kan door een privé leaseauto aan te schaffen. IKRIJ.NL bied je in samenwerking met Witteburg een uitstekende privé lease aan. Er zijn verschillende soorten IKRIJ.nl autolease contracten mogelijk en de contractvoorwaarden zijn duidelijk en helder.

Voordelen

Dit bedrijf koopt slim in waardoor ze altijd een vlijmscherpe, voordelige private lease kan aanbieden. Ze denken ook altijd graag mee om de prijs nog lager te maken, bijvoorbeeld door bestickering. Naar eigen zeggen is ze de beste keuze als het gaat om een lease voor particuliere gebruikers. IKRIJ.nl biedt altijd een voordelige lease die op maat is gemaakt voor privégebruik.

Dit bedrijf biedt niet alleen een voordelige private lease dat ook veilig is. Zij is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Met dit Keurmerk ben je gegarandeerd van eerlijke voorwaarden, zekerheid bij klachten, een compleet productaanbod, bescherming tegen te hoge financiële lasten en 14 dagen bedenktijd. Zo ben je er zeker van dat je je private lease ook nog eens veilig is. Ze biedt een superscherp leasetarief met een vast maandbedrag, zonder onverwachte additionele kosten. Een lease van dit bedrijf biedt veel voordelen, o.a.:

  • Private lease deals op maat
  • Snel leverbaar
  • Voordelig en geen gedoe
  • Zorgeloos autorijden tegen een scherp tarief per maand
  • Gratis taxatie van de oude auto en de mogelijkheid om je auto te verkopen
  • Korting op maandbedrag als je gebruik maakt van haar bestickering

Ruil je oude auto gewoon in

Bij IK RIJ.nl weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast heeft ze een groot assortiment.  Bij dit bedrijf kun je snel rijden in je nieuwe leaseauto. Kijk in onze vergelijker voor het actuele aanbod aan modellen en de opties. IKRIJ.nl koopt jouw auto. Ze laten je aan de hand van een gratis taxatie snel weten wat je kunt krijgen voor je auto. Als je akkoord gaat met het aanbod, krijg je geld voor je oude auto. En verder geen gedoe, je krijgt het geld dan gewoon op je bankrekening gestort.

Klantervaringen

Een auto hebben brengt veel voordelen met zich mee. Maar het brengt ook de nodige kosten en risico’s met zich mee. Lease kan dan een mooie tussenoplossing zijn. Maar bij welk leasemaatschappij kun je dat het beste doen? Je zou bij IKRIJ.nl kunnen kijken. Zorgen ze ervoor dat de auto’s wel netjes en goed onderhouden zijn? Gaat het je inderdaad niets aan onderhoud kosten? Hoe eenvoudig is het om een auto te leasen via hun website? En hoe dienstverlenend en vriendelijk is de klantenservice van IkRij.nl? Dit kun je nalezen in de reviews van anderen.

Wil je nou direct weten of IKRIJ.nl de beste keus is voor jouw situatie? Maak dan nu gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle aanbieders met elkaar voor de beste deal!

Keurmerken & certificaten

Bekijk alle andere leasemaatschappijen in Nederland