Mercedes Private Lease vergelijken

Op zoek naar Mercedes private lease aanbiedingen? Bekijk alle private lease deals op leaseauto.net en kies de beste deal binnen 2 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

Mercedes CLA

1.8 liter / 136 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Mercedes CLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes B Klasse

1.6 liter / 109 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower MPV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Mercedes B-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes C klasse

1.8 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Mercedes C-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes GLA

2.0 liter / 163 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mercedes GLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Veilig Mercedes Private Leasen

Een gloednieuwe Mercedes privé leasen? Met een stijlvol aanbod is de kans van slagen enorm groot. Pas wel goed op de aanwezigheid van het Keurmerk Private Lease. Om dit keurmerk met trots te mogen dragen moet er worden voldaan aan strenge eisen welke in samenspraak met de Consumentenbond zijn ontwikkeld.

Maar waarom kiezen voor het Keurmerk Private Lease? Nou, een veilige, betrouwbare en vooral verantwoorde Mercedes private lease is natuurlijk wel zo fijn. Het gehele aanbod in onze vergelijker is hier gelukkig van voorzien.

Direct alle actuele aanbiedingen inzien?

Direct alle Mercedes private lease deals van heel Nederland inzien? Kijk niet langer verder en sla je slag op leaseauto.net. In de vergelijker hebben we alle actuele deals, inclusief aanbiedingen, overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. 

Het aanbod nog wat verder specificeren naar je eigen wensen en behoeften? Geen probleem, maak gebruik van de overzichtelijke filters voor een volledig gepersonaliseerd aanbod.

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Mercedes Benz private lease

Als je op zoek bent naar informatie over Mercedes Benz private lease, dan hoef je niet meer verder te zoeken. In dit stuk gaan wij jou alles vertellen over de kosten, voordelen en voorwaarden van private lease Mercedes. Laten we beginnen met een stukje over de kosten.

 • Deze worden namelijk bepaald op basis van verschillende factoren, waarbij de aanschafprijs van het door jou gekozen model het zwaarst weegt. Daarnaast wordt er gekeken naar de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je per jaar denkt te gaan rijden.

Waarom je nieuwe Mercedes privé leasen?

Mercedes private lease kent ook veel voordelen. Zo rijdt je een gloednieuw model voor een vast bedrag per maand. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en houdt je ook nog ruimte over voor andere belangrijke investeringen.

Bovendien is de maandelijkse leaseprijs altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, afschrijvingskosten, onderhoud en reparatie.

Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken over bijkomende kosten, waardoor je met een gerust gevoel rondrijdt, mits jij je houdt aan de gemaakt afspraken die vermeld staan in het leasecontract.

 Geen verborgen kosten, direct duidelijkheid
 Keuze uit alle modellen en prijsklassen
 Duitse klasse tegen een scherpe & vaste prijs
Direct bij leasemaatschapij

Op zoek naar een nieuwe bolide?

Mercedes modellen zijn niet meer uit het straatbeeld te krijgen, niet erg, want de Duitse schoonheid straalt ervan af. De sportieve carrosserie in combinatie een volledig functionaliteiten pakket laat zich ook perfect passen voor de zakelijke rijders onder ons.

Over het algemeen wordt er gedacht aan een hoog prijskaartje, echter valt dit relatief gezien erg mee, mits er wordt gekozen voor een privé lease overeenkomst.

Mogelijkheden bekijken en direct vergelijken?

Een groot pluspunt van deze overeenkomst is dat er aan de hoge aanschafprijs niet in één keer voldaan moet worden. Steeds meer particulieren zijn benieuwd naar de eigen mogelijkheden. Maar welke bolide van Mercedes past nu het beste bij jouw wensen en behoeften.

Vink je eisen af in onze vergelijker en ontvang direct een overzicht van alle actuele deal, inclusief aanbiedingen.

Eerst wat meer informatie?

Eerst wat meer informatie voordat je het Mercedes private lease aanbod gaat vergelijken? Dit begrijpen we goed. Onder aan deze pagina hebben we de meest gestelde vragen met antwoorden onder elkaar gezet.

Ook hebben we een aantal pagina’s aan specifieke onderwerpen toegewijd, hier heb je wellicht ook wat aan:

 

Meest gestelde vragen over Mercedes Private Lease

Hoe werkt Mercedes private lease precies?

Wij gaan jou in dit stukje precies uitleggen hoe het private leasen van een Mercedes precies in zijn werk gaat aan de hand van een aantal simpele stappen.

Op deze manier proberen wij jou alvast kennis te laten maken met de handelingen die je moet doorlopen als je een private lease Mercedes aan wilt schaffen. Zo doorloop je bij de aanschaf de volgende stappen:

 1. Kies een model dat bij jou past en stel deze volledig samen naar eigen wens in de vergelijker
 2. Stel zelf jou ideale leasecontract op met keuze uit de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar
 3. Vraag direct online een offerte aan voor jouw Mercedes Benz private lease auto
 4. Er wordt een financiële check uitgevoerd om erachter te komen of je de kosten kunt dekken
 5. Jouw nieuwe droom wagen wordt zo spoedig mogelijk geleverd

Op deze manier weet je direct wat de kosten zullen zijn en heb je binnen de kortste keren een nieuwe Mercedes voor de deur staan.

Mercedes private lease modellen, welke zijn er?

Wanneer je kiest voor het privé leasen van een Mercedes Benz heb je de keuze uit maar liefst 9 verschillende modellen. Zo heb je een ruime keuze en zit er altijd wel een specifiek model bij die bij jou past. Om het jou makkelijk te maken hebben wij de verschillende modellen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

 • Mercedes A-klasse (Hatchback)
 • Mercedes A-klasse (Limousine)
 • Mercedes B-klasse (Stationwagon
 • Mercedes GLA (SUV)
 • Mercedes CLA (Sedan)
 • Mercedes CLA (Shooting Brake)
 • Mercedes C-klasse (Limousine)
 • Mercedes C-klasse (Estate)

Dit zijn alle modellen die beschikbaar zijn om te private leasen. Bovendien zijn alle modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat de keuze nog groter is.

Ook zijn alle verschillende modellen volledig te personaliseren naar eigen wens, waardoor je in een unieke Mercedes kunt rijden voor een vast bedrag per maand.

De voorwaarden van Mercedes Benz private lease

Mercedes private lease is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’ en zij hebben al een aantal standaard voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden zijn zowel ter bescherming van de aanbieder als de consument. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van een aantal belangrijke voorwaarden:

 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd
 • Wordt het leasebedrag tijdens de bedenktijd verhoogd? Dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte brengen
 • Na het eerste jaar is het mogelijk om het leasecontract vroegtijdig te beëindigen, de kosten hiervoor bedragen 40% van het openstaande leasebedrag
 • Kosten voor brandstof, updates navigatiesysteem, boetes, tolgelden en wassen van het voertuig zijn voor eigen rekening
 • Je betaalt aan het einde van het leasecontract geen slottermijn, mits jij aan de afspraken hebt voldaan
 • Rijdt je meer kilometers dan staat vermeld op het contract? Dan wordt er een meer-kilometerspijs in rekening gebracht per extra gereden kilometer
 • Je bouwt schadevrije jaren op
 • Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs en dat je woonachtig bent in Nederland
 • Personen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mogen in jouw auto rijden

Zoals je ziet zijn er redelijk veel voorwaarden verbonden aan het kiezen voor een private lease Mercedes model.

Kan je Mercedes private lease acties eenvoudig vinden?

Benieuwd of er ergens een Mercedes private lease aanbieding is? Maak dan gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina. Vul al je persoonlijke gegevens en wensen in om er achter te komen welke Mercedes voldoet aan jouw eisen.

Daarnaast zie je gelijk wat de prijzen zijn per aanbieder, zodat je deze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Lees ook altijd de voorwaarden door van verschillende aanbieders.

De voorwaarden kunnen namelijk verschillen per aanbieder en hiermee voorkom je gelijk dat je voor vervelende verassingen komt te staan.

Bekijk alle private lease merken in Nederland