Score: 8,3

Contactgegevens Privatelease.com

info@privatelease.com

0306983820

Eendrachtlaan 280
Utrecht

https://privatelease.com/

[toc]

De Privatelease.com Review 2020

Privatelease.com is een private leasemaatschappij die het autorijden flexibel wil maken. Haar streven is om het simpel, voordelig, zorgeloos en persoonlijk voor je te maken. Ze willen je graag in alles ontzorgen en persoonlijke aandacht is voor hen heel belangrijk. Ze willen gewoon dat je zorgeloos kunt rijden en genieten van de voordelen die ze bieden.

Private lease.com is in 2015 als onderdeel van Business Lease opgericht. Ze zijn in dat jaar gestart met twee personen en inmiddels behoren ze tot een van de top vijf spelers in Nederland.

Ze zijn o.a. onderdeel van de AutoBinck Group. Deze is al meer dan honderd jaar actief in de autowereld. Sinds 2019 is er een fusie geweest tussen Business Lease en Terberg Leasing. De moedermaatschappij heet nu Terberg Business Lease Group. Hierdoor heeft Private Lease.com nog meer slagkracht en schaalvergroting. Ze wil haar focus niet alleen op de auto leggen, maar vooral ook de aandacht leggen op de persoonlijke situatie.

Waarom leasen bij deze private lease maatschappij?

Met een Privatelease.com auto kun je gaan en staan waar je wilt. Een private lease via dit bedrijf is altijd duidelijk en transparant. Je hoeft geen aanbetaling te doen of een borg te betalen. Private-lease.com biedt nieuwe en zuinige auto’s aan, je kunt alle private lease modellen online bekijken.

Ze willen je graag een auto aanbieden die past bij je persoonlijke situatie. Gewoon lekker rijden in een privatelease.com auto zonder gedoe. In drie stappen rijd je al een eigen private leaseauto. Ze bieden een geschikte auto voor een ieder die gebruik wilt maken van een privé lease.

  1. Je kiest eenvoudig een auto, bijvoorbeeld een zuinige stadsauto, een stoere cross over of een sportief model. Alles is mogelijk.
  2. Vervolgens bepaal je de jaarlijkse kilometrage, de looptijd, de kleur en de accessoires.
  3. Ten slotte geef je je persoonsgegevens op en verzend je jouw aanvraag. Binnen een week wordt er contact met je opgenomen en na acceptatie zetten ze alles voor je in gang.

Wil je nu direct weten of de Privatelease.com de beste keus is voor jouw situatie? Maak dan nu gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle aanbieders met elkaar voor de beste deal!

Privatelease.com voordelen

Privatelease.com bied je op gemakkelijke en transparante wijze haar auto aan. Naar eigen zeggen behoren ze tot de vijf spelers in Nederland op gebied van lease. Ze biedt altijd een voordelige private lease die op maat is gemaakt voor je wensen. Met de goedkope private lease heb je geen gedoe, gewoon simpel, voordelig, zorgeloos en persoonlijk. Privatelease.com is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Met dit Keurmerk ben je er zeker van dat je eerlijke voorwaarden krijgt. Je hebt de zekerheid dat je klachten worden verholpen. Ook krijg je een compleet product krijgt. Ten slotte ben je er zeker van dat je beschermt bent tegen te hoge financiële lasten. Ook krijg je een 14 dagen bedenktijd. Door dit Keurmerk weet je zeker dat je en je private lease veilig is.

Ze biedt een ruim aanbod met een vast maandbedrag, zonder gedoe of onverwachte additionele kosten. Verder zijn de wegenbelasting, de autoverzekering, het onderhoud, reparatie en schade herstel inbegrepen. Je krijgt ook pechhulp binnen heel Europa. Vervangend vervoer in Nederland is inbegrepen in de lease. Een Privatelease.com biedt nog meer voordelen, o.a.:

  • Geen onverwachte kosten. Je krijgt achteraf niet te maken met onverwachte kosten. Het enige wat je naast je leasetarief hoeft te betalen zijn de brandstof en eventuele boetes die je krijgt tijdens het gebruik van de auto.
  • Onderhoud, pechhulp, schade afhandeling, het zit er allemaal bij inbegrepen in het leasebedrag
  • Transparant en inzichtelijk, je weet dus altijd wat je maandelijkse kosten zijn voor je leaseauto.
  • Je hebt geen spaargeld nodig om te kunnen leasen. Je hoeft enkel het maandelijks leasetarief te betalen en hoeft niet in een keer een hoog bedrag te betalen voor het aankopen van een auto.
  • Geen gedoe met het verkopen van je auto. Wanneer je contract is afgelopen hoef jij je geen zorgen te maken over het verkopen van jouw auto. Je levert deze gewoon in en klaar is Kees.

Je private lease auto delen of verhuren

Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt is dat je de optie hebt om je auto te delen en te verhuren. Zo kun je je autokosten terugverdienen. Meestal staat je auto vaak stil. Je mag je privatelease.com auto dan delen en verhuren. Zo kun je op jaarbasis al snel €1000 bijverdienen. Deze leasemaatschappij helpt je om dit zo betrouwbaar en veilig mogelijk te maken. Zij werken namelijk samen met een professionele deelplatformen zoals Snappcar, MYWHEELS en BlaBla.com.

Niet alleen is je private leaseauto delen of verhuren goed voor je eigen portemonnee, maar ook voor de maatschappij. De auto wordt namelijk optimaal gebruikt. Je auto is goed verzekerd en de huurprijs is inclusief allriskverzekering via deze aanbieders. Want je wilt namelijk geen gedoe krijgen.

Privatelease.com ervaringen / Private Lease ervaringen

Privatelease.com komt goed uit de reviews. Ze scoort gemiddeld een 8.7 / 10. Dit is gebaseerd op 1795 reviews. Bij Privatelease.com staat vooral het persoonlijk contact centraal. Private lease scoort met name hoog op klanttevredenheid. Maar klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reviews. Ze wil continue haar dienstverlening verbeteren en wil telkens hoger scoren. Zij staan dus open voor een review hoe jij de service ervaart en horen graag van je wat er nog beter kan.

Lees ook eens de verschillende reviews en lees de klant ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen. Dit geeft je een beeld van waar je in positieve of negatieve zin tegenaan kan lopen bij het leasen van een auto bij Privatelease.com. Wil je zelf ook een review achterlaten? Dat kan op hun website of bij andere review websites. Dit helpt anderen om een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook helpt het haar dienstverlening te verbeteren.

Wil je nou direct weten of een leaseauto van Privatelease.com de beste keus is voor jouw situatie? Maak dan nu gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle aanbieders met elkaar voor de beste deal!

Keurmerken & certificaten

Bekijk alle andere leasemaatschappijen in Nederland