Een 7 persoons auto leasen? Dit zijn de voordelen

door | aug 25, 2020 | 0 Reacties

aug 25, 2020 | 0 Reacties

Wil je een 7 persoons auto leasen? Een grote auto met veel ruimte is niet alleen een aanrader voor grotere gezinnen. Wat dacht je van de rit naar het voetbalveld op zaterdagmorgen of de gezellige familieuitjes?

Met een grote auto heb je in ieder geval geen last van ruimtegebrek en is het heel comfortabel reizen.

Natuurlijk kun je een auto kopen, maar een private lease 7 persoons auto kan ook een slimme keuze zijn. Wat zijn de voordelen van leasen, waar kun je terecht en hoe slim is het om zakelijk of privé te leasen?

Private lease 7 zitter: hoe werkt het?

Leasen kun je vergelijken met huren. Een 7 persoons auto leasen betekent in dit geval dat je  voor een vast bedrag per maand de auto mag gebruiken. Je spreek met de leasemaatschappij een vast bedrag per maand vast voor de looptijd. Aan het einde van deze periode lever je de auto weer in. Deze vorm van leasen wordt ook wel operational lease genoemd.

Een andere optie is financial lease. Dit is een variant op leasen waarbij je als klant een auto koopt als bedrijfsmiddel. De leasemaatschappij zorgt in dit geval voor de financiering. Je betaalt de auto af in termijnen tijdens de looptijd. Wanneer de termijnen zijn voldaan ben jij de eigenaar van de auto. Een 7 persoons auto leasen privé is mogelijk, maar zakelijk ook.

Voor een 7 persoons auto leasen heb je in ieder geval genoeg mogelijkheden.

Auto leasen 7 persoons: de voordelen op een rij

Wil je een 6 of 7 persoons auto private leasen? Dan is het belangrijk om je goed in te lezen over alles wat hierbij komt kijken. Wanneer je kiest voor private lease krijg je te maken met een aantal grote voordelen:

  • Zonder spaargeld (maar wel een vast inkomen) kun je ook een nieuwe auto rijden.
  • Je hebt een inzicht in je autokosten: je weet precies wat je maandelijks kwijt bent aan lease autokosten.
  • Private lease is vaak goedkoper dan het kopen van een auto;
  • Private lease is aantrekkelijk voor alle leeftijdscategorieen, ook voor ouderen die lastig een lening kunnen krijgen.
  • Je hoeft je niet druk te maken over het inruilen of verkopen van je auto.

7 persoons auto leasen zakelijk

Een andere optie is een 7 persoons auto leasen voor zakelijk gebruik. Dit betekent dat je financieel wat meer zekerheid zult krijgen. Je hebt vaste maandelijkse lasten waar je altijd inzicht in hebt en daarnaast hoef je je niet bezig te houden met onderhoud.

Een ander voordeel is dat je altijd in een nieuwe auto rijdt: vooral wanneer je veel onderweg bent is een mooie, nieuwe auto een belangrijk visitekaartje van je bedrijf.

7 persoons auto leasen: vergelijk eerst je opties

Ben je geïnteresseerd in een private lease 7 zitter? Je kunt hiervoor bij verschillende partijen terecht.

De opkomst van private lease zorgt ervoor dat je steeds meer mogelijkheden hebt. Hierbij is het wel belangrijk om goed te kijken naar je opties, zodat je zeker bent van de juiste keuze.

Het beste wat je kunt doen is alle private lease auto’s vergelijken. Op deze manier wordt een 7 persoons auto leasen een stuk makkelijker en kun je altijd profiteren van alle voordelen.

Vergelijk hier gemakkelijk alle opties en maak de juiste lease auto keuze. Zo kun je gaan genieten van een private lease 7 zitter die van alle gemakken is voorzien.

[toc]

Bekijk alle private lease merken in Nederland