Lease'm

Ontdek meer informatie over de lease opties bij Lease’m

Over Leasem

Een auto van Leasem kun je zelfs voor 60 maanden lang leasen. En je komt niet voor verassingen te staan. Er zijn geen kleine lettertjes waar je achteraf pas te weten komt en waardoor je extra gaat moeten betalen. Bij hun kun je altijd rekenen op duidelijke afspraken. Je kiest zelf je auto uit, tekent een contract die helemaal transparant is en je krijgt een auto met een volle tank. Ook inbegrepen in het contract zijn een complete all-risk verzekering, 24/7 pechhulp, onderhoud, vervangend vervoer na 72 uur, wegenbelasting, enz. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is benzine. Natuurlijk hebben ze ook elektrische auto’s waar je uit kunt kiezen en heb je tevens keuze uit automaat en handtransmissie.

En dat is nog niet alles. Als je van plan bent je eigen auto te verkopen, dan kun je dat ook bij Leasem doen en wel meteen. Dit doen ze in samenwerking met hun zusterbedrijf NCT Car Trading. Je kunt binnen 4 uur al een vrijblijvend bod verwachten. Wanneer je een goed bod ontvangen hebt, dan handelen ze het ook probleemloos voor je af. Waarom moeilijk wanneer het gemakkelijk kan, nietwaar?

Tot slot

Leasem is een private auto lease bedrijf die precies doet wat ze beloven. Er zijn geen verborgen kosten die je prijs gaan doen oplopen en ze bieden een uitstekende service aan. Heb je meer informatie nodig? Dan kun je die op hun website vinden of je neemt gewoon even snel contact met ze op.

Leasem is een bedrijf waar je een private auto voor minimaal een jaar kunt leasen. Wil je graag een auto leasen voor langere periodes? Dan ben je bij Leasem op het juiste adres. Ze bieden auto’s van diverse merken aan, dus de kans is groot dat je eentje zult vinden die helemaal jouw stijl is. En je hoeft helemaal geen grote investering te doen. Je kunt rekenen op een vast maandbedrag zodat je weet waar je aan toe bent.

Lease’m Ervaring

Heb jij een auto lease afgesloten bij Arval? Deel dan jouw Arval ervaringen op leaseauto.net. Je review wordt gedeeld met heel Nederland, je helpt hier enorm veel mensen mee.

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Laatst geüpdatet op