Kia Private Lease vergelijken

Profiteren van Kia private lease aanbiedingen? Bekijk alle private lease deals in Nederland op leaseauto.net en kies de allerbeste deal in 2 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

KIA Stonic

1.2 liter / 84 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de KIA Stonic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Sportage

1.6 liter / 132 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve KIA Sportage? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Niro

1.6 liter / 141 pk
Benzine/Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de gewilde KIA Niro? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Ceed

1.6 liter / 136 pk
Diesel, Automaat

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het best verkochte model van KIA, de Ceed? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA veilig private leasen

Een KIA private leasecontract afsluiten, naar onze mening een goede keuze. Let er wel op dat de aanbieders van de leaseovereenkomst beschikken over het Keurmerk Private Lease. Er zijn een aantal goede redenen waarom je hier zo goed op moet letten:

 • Een verantwoorde en vertrouwde leaseauto met haar overeenkomst is namelijk een zekerheid, 100% veilig dus. De eisen waar aan moet worden voldaan om met trots dit keurmerk te dragen zijn in samenspraak met de Consumentenbond ontwikkeld.

Gemakkelijk & snel aanbiedingen vinden

Wij hebben het grootste overzicht van alle private lease aanbiedingen van Nederland. Op de website vind je alle KIA private lease aanbiedingen die dealers en leasemaatschappijen op dit moment aanbieden. Wil je meer weten? Lees dan de meest gestelde vragen door.

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Kia private lease iets voor u?

Ben jij op zoek naar een private lease KIA model? Zoek dan niet verder, want hier ben je op het juiste adres. Wij gaan jou alles vertellen over de mogelijkheden, voordelen en de kosten. Zo worden de kosten opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren, waaronder de aanschafprijs van de auto.

Deze aanschafprijs heeft namelijk de grootste invloed op de maandelijkse leaseprijs. Daarnaast wordt er gekeken naar de looptijd van het contract, het aantal kilometers per jaar, eventuele opties en accessoires.

Meer opties en accessoires?

Extra opties en accessoires hebben invloed op de leaseprijs omdat deze vanzelfsprekend ook invloed hebben op de volledige aanschafprijs van een KIA private lease auto.

Verder zijn KIA private lease diesel auto’s een stukje duurder dan benzine auto’s. Dit kan dus ook weer invloed hebben op de maandelijkse leaseprijs.

Waarom een private lease van KIA?

Een van de grootste voordelen van een KIA privé leasen is dat je een gloednieuw model volledig kunt samenstellen naar eigen wens. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je niet in één keer een grote investering hoeft te doen.

Daarnaast is deze maandelijkse leaseprijs altijd inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en houdt je ook nog eens ruimte over voor andere belangrijke investeringen.

Verder op deze pagina vertellen wij jou meer over de verschillende modellen en de belangrijkste voordelen van een KIA private lease auto.

Welk model van KIA spreekt je aan?

Ben je nog aan het rondkijken naar een model van KIA? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden tijdens het rond zoeken. Het is allereerst verstandig om een lijstje voor jezelf te maken waarin staat waar je nieuwe auto aan moet voldoen.

Wil je bijvoorbeeld speciale opties of accessoires zoals een navigatiesysteem? Schrijf dit dan op en ga verder. Vervolgens kun je met deze info gemakkelijker een KIA model vinden wat bij jou past.

Ideaal is ook dat je deze informatie in de vergelijker kunt gebruiken om het perfecte aanbod te genereren. Vervolgens kun je aanbieders met elkaar vergelijken op kosten, voorwaarden en modellen. Op deze manier kun je een goede keus gaan maken als je kiest voor een auto leasen.

Meer info lezen of toch direct vergelijken?

Je kunt zoals verteld direct beginnen met het vergelijken van private lease KIA modellen, maar er is een andere mogelijkheid, en dat is het lezen van meer informatie.

Het is dan ook verstandig om dit eerst te doen voordat je definitief een private lease contract gaat afsluiten. We hebben deze informatie dan ook op deze pagina verzameld.

We raden je altijd aan om meer informatie door te lezen voordat je definitief een leasecontract wilt gaan afsluiten. Je komt dan in de toekomst niet voor vervelende en onverwachte kosten te staan.

 

Meest gestelde vragen over Kia Private Lease

Welke private lease KIA modellen zijn beschikbaar?

Kies je voor een private lease KIA? Dan heb je een ruime keuze uit maar liefst 12 verschillende modellen. Deze modellen variëren van Hatchback- tot SUV modellen. Wij hebben de verschillende modellen hieronder voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien welke KIA modellen er beschikbaar zijn om privé te leasen.

 • De KIA Picanto (Hatchback)
 • De KIA Rio (Hatchback)
 • De KIA Stonic (SUV)
 • De KIA e-Soul (Hatchback)
 • De KIA Ceed (Hatchback)
 • De KIA Ceed Sportswagon (Stationwagon)
 • De KIA Pro Ceed (Stationwagon)
 • De KIA XCeed (SUV)
 • De KIA XCeed PHEV (SUV)
 • De KIA Niro Hybrid (SUV)
 • De KIA Niro PHEV (SUV)
 • De KIA Sportage (Hatchback)

Dit zijn de KIA private lease modellen die beschikbaar zijn. Zoals je kunt zien heb je hierbij een ruime keuze, waardoor er altijd eentje bij zit die bij jou past.

Bovendien zijn sommige modellen beschikbaar als KIA private lease automaat, maar deze zijn dan wel een stukje duurder. Ga dus van te voren goed na of je wel echt een automaat nodig hebt om kosten te besparen.

KIA private lease met inruil auto mogelijk bij leasemaatschappijen?

Het is vandaag de dag bij veel leasemaatschappijen mogelijk om je oude auto in te ruilen. Je brengt jouw oude auto naar een KIA dealer bij jou in de buurt om de waarde ervan te laten taxeren.

Vervolgens kun je ervoor kiezen om het bedrag op je rekening te laten storten of het te verrekenen met het maandelijkse leasebedrag.

In veel gevallen kan het gunstig zijn om het te laten verrekenen met het leasebedrag, zodat je maandelijks minder hoeft te betalen.

Heb je het bedrag op dat moment toch liever op je rekening staan? Dan is dat ook geen probleem, die keuze is namelijk geheel aan jou.

Voorwaarden KIA private lease, waar moet je rekening mee houden?

Heel veel leasemaatschappijen zijn aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’. KIA private lease is één van die maatschappijen.

Dankzij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’ voldoen alle private lease KIA contracten aan de normen en eisen die zijn opgesteld door deze stichting.

Wij hebben een aantal belangrijke voorwaarden hieronder op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien waar je aan moet voldoen en waar rekening mee gehouden moet worden:

 • Kosten voor brandstof, updates navigatiesysteem, boetes, tolgelden en wassen van het voertuig zijn voor eigen rekening
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd om het contract kosteloos te ontbinden
 • Kun je het leasebedrag niet meer betalen door bijvoorbeeld werkeloosheid? Dan kun je het contract kosteloos ontbinden
 • Na het eerste jaar is het mogelijk om het leasecontract vroegtijdig te beëindigen, de kosten hiervoor zijn 40% van het openstaande leasebedrag
 • Wordt het leasebedrag tijdens de bedenktijd verhoogd? Dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte stellen
 • Rijdt je meer kilometers dan is afgesproken? Dan wordt er een meer-kilometerspijs in rekening gebracht voor iedere extra gereden kilometer
 • Je betaalt aan het einde van het contract geen slottermijn als jij je hebt gehouden aan de gemaakt afspraken
 • Accessoires mogen worden toegevoegd tijdens de leaseperiode, mits deze kunnen worden verwijderd zonder schade

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er een aantal voorwaarden die zowel in het voordeel zijn van de consument als de aanbieder.

Wat zijn de grootste pluspunten?

Een private lease KIA brengt veel voordelen met zich mee. Zo maak je gebruik van een goede service die is verboden aan het leasecontract.

Om het jou makkelijk te maken hebben wij hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet, zodat jij precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor het privé leasen van een KIA.

 • KIA private lease editions zijn volledig samen te stellen naar eigen wens
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud
 • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen
 • De All Risk is altijd inclusief pechhulp voor onderweg
 • Je weet iedere maand precies waar je aan toe bent en houdt ruimte over voor andere investeringen
 • KIA private lease is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een KIA dealer bij jou in de buurt.

Dit zijn een aantal voordelen waarvan je profiteert wanneer je kiest voor leasen van een KIA.

Bekijk alle private lease merken in Nederland