Score: 8,3

Contactgegevens Lease-Spotter

Butter 18,1713 GM Obdam

www.lease-spotter.nl

[toc]

Lease Spotter Review 2020

Lease-Spotter is een van de bedrijven in Nederland die het leasen van een auto mogelijk maakt. Lease Spotter is een uniek bedrijf, in die zin dat ze enkel voor het benodigde bedrag zorgen. Lease Spotter is een leasemaatschappij die zichzelf voornamelijk in de markt zet als de goedkoopste optie, waarbij je ook de uiteindelijke eigenaar kunt worden van de geleaste wagen.

Lease Spotter is onafhankelijk, ze zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij of bank, automerk of dealer.

Lease Spotter leasevoorwaarden

Bij Leasespotter kan je een financial leaseplan aangaan. Dat is vooral bedoeld voor mensen die ook de uiteindelijke eigenaar wensen te worden van de auto die ze leasen. Lease Spotter is niet afhankelijk van andere leasemaatschappijen, banken, automerken of dealers. Ze laten je enkel toe om via hen de auto die je wil te vinden tegen de prijs die je wil (uiteraard binnen de perken van het mogelijke). Concreet betekent dit dat de opties eindeloos zijn.

Bij Lease Spotter vind je occasions van alle merken, elk model, alle soort brandstoffen, transmissies, etc. Je bepaalt zelf je maandtermijn. Deze termijn is vast en komt met een vaste rente. Je bent dan ook direct de economisch eigenaar van de wagen, na betaling van de laatste leasetermijn is de wagen ook je juridisch eigendom. Wat wel eigen is aan deze voorwaarden, is dat de eigenaar van de wagen – jij dus – verantwoordelijk is voor de wagen. Je staat dus zelf in voor bijvoorbeeld schadeherstel van je auto.

Voordelen Lease Spotter

Lease Spotter is een financial leasemaatschappij. Daarbij horen enkele specifieke voordelen.

  • Ook starters en zzp’ers komen in aanmerking voor het afsluiten van een financial leaseplan. Op die manier hoef je geen jaarcijfers te overleggen.
  • Indien je BTW-plichtig bent, kan je de BTW terugvorderen.
  • Je kan de wagen op de bedrijfsbalans plaatsen en zo profiteren van fiscale voordelen.
  • Er geldt gedurende de volledige looptijd van je leasecontract een vaststaande looptijd, maandtermijn en rente.
  • Door de werkwijze van Lease Spotter, onafhankelijk van derde partijen, kunnen ze je aantrekkelijke tarieven voorleggen.
  • Op het einde van de rit, bent u economisch en juridisch eigenaar van de auto.

Je huidige auto verkopen

Wanneer je kiest voor private lease, is het natuurlijk onvermijdelijk dat je jouw huidige wagen moet verkopen. Dat kan je uiteraard zelf doen, maar dan sta je zelf in voor de onderhandelingen, de moeite en de risico’s die dat met zich meebrengt. Door de werkwijze en aard van Lease Spotter, sta je wat dit betreft echter alleen. De service van deze maatschappij reikt niet zover dat ze je helpen bij de verkoop van je oude wagen.

Aanbod

Lease Spotter heeft geen vaststaand aanbod. Zij zoeken voor jou de auto die je wil. Zij biedt wagens aan van merken als Renault, Citroën en Volkswagen, maar ook BMW, Mercedes en Audi. Er staat echter geen grens op de merken die deze maatschappij kan leveren. In het huidige aanbod zitten bijvoorbeeld Abarth, Aprilia, DAF en Ferrari. Op basis van de verkoopprijs van de auto, de aanbetaling, het leasebedrag, de looptijd en de slottermijn, wordt door Lease Spotter de prijs per maand berekend. Om je een idee te geven, onderstaande schema.

 

Verkoopprijs auto (excl. BTW) €20.000
Aanbetaling €4.000
Leasebedrag €16.000
Slottermijn €5.000
Looptijd 60 maanden
Prijs per maand €254,-

Lease Spotter klantervaringen

Het is steeds goed om de ervaringen van andere klanten te kennen om een inschatting te kunnen maken over de kwaliteit van de service. Zulke ervaringen zijn niet terug te vinden op de website, maar wel op NederlandReview. Op die site staan drie reviews, met een gemiddelde van 7.8 sterren op 10. Drie reviews is niet veel, maar de reviews op zichzelf zijn compleet genoeg om een goed idee te geven van de kwaliteit van de service. Wat opvalt, is dat alledrie de klanten vijf sterren geven wat betreft service. Dat aspect zit dus wel goed bij Lease Spotter. Voor prijs en levering scoort zij telkens drie tot vier sterren, wat redelijk goed is, maar niet fantastisch.

Het nemen van een leaseplan is een persoonlijke aangelegenheid. Iedereen heeft andere eisen en wensen. Het is belangrijk dat je je bewust bent van de kosten die je mogelijk overweegt te maken. Daarom is het aangewezen om de leaseplannen van andere aanbieders in overweging te nemen. Je kunt aan de hand van je specifieke wensen kijken waar je de beste en wellicht ook de goedkoopste lease auto kunt vinden. Immers je wilt toch ook de beste deal voor de beste prijs? Wil je nou direct weten of de Lease Spotter de beste keus is voor jouw situatie? Maak dan nu gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle aanbieders met elkaar voor de beste deal!

Wist je dat je ook een review kunt achterlaten? Zo help je anderen die op zoek zijn naar een leasemaatschappij een beeld te krijgen over deze maatschappij. Daarnaast help je Lease Spotter zo haar dienstverlening te verbeteren.

Je kunt een review op verschillende plekken achterlaten. Dus aarzel niet je ervaringen met anderen te delen.

Keurmerken & certificaten

Bekijk alle andere leasemaatschappijen in Nederland