Citroën Private Lease vergelijken

Aan het zoeken naar Citroën private lease aanbiedingen? Bekijk alle private lease deals in Nederland op leaseauto.net en kies de beste deal binnen 3 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

citroen c1 private lease

Citroën C1

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën C1? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c3 private lease

Citroën C3

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Citroën C3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c5 aircross private lease

Citroën C5

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Citroën C5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease citroen ds3

Citroën DS3

1.2 liter / 82 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën DS3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Op een veilige manier een Citroën private leasen

Op zoek naar het juiste Citroën private lease model en benieuwd naar het overzicht? Dat snappen we. Om deze reden hebben we het grootste overzicht aan modellen van Citroën verzameld. Het is verstandig om met een aantal punten rekening te houden voordat je gaat kijken naar het aanbod. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om te bekijken of het ”Keurmerk Private Lease” aanwezig is bij de door jouw gekozen leasemaatschappij, maar hoe zit het?

Wanneer je kiest voor een aanbieder met dit keurmerk ben je verzekerd van eerlijke en goede voorwaarden. Hierdoor kun je altijd verantwoord en veilig een Citroën private leasen. Je bent hier zeker van doordat aanbieders enkel dit keurmerk krijgen wanneer ze aan de voorwaarden voldoen. Deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Let hier dus op als je zoekt naar een geschikte leasemaatschappij.

Meteen alle aanbiedingen en deals bekijken

Wil je direct weten of er Citroën private lease aanbiedingen zijn? Dit is mogelijk door gebruik van de vergelijker.

Je kunt hier het aanbod namelijk filteren waardoor het goedkoopste aanbod bovenin de vergelijker komt te staan. Vervolgens is het mogelijk om alle aanbiedingen en acties te bekijken. Naast het vinden van deals kun je natuurlijk ook eerst nog wat meer informatie lezen, we raden je dit dan ook aan!

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Private lease Citroën

Citroën private lease kent veel voordelen en mogelijkheden, maar daar zit ook een prijskaartje aan verbonden. Daarom gaan wij jou op deze pagina alles vertellen over het private leasen van een Citroën.

Zo worden de kosten altijd bepaald aan de hand van een aantal verschillende factoren. Hierbij speelt de catalogusprijs van het model dat je kiest de grootste rol. Daarnaast wordt het maandelijkse leasebedrag beïnvloedt door de looptijd van het contract, het aantal kilometers per jaar en eventuele opties/accessoires.

Deze laatste factor heeft invloed op het maandelijkse leasebedrag omdat deze de aanschafwaarde van het door jouw gekozen model verhoogd. 

Waarom een Citroën privé leasen?

De mogelijkheden bij een Citroën private lease model zijn erg groot. Zo stel je een gloednieuw model volledig samen naar eigen wens, waarbij je de keuze hebt uit verschillende kleuren, uitvoeringen, opties en accessoires.

Het leasecontract stel je ook zelf op met keuze uit de contractduur en aantal kilometers per jaar, waardoor je zelf invloed hebt op het maandelijkse leasebedrag. 

Daarnaast is het grootste voordeel dat je het volledige aankoopbedrag niet in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je namelijk een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting.

Voordelen

Geen onverwachte kosten
Brede keus uit Citroën modellen
Geniet van gloednieuwe modellen
Direct en online geregeld

Waar ben je precies naar op zoek?

Veel mensen kiezen er jaarlijks weer voor om een Citroën te private leasen, dit is dan ook al een aantal jaar mogelijk in Nederland. Niet gek, want je wordt bij een model van dit merk voorzien van geweldige opties/accessoires en mooie designs.

Wel kan het lastig zijn om het juiste model voor jouw situatie te vinden. We raden je dan ook aan om van te voren te bedenken waaraan jouw nieuwe auto moet voldoen.

Wil je bijvoorbeeld een ingebouwd navigatiesysteem of een panorama dak? Bedenk dit voor jezelf. Vervolgens kun je met deze informatie de filters gebruiken in de vergelijker.

Zo krijg je enkel een aanbod te zien wat is samengesteld aan de hand van jouw wensen. Tot slot kun je premies, leasevoorwaarden en aanbieders met elkaar vergelijker om jezelf te voorzien van de beste lease auto.

Starten met vergelijken of eerst meer informatie lezen?

Zoals gezegd kun je direct starten met het maken van een vergelijking, maar er is een andere optie. Namelijk het lezen van meer informatie.

Wanneer je meer weet over het private leasen van een Citroën kun je een betere keus maken en sneller bekijken welk model het beste bij jou past. We raden je dit dan ook aan om te doen, zo ben je van alle zaken op de hoogte en weet je tijdens het afsluiten waar je op moet letten.

 

Meest gestelde vragen over Citroën private lease

Uit welke modellen valt er te kiezen?

Kies je voor een private lease Citroën? Dan heb je een ruime keuze uit maar liefst 7 verschillende modellen. Daarnaast zijn alle modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Hiervan zijn sommige modellen beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen en andere in 3 verschillende uitvoeringen. Hieronder kun je precies zien welke Citroën private lease modellen er beschikbaar zijn.

 • Citroën C1 (Micro-auto)
 • Citroën C3 (Hatchback)
 • Citroën C3 Aircross (SUV)
 • Citroën C5 Aircross (SUV)
 • Citroën C4 Spacetourer (Stationwagon)
 • Citroën Grand C4 Spacetourer (MPV)
 • Citroën C4 Cactus (Hatchback)

Dit zijn de 7 modellen die beschikbaar zijn voor private lease en zoals verteld zijn deze beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Daarnaast stel je het model dat je kiest volledig samen naar eigen behoefte met eventuele opties en accessoires.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Wil jij graag een Citroën private leasen? Dan brengt dat een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Wij hebben er op deze pagina al een aantal benoemd, maar er zijn er nog veel meer.

Daarom hebben wij hieronder de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor deze mogelijkheid:

 • De Citroën private lease ervaringen zijn zeer positief dankzij de service en scherpe prijzen
 • Je hebt een ruime keuze uit verschillende Citroën modellen en uitvoeringen
 • Stel een nieuwe Citroën model volledig samen naar eigen wens
 • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de contractduur
 • Het is niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen
 • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie
 • Pechhulp voor onderweg is standaard meeverzekerd
 • Voor schade en onderhoud kun je terecht bij een Citroën dealer bij jou in de buurt

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken.

Hoe zit het met de kosten?

Maak gebruik van de vergelijker op deze pagina om er direct achter te komen wat de kosten voor jouw eigen private lease Citroën model zullen worden. Vul een aantal eventuele wensen in om te weten te komen welk model van Citroën het beste past bij jou.

Daarnaast is het slim om de voorwaarden van verschillende aanbieders van het specifieke model zorgvuldig met elkaar te vergelijken. Zo kom je er namelijk precies achter welke aanbieder de beste voorwaarden heeft en voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Zijn er een aantal aanbieders die volgens goede leasevoorwaarden hebben? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters, zoals ‘goedkoopste eerst’. Op deze manier vindt je namelijk snel de goedkoopste aanbieder.

Wat zijn de veelvoorkomende voorwaarden?

Wanneer je kiest voor het private leasen van een Citroën, dan zijn er een aantal voorwaarden die zowel ter bescherming zijn van de consument als de aanbieder.

Al deze belangrijke voorwaarden zijn opgesteld door Stichting ‘Keurmerk Private Lease’, waar private lease Citroën bij is aangesloten. Om het jou makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste voorwaarden hieronder op een rijtje gezet:

 • Kosten voor het wassen van de auto, boetes, tolgelden en brandstof zijn voor eigen rekening
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Wanneer de leaseprijs veranderd tijdens de bedenktijd, dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat je hiervan op de hoogte wordt gesteld
 • Kun je het leasebedrag niet meer betalen door bijvoorbeeld werkeloosheid? Dan kun je het contract kosteloos ontbinden
 • Als je meer kilometers rijdt dan is afgesproken, dan wordt er een meer-kilometerspijs in rekening gebracht voor iedere extra gereden kilometer
 • Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs en dat je woonachtig bent in Nederland
 • Personen met toestemming en een geldig Nederlands rijbewijs mogen in jouw private lease Citroën rijden
 • Accessoires mogen tijdens de looptijd worden toegevoegd als deze aan het einde kunnen worden verwijderd zonder schade

Zoals je ziet zijn er veel voorwaarden die zowel in het voordeel zijn van de aanbieder als van de consument.

Citroën private lease Flex, wat houdt het precies in?

Citroën private lease Flex is een optionele extra service die je kunt afsluiten bij jouw Citroën private leasecontract en houdt in dat je in sommige omstandigheden het leasecontract zonder kosten kunt beëindigen. Hieronder zie je precies in welke gevallen het mogelijk is, mits je hebt gekozen voor deze optie:

 • Gedwongen ontslag wat niet je eigen schuld is (alleen bij een arbeidscontact voor onbepaalde tijd)
 • Bij overlijden
 • Wanneer je 80% of meer arbeidsongeschikt bent of raakt
 • Bij een echtscheiding
 • Wanneer je emigreert naar het buitenland
 • Bij ontbinding van een geregistreerd partnerschap

Zoals je kunt zien is het met Citroën private lease Flex mogelijk om in sommige gevallen het leasecontact vroegtijdig te beëindigen zonder bijkomende kosten.

Bekijk alle private lease merken in Nederland