Prive auto leasen in Nederland, hoe werkt dat precies?

jun 18, 2018 | Private Lease

jun 18, 2018 | Private Lease

Leasen is bijzonder populair tegenwoordig. Voorheen was het alleen in de zakelijke branche mogelijk om een auto te leasen, maar privé een auto leasen behoort nu ook tot de mogelijkheden. Voor veel particulieren is dit erg prettig, vooral omdat het veel voordelen heeft. Privé een auto leasen is mogelijk met private lease. U kunt voor een voordelig contract voor private lease uitstekend bij LeasePlan terecht.

Privé een auto leasen bij LeasePlan

U kunt een auto leasen die goed bij uw persoonlijke smaak en behoeften past. Er bestaat een goede keuze uit diverse merken en typen personenauto’s, van luxe gezinsauto’s tot kleinere auto’s die uitstekend dienst kunnen doen als tweede auto bijvoorbeeld. De keuze is helemaal aan u. De tarieven liggen zeer aantrekkelijk en u weet altijd precies waar u aan toe bent. U heeft nergens meer omkijken naar en rijdt altijd in een betrouwbare, nieuwe auto.

Waarom is leasen zo populair?

Leasen is om meerdere redenen populair. Zo zijn er veel mensen die tegenwoordig flexibel werken, vanaf meerdere locaties. Goed vervoer is hierbij uiteraard van groot belang. Echter, een nieuwe auto kopen is niet voor iedereen weggelegd. Leasen is dan een voordelige oplossing. Een privé auto leasen betekent dat u geen aanschafkosten voor de auto hoeft te betalen en u kunt toch helemaal nieuw rijden. Daarnaast is het natuurlijk ook een groot voordeel dat u verder helemaal geen kosten meer aan de auto heeft.

De verzekering, de belasting, reparaties en onderhoud zijn allemaal bij de maandprijs inbegrepen. Het enige wat u zelf nog hoeft te betalen is de brandstof. De auto heeft geen Apk-keuring nodig, want daar is deze te jong voor. Uiteraard wordt ook schadeherstel goed geregeld indien nodig, inclusief ruitschade.

Optimaal gemak

Wanneer u ervoor kiest een privé auto te leasen, dan geniet u absoluut van optimaal gemak. Diverse leasemaatschappijen verzoeken u de auto op te halen op een bepaalde locatie. Hierdoor kan het voorkomen dat u eerst een uur of langer moet rijden voor u de auto in ontvangst kunt nemen. Dit betekent uiteraard ook dat er een tweede persoon met rijbewijs mee moet.

Bij LeasePlan werkt dit aanzienlijk eenvoudiger. U kunt aangeven welke auto u privé wilt leasen en de betreffende auto wordt gewoon bij u gebracht, op ieder gewenst adres in Nederland. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Financieel helder

Een privé auto leasen betekent dat u een overeenkomst aangaat voor een bepaalde duur. Dit kan kort zijn, bijvoorbeeld twaalf maanden, maar het kan ook voor meerdere jaren zijn. Hoe langer u leaset, hoe lager het maandtarief voor het leasen wordt. In alle gevallen heeft u optimale financiële zekerheid. U weet vooraf wat u gaat betalen voor de auto en dit bedrag is iedere maand vast. Zo weet u voortdurend waar u aan toe bent. U krijgt helemaal niets te maken met extra kosten. Dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten.

Wat als het contract afloopt?

U gaat voor het leasen van een privé auto een overeenkomst aan voor een bepaalde duur. Wanneer deze afloopt, dan heeft u verschillende opties. Op de eerste plaats kunt u er uiteraard voor kiezen om niet meer te gaan leasen. In dat geval levert u de auto in en is het klaar. U kunt er ook voor kiezen om opnieuw een leasecontract aan te gaan voor private lease. In dit geval krijgt u een nieuwe overeenkomst voor een bepaalde tijd.

U kunt de auto omruilen voor een nieuwe auto. Uiteraard bent u dan ook vrij om een ander merk en model auto uit te kiezen. Zo blijft u nieuw rijden tegen een voordelige prijs en kunt u steeds opnieuw van een mooie auto genieten.

lease kleine auto

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Private Lease Berekenen, hoe doe je dat precies tegenwoordig?

A Voordat je alle websites van de verschillende leasemaatschappijen begint te bezoeken en daarbij naar de kleine  Private lease berekenen in 2019Waardering ★★★★★  8.5 / 10Alles in 1 Ja, alleen tanken Aankomst auto Binnen 16 weken Maandelijkse prijs  € 379 ✓ Al 13 keer...

Wat is de goedkoopste private lease van Nederland in 2019?

Waardering ★★★★★  8.5 / 10 Alles in 1 Ja, alleen tanken Aankomst auto Binnen 12 tot 14 weken Maandelijkse prijs  € 454 ✓ Innovatief & duurzame aanbieder ✓ Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon ✓ Keurmerk Private Lease Waardering ★★★★★  8.3 / 10 Alles in 1 Ja,...

Wat is de beste private lease van Nederland in 2019?

De beste private lease van dit moment vinden kan nog best lastig zijn, er zijn tegenwoordig zo enorm veel verschillende auto's beschikbaar in allerlei prijsklassen en modellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is niet het enige, er zijn dan ook...

Laatst geüpdatet