Leaseplan

Ontdek meer informatie over de lease opties bij Leaseplan

De aangeboden auto’s zijn keurig onderhouden

Een belangrijk aspect bij het leasen is de mate van betrouwbaarheid van de auto. Het is nooit prettig om met een defecte auto geconfronteerd te geraken en zorgt dit alleen maar voor oponthoud. Vanwege haar jarenlange ervaring in de branche heeft Leaseplan een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen van betrouwbare partners op het gebied van onderhoud en reparatie van haar auto’s. Bij pech onderweg of schade is het ook mogelijk om contact op te nemen met de maatschappij om snel over een vervangend vervoer te kunnen beschikken. Zonder vervoer zal je dus nooit zitten met een auto van leaseplan en geldt deze regeling niet alleen voor Nederland, maar elk ander land waar je een auto van het bedrijf hebt geleased.

Bij Leaseplan ben je ook terecht om jouw oude auto in te ruilen. Bij veel personen moet de “oude” auto namelijk wel eerst weg om ruimte voor een andere te maken. Ook blijf je maar uitgeven aan de auto (verzekering, wegenwegbelasting) en daalt de auto in waarde wanneer er niet meer mee wordt gereden. Inruilen dus en helpt Leaseplan hierbij graag een handje mee. Het bedrag dat je bij de ruil krijgt wordt trouwens niet automatisch met de lease verrekend en bepaal je dus lekker zelf wat je ermee wilt doen.Indien je de inruilwaarde gebruikt voor de lease zal het maandelijks te betalen bedrag wel minder uitvallen en rij je nog voordeliger rond met jouw leaseauto.

Ook zakelijke rijders krijgen er een optimale behandeling

Voor bedrijven die hun wagenpark liever niet zelf in handen hebben, maar die gewoon uitbesteden, zijn leaseauto’s de beste optie. Niet alleen het onderhoud van de auto’s komt niet meer voor rekening van het bedrijf, maar biedt Leaseplan ook de mogelijkheid om het complete beheer van het wagenpark op zich te nemen. De administratie van het bedrijf hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over het opstellen van onderhoudsschema’s of naar vervangend vervoer te zoeken wanneer een auto uitvalt.

Leaseplan biedt haar klanten dus een ruim pakket aan diensten aan en wordt dat natuurlijk tegen de voordeligste tarieven gedaan. Veel bedrijven maken ook gebruik van de mogelijkheid om het compleet beheer van het wagenpark over te laten aan Leaseplan.

 

De kans is groot dat je weleens van Leaseplan zal hebben gehoord omdat het bedrijf al meer dan 50 jaar actief is in niet alleen Nederland, maar ook een groot aantal vestigingen heeft wereldwijd. Zo kan je in nagenoeg elk Europees land een vestiging vinden en geldt dat ook voor veel landen in Zuid-Amerika. Het is begrijpelijk dat het jarenlang in stand kunnen houden van het bedrijf zeker het resultaat is van een bedrijfsvoering waar de klant centraal staat. De klant heeft naast het leasen van een auto bij Leaseplan nog andere mogelijkheden omdat het bedrijf op mag treden als bank en als bemiddelaar bij het afsluiten van een verzekering.

Leaseplan Ervaring

Heb jij een auto lease afgesloten bij Leaseplan? Deel dan jouw Leaseplan ervaringen op leaseauto.net. Je review wordt gedeeld met heel Nederland, je helpt hier enorm veel mensen mee.

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Laatst geüpdatet op