Mijndomeinauto

Ontdek meer informatie over de lease opties bij Mijndomeinauto.nl

We leasen dus auto’s voor zowel bedrijven als particulieren

Leasen is heel populiar onder beide groepen omdat het ervoor zorgt dat er zorgeloos rondgereden kan worden in een nieuwe auto zonder dat je er verder omkijken meer naar hebt. Een afspraak maken met de garage voor een onderhoudsbeurt of de jaarlijkse APK hoeft dus niet meer omdat de leasemaatschappij dat alles op zich zal nemen. Bij Mijndomeinauto.nl begon het idee om auto’s te leasen uit een heel onverwachte hoek omdat de moedermaatschappij van origine een internetbedrijf is, vandaar de nogal vreemd klinkende naam voor een leasemaatschappij.Er was namelijk behoefte aan een aparte marketingsstrategie en kwam men op het idee dat middels autobestickering te laten plaatsvinden. De dienstverlening doet echter geenzins onder voor die van de grotere spelers op de markt vanwege het concept van reclame voeren in combinatie met een leaseauto. Bedrijven kunnen zo reclame laten maken middels speciale bestickering welke op zo een leaseauto wordt aangebracht.

 

Het mes snijdt in zo een geval aan beide kanten

Niet alleen het bedrijf in kwestie zal de vruchten plukken van deze manier van reclamevoering, maar zeker ook persoon die de auto zal leasen. Die krijgt namelijk een aantrekkelijke korting op het leasebedrag en rijdt zo een persoon er nog voordeliger rond. Ook voor auto’s die zakelijk worden gereden kan zo een regeling worden getroffen. Bedrijven kunnen zo hun eigen (lease) wagenpark inzetten voor het maken van reclame.  Een ander voordeel van het leasen bij Mijndomeinauto.nl is dat er geen BKR registratie plaatsvindt. De financiering van de auto vindt geheel binnenshuis plaats en kan het vooral voor bedrijven gunstig uitvallen omdat er zo meerdere financiele opties beschikbaar blijven. Bedrijven kunnen hierdoor ook op maat berekende leasecontracten verwachten die geheel toegespitst zijn op de bedrijfsvoering. De kans dat je niet meer gaat kunnen voldoen aan de betalingsverplichtingen, ook bij wat financiele tegenslagen, wordt hierdoor enorm vermindert.

Mijndomeinauto.nl heeft dus wel een aparte ontstaandgeschiedenis en is het concept van reclamevoering toesamen met een leaseauto bij haar helemaal niet onbekend. De voordelige tarieven die er gehaald kunnen worden hieruit gecombineerd met haar uitgebreidt wagenpark, zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven en particulieren gebruik maken van haar leaseauto’s.

 

Auto’s zijn altijd al gewilde objecten wanneer het gaat om het maken van reclame omdat het niet om statische objecten gaat. Zo een auto rijdt echt overal rond en trekt zo een advertentie sticker zeker wel de nodige aandacht. Natuurlijk is het plaatsen van zo een advertentie niet gratis voor het betreffend bedrijf tenzij het om een wagen uit het bedrijfswagenpark gaat. Mijndomeinauto.nl leased auto’s speciaal voor dit doel en is het voordeel merkbaar in het leasetarief. Ook particulieren kunnen er terecht en zorgt Mijndomeinauto.nl ervoor dat je binnen de kortste tijd al rond kunt rijden in een nieuwe auto.

Mijndomeinauto Ervaring

Heb jij een auto lease afgesloten bij Mijndomeinauto.nl? Deel dan jouw Mijndomeinauto ervaringen op leaseauto.net. Je review wordt gedeeld met heel Nederland, je helpt hier enorm veel mensen mee.

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Laatst geüpdatet op