Mini Private Lease vergelijken

Aan het zoeken naar een Mini private lease aanbieding? Bekijk alle private lease deals in Nederland op leaseauto.net en vergelijk de beste deal in 2 minuten.

T

Auto lease deals vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

MINI Clubman

Top: 185 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Station wagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire MINI Clubman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Countryman

Top: 180 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische MINI Countryman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Cooper S

Top: 235 km / 192 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle MINI Cooper S? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Electric

0 - 100: 7,3 sec. / 184 pk
Elektrisch, 185 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de MINI Electric? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Veilig & verantwoord een Mini private leasen

Ben je aan het rond kijken naar een geschikt Mini private lease model? Dan is het van belang dat je allereerst rekening houdt met een aantal zaken. Je wilt natuurlijk geen kat in de zak kopen en zeker zijn van je zaak. Om hiermee te beginnen is het daarom verstandig om altijd te checken of het “Keurmerk Private Lease” aanwezig is bij de door jouw gekozen aanbieder. Maar hoe zit dat nou eigenlijk en waar kun je zeker van zijn door dit keurmerk? We leggen het je uit.

Het keurmerk zorgt voor eerlijke voorwaarden, deze zijn dan ook samen met de Consumentenbond opgesteld. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je altijd op een verantwoorde en vertrouwde manier een Mini kan private lease. Een leasemaatschappij krijgt dit keurmerk enkel wanneer ze zich aan deze voorwaarden houden. Het is dus verstandig om te kijken naar de aanwezigheid van dit keurmerk.

Bekijk direct aanbiedingen en deals

Wil je nu meteen alle Mini private lease aanbiedingen en deals bekijken? Dat kan, we hebben namelijk een groot overzicht gemaakt van alle mogelijkheden in onze vergelijker.

Hierdoor kun je middels de filters bepalen of je deals en aanbiedingen wilt zien, lekker handig toch? Vervolgens verschijnen alle aanbiedingen en deals bovenaan in de vergelijker. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst wat meer informatie te lezen, lees dan snel door!

 • Groot aanbod private lease deals
 • Laagste prijs per maand
 • Alles snel en eenvoudig online geregeld.

 

Private lease mini

Wil jij graag een Mini privé leasen? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij gaan jou namelijk alles vertellen over mogelijkheden, voordelen en kosten van een Mini private lease auto. Laten we beginnen met een stukje over de kosten. Zo betaal je iedere maand een vast bedrag voor de Mini, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud.

Deze maandelijkse leaseprijs wordt altijd bepaald aan de hand van verschillende factoren, waarbij de volledige aanschafprijs van de Mini de meeste invloed heeft. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract en eventuele opties/accessoires.

Waarom een Mini privé leasen?

Het grootste voordeel van een privé lease Mini model is dat je als particulier in een nieuwe Mini kunt rijden zonder het volledige aankoopbedrag in één keer neer te leggen. De mogelijkheden zijn onwijs groot, omdat je de Mini volledig kunt samenstellen naar eigen wens.

Daarnaast stel je het leasecontract ook volledig op naar eigen behoefte, waarbij je kunt kiezen uit het aantal kilometers per jaar en de contractduur. Hierdoor heb je uiteindelijk zelf de meeste invloed op het maandelijks te betalen leasebedrag.

Voordelen

Geen onverwachte kosten
 Grote keus uit Mini modellen
Geniet van een gloednieuwe auto
Direct online geregeld

Naar welk model van Mini ben je op zoek?

Waarschijnlijk zie je ze steeds vaker rijden, de auto’s van het merk Mini. Vrijwel iedereen kent het automerk en is te spreken over de vaak toch wat kleinere modellen. Tegenwoordig is het dan ook mogelijk om een auto van Mini te private leasen, er zijn veel modellen waaruit je kunt kiezen. Hierdoor kan een keus maken wat lastig worden, daarom hebben we een tip.

Bedenk van te voren waar jouw nieuwe droomauto aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld extra opties en accessoires of een ingebouwd navigatiesysteem? Het is allemaal mogelijk.

Wanneer je deze zaken voor jezelf bepaalt hebt wordt het een stuk gemakkelijker om de goede keus te maken. Met de informatie kun je namelijk filters gebruiken in de vergelijker waardoor alleen modellen worden getoond die aan jouw wensen voldoen. Lekker makkelijk toch?

Direct starten met vergelijken of meer info lezen?

Het is mogelijk om meteen te starten met het maken van een vergelijking, echter is er nog een andere optie. Je kunt namelijk eerst meer informatie tot jezelf nemen over het private leasen van een Mini.

Het is belangrijk dat je met een aantal punten rekening houdt, zo wil je wel weten wat er in de voorwaarden moet staan en waar je de beste deal kunt scoren. We raden je dan ook altijd aan om uitvoerig onderzoek te doen voordat je daadwerkelijk een leasecontract aangaat.

 

Meest gestelde vragen over Mini Private Lease

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Wil je een Mini particulier leasen? Dan heb je hierbij de keuze uit 6 verschillende modellen die daarnaast beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen.

Hierdoor zit er altijd wel een model tussen die bij jou past en rijd je binnen de kortste keren in jouw droomauto. Hieronder hebben we de verschillende Mini private lease modellen alvast op een rijtje gezet:

 • Mini 3-deurs (Beschikbaar in 4 uitvoeringen)
 • Mini Electric (Beschikbaar in 1 uitvoering)
 • Mini 5-deurs (Beschikbaar in 3 uitvoeringen)
 • Mini Clubman (Beschikbaar in 3 uitvoeringen)
 • Mini Countryman (Beschikbaar in 3 uitvoeringen)
 • Mini Cabrio (Beschikbaar in 3 uitvoeringen)

Zoals je ziet heb je een ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Deze uitvoeringen verschillen onderling vooral in standaardopties en accessoires die al zijn toegevoegd aan het desbetreffende model. Verder is het mogelijk om bij sommige uitvoeringen te kiezen voor een automatische versnellingsbak.

Aan welke voorwaarden moet voldaan worden?

Een Mini private lease model is als particulier te leasen, maar er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden waar je aan moet voldoen. om het jou makkelijk te maken hebben we hieronder al een aantal algemene voorwaarden onder elkaar gezet die zijn opgesteld door Stichting ‘Keurmerk Private Lease’.

Dit is een Stichting die voorwaarden opstelt en ervoor zorgt dat zowel de consument als de aanbieder wordt beschermt tegen financiële onenigheden:

 • Ben je woonachtig in Nederland en ben je in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs? Dan kom je in aanmerking voor private lease
 • Personen met toestemming en een geldig Nederlands rijbewijs mogen in jouw Mini rijden
 • Na het eerste jaar is het mogelijk om het leasecontract vroegtijdig te ontbinden, de kosten hiervoor bedragen dan 40% van het openstaande leasebedrag
 • Raak je werkloos tijdens leaseperiode? Dan kun je het leasecontract kosteloos ontbinden
 • Accessoires mogen tijdens de looptijd worden toegevoegd, mits deze kunnen worden verwijderd zonder schade aan te brengen
 • Als je meer kilometers rijdt dan is afgesproken wordt er een meer-kilometerprijs in rekening gebracht voor iedere extra gereden kilometer
 • Zodra je het leasecontract hebt afgesloten heb je 14 dagen bedenktijd om het contract kosteloos te ontbinden
 • Wordt de maandelijkse leaseprijs tijdens de bedenktijd verhoogd? Dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat ze jou hiervan op de hoogte stellen

Dit zijn een aantal algemene voorwaarden waar je bij de meeste aanbieders mee te maken krijgt.

Hoe zit het met de kosten?

Ben jij benieuwd wat de kosten zullen worden voor jouw eigen Mini private lease model? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina. Op deze manier vindt je namelijk snel een model en uitvoering die bij jou past en is het mogelijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Vul een aantal wensen in om erachter te komen welk model het beste aansluit op jouw persoonlijke eisen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters om de zoekopdracht te verfijnen.

Denk hierbij aan filters zoals ‘goedkoopste eerst’, waardoor de goedkoopste modellen en aanbieders bovenaan in de vergelijker komen te staan. Voordat je definitief een offerte aanvraagt is het verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Mini occasion ook beschikbaar voor private lease?

Je kunt naast een nieuwe Mini ook kiezen voor een private lease Mini occasion. Dit is een tweedehands auto die je kunt leasen als particulier, maar hier gelden andere regels dan bij een nieuw model.

Zo betaal je bij een Mini private lease occasion over het algemeen minder per maand, omdat de catalogusprijs van een tweedehands Mini aanzienlijk lager ligt. Daarnaast gelden er andere regels bij een private lease Mini occasion dan bij een nieuw model.

Je betaalt net als bij een nieuwe Mini een vast bedrag per maand, maar het grote verschil bij occasion lease is dat je aan het einde van de looptijd een slottermijn betaald. Zodra je deze slottermijn hebt betaald is de tweedehands Mini volledig in jouw bezit en heb je de Mini tijdens de looptijd als het ware afbetaald met een klein rentepercentage.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

De Mini als particulier leasen kent veel voordelen. We hebben er al meerdere benoemd op deze pagina, maar om het jou makkelijk te maken lees je in dit stuk precies welk voordelen er allemaal verbonden zijn aan het private leasen van een Mini:

 • Stel een gloednieuwe Mini volledig samen naar eigen wens
 • Ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen
 • Stel zelf het leasecontract op met keuze uit contractduur en aantal kilometers per jaar
 • Betaal een vast bedrag per maand, waarbij de meeste kosten zijn inbegrepen
 • Jij hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor de brandstof in de tank
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Mini dealer
 • Je hebt recht op vervangend vervoer als onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur
 • Bouw schadevrije jaren op
 • Mini is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’

Zoals je ziet zijn er veel voordelen verbonden waar je gebruik van kunt maken.

Bekijk alle private lease merken in Nederland