Dacia Private Lease vergelijken

Op zoek naar Dacia private lease aanbiedingen? Bekijk alle deals van Nederland op leaseauto.net en kies de uit de allerbeste deals in max. 3 min.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

dacia sandero private lease

Dacia Sandero

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Dacia Sandero? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

dacia lodgy private lease

Dacia Lodgy

1.2 liter / 115 pk
Benzine, Handgeschakeld

MPV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Dacia Lodgy? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

dacia duster private lease

Dacia Duster

1.0 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Dacia Duster? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Dacia dokker private lease

Dacia Dokker

1.2 liter / 107 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower MPV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Dacia Dokker? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Verantwoord & op een veilige manier een Dacia private leasen

Wanneer je aan het rondkijken bent naar een nieuw Dacia private lease model is het slim om met een aantal factoren rekening te houden. Om te beginnen is het verstandig om altijd te bekijken of de door jouw gekozen leasemaatschappij in het bezit is van het “Keurmerk Private Lease”. Als dit namelijk het geval is krijg je altijd te maken met een aantal grote voordelen, maar hoe werkt dit nou eigenlijk precies?

Als een leasemaatschappij beschikt over dit keurmerk kun je er vanuit gaan dat je op een vertrouwde, verantwoorde en veilige manier een nieuwe Dacia kunt leasen. Dit alles komt doordat er samen met de Consumentenbond een aantal goede voorwaarden zijn opgesteld, die zowel voor de consument als leasemaatschappij gelden. Ben je dus op zoek naar een private lease Dacia model? Bekijk dan eerst of het keurmerk aanwezig is.

Gemakkelijk en direct actuele aanbiedingen & acties bekijken

Wil je meteen kunnen zien of er op dit moment Dacia private lease aanbiedingen/acties zijn? Dan hebben we goed nieuws. Middels onze vergelijker krijg je direct het grootste overzicht van mogelijkheden te zien. Vervolgens is het mogelijk om de filters te gebruiken om meteen te kunnen bekijken of er aanbiedingen zijn. Maak gebruik van de buttons om nu gebruik te maken van de vergelijker!

 • Overzichtelijk Dacia private lease deals bekijken
 • Profiteren van de laagste leasebedragen
 • Regel direct alles gemakkelijk online

 

Private lease Dacia

Op zoek naar informatie over Dacia private lease? Zoek dan niet verder, want op deze pagina gaan wij jou alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en de kosten van een private lease Dacia model. Het grootste voordeel is dat je een gloednieuwe auto rijdt voor een vast bedrag per maand.

Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud. Daarnaast zijn de mogelijkheden onwijs groot, want je stelt een gloednieuw Dacia model volledig samen naar eigen wens. Bovendien stel je het leasecontract ook zelf op met keuze uit de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Waarom een Dacia privé leasen?

De maandelijkse leaseprijs wordt altijd bepaald aan de hand van verschillende factoren. Hierbij wordt er allereerst gekeken naar de catalogusprijs van het model dat je kiest. Daarnaast heeft de looptijd van het contract, het aantal kilometers per jaar, eventuele opties en accessoires ook invloed op het maandelijkse leasebedrag.

 • Hierdoor bepaal je zelf hoe hoog de leaseprijs wordt, omdat je natuurlijk ook zelf kunt bepalen hoelang het contract loopt en hoeveel kilometers je per jaar wilt rijden. Bovendien is het je eigen keuze of je kiest voor extra opties/accessoires en omdat deze invloed hebben op de catalogusprijs hebben ze direct ook invloed op het maandelijkse leasebedrag.

Grootste voordelen

Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie 
Breed private lease aanbod
Geniet van een gloednieuw model
Direct alle acties & aanbiedingen bekijken

Waar ben je naar op zoek?

Je ziet ze vast steeds vaker rijden op de weg, de auto’s van Dacia. Niet gek hoor, veel mensen in Nederland kiezen er elk jaar steeds vaker voor om een Dacia te private leasen. Door deze optie is het voor steeds meer particulieren mogelijk om een gloednieuw Dacia model te rijden. Het mooie design en de geweldige opties/accessoires liegen er dan ook niet om.

Als je aan het zoeken bent naar een model van Dacia is het verstandig om van te voren te bekijken aan welke eisen jouw auto moet voldoen. Vervolgens kun je met de vergelijker direct een overzicht van beschikbare Dacia modellen bekijken. Is dit gelukt? Dan kun je direct prijzen, voorwaarden en modellen met elkaar vergelijken!

Direct vergelijken of eerst meer info lezen?

Zoals verteld is het vanzelfsprekend mogelijk om meteen gebruik te gaan maken van de vergelijker, om zo alle Dacia modellen met elkaar te vergelijken. Naast het vergelijken is het ook mogelijk om eerst wat meer informatie in te winnen over het private leasen van een Dacia.

We raden je dan ook altijd aan om goed onderzoek te doen voordat je definitief een leasecontract gaat afsluiten. Lees dan bijvoorbeeld ook altijd de leasevoorwaarden zorgvuldig door.

 

Meest gestelde vragen over Dacia private lease

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Wanneer je kiest voor een private lease Dacia model,  dan heb je hierbij de keuze uit 3 verschillende modellen die daarnaast ook verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen.

De verschillende uitvoeringen verschillen onderling vooral in standaard opties en accessoires, zoals velgen, bekleding en comfort. Hieronder kun je precies zien welke modellen er beschikbaar zijn:

 • Dacia Sandero Bi-Fuel (Hatchback)
 • Dacia Logan MCV Bi-Fuel (Stationwagon)
 • Dacia Duster Bi-Fuel (SUV)

Dit zijn de 3 modellen die verkrijgbaar zijn. Het speciale van deze Dacia modellen is dat ze allemaal beschikken over een handgeschakelde motor die functioneert op een combinatie van benzine en LPG. Hierdoor zijn de motoren over het algemeen super zuinig en bespaar je een hoop kosten op brandstof.

Wat zijn de Dacia private lease voorwaarden?

Dacia private lease is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’ en heeft daarom een aantal algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de stichting.

Alle voorwaarden zijn zowel ter bescherming van de consument als van de aanbieder. Om het jou simpel te maken hebben we hieronder een aantal belangrijke voorwaarden op een rijtje gezet:

 • Ben je in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en ben je woonachtig in Nederland? Dan kom je in aanmerking voor deze optie
 • Personen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming mogen in jouw auto rijden
 • Kosten voor boetes, wassen van het voertuig, tolgelden en brandstof zijn voor eigen rekening
 • Het leasecontract is na het eerste jaar opzegbaar, de kosten hiervoor bedragen dan 40% van de openstaande leasetermijnen
 • Zodra je het leasecontract hebt afgesloten heb je 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Wanneer de leaseprijs tijdens de bedenktijd wordt verhoogd heb je 14 dagen extra bedenktijd zodra zij jou hiervan op de hoogte stellen
 • Het is toegestaan om accessoires tijdens de looptijd toe te voegen, mits deze kunnen worden verwijderd zonder schade
 • Raak je werkloos en kun je hierdoor de kosten niet meer betalen? Dan is het mogelijk om het leasecontract te ontbinden zonder extra kosten

Zoals je ziet zijn er veel voorwaarden verbonden en zijn ze zowel in het voordeel van de aanbieders als de consument.

Hoe zit het met de kosten?

Wil jij direct weten wat de kosten zullen zijn voor jouw eigen private lease Dacia model? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Door hier een aantal wensen en eisen in te vullen kom je er al gauw achter welk model bij jou past.

Daarnaast zijn er meerdere aanbieders die wij vergelijken en daarom is het slim om de voorwaarden van de aanbieders zorgvuldig door te nemen. Zo weet je namelijk precies welke aanbieder de beste voorwaarden heeft, waardoor je weet waar je aan begint.

Wil je liever de goedkoopste aanbieder vinden? Dan kun je gebruik maken van handige zoekfilters, zoals ‘goedkoopste eerst’. De goedkoopste modellen en aanbieders verschijnen dan bovenaan in de vergelijker.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

Hoe gaat Dacia private lease precies in zijn werk?
Tegenwoordig is het heel simpel om een private lease Dacia model aan te schaffen, want het meest regel je vandaag de dag gemakkelijk en snel online.

Zo kies je als eerst een model uit die bij jou past en pas je deze daarna volledig aan naar eigen smaak. Hierbij kun je denken aan verschillende kleuren, bekleding, opties en accessoires. Vervolgens stel je het leasecontract op met keuze uit de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar dat je denkt te gaan rijden.

Zodra je dit hebt gedaan krijg je al een beeld van de kosten. Wanneer je alles hebt ingevuld, dan zal de leasemaatschappij een kredietcheck uitvoeren om te kijken of je de maandelijkse kosten daadwerkelijk kunt betalen. Wordt deze check goedgekeurd? Dan wordt jouw nieuwe auto binnen de kortste keren geleverd.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Wil jij graag een Dacia private leasen? Dan zitten daar veel voordelen aan verbonden waar je gebruik van kunt maken. Daarom hebben we hieronder een aantal belangrijke voordelen voor jou op een rijtje gezet:

 • Het is niet noodzakelijk om een grote investering te doen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering
 • Stel een gloednieuwe Dacia volledig samen naar eigen behoefte
 • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract
 • Aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Voor schade en onderhoud kun je langs gaan bij een Dacia dealer bij jou in de buurt
 • Duurt het repareren van schade of een onderhoudsbeurt langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken.

Bekijk alle private lease merken in Nederland