Arval

Ontdek meer informatie over de lease opties bij Arval

De beste leasemaatschappij van Nederland

Dit is maar liefst 12 achtereenvolgende jaren het resultaat geweest van een klantvriendelijke aanpak en wordt deze uitmuntende prestatie geleverd door een goed gemotiveerd team. Een auto bij Arval leasen komt altijd met een ruim aantal mogelijkheden om aan de specifieke wensen van haar klanten te kunnen voldoen. Zo kunnen bedrijven een leaseauto onder hun werknemers laten delen en is zo een auto dus niet meer gebonden aan een bepaalde werknemer. Meestal staat zo een auto de hele dag geparkeerd op het terrein en kunnen met deze regeling meerdere werknemers de auto aldoor gebruiken terwijl het bedrijf gewoon een vast bedrag per maand blijft betalen.

Ook aan de milieubewuste rijder is er gedacht

Auto’s met een lage of helemaal geen CO2-uitstoot zijn een trend aan het worden en biedt Arval de nodige adviezen om de uitstoot zoveel als mogelijk te beperken. Een goed onderhoudt hoort hier natuurlijk ook bij en hoef jij je daar dus ook helemaal geen zorgen om te maken.

Bedrijven hebben meerdere opties

Arval biedt voor bedrijven nou net wat meer aan dan men gewend is. Naast beheer van het compleet wagenpark worden er ook diverse parameters dagelijks bijgehouden dankzij het speciale managementsysteem die zaken als de afgelegde kilometers, maar ook het rijgedrag registreren. Bij onregelmatigheden treedt Arval zelf corrigerend op en wordt jouw bedrijfsadministratie daar niet mee belast. Alle informatie kunnen de bedrijfsleiders ook via een speciale app ontvangen. Als bedrijf blijf je dus steeds op de hoogte van alle handelingen die er worden gepleegd met het wagenparken kan je aan de hand daarvan de nodige aanpassingen laten verrichten door Arval.

Auto leasen op maat is bij Arval dus helemaal geen probleem en kan je daarvoor in de meeste landen van de wereld wel terecht. De service die er aangeboden wordt is klantgericht en is er altijd de mogelijkheid om te kiezen voor opties om de kosten zo laag als mogelijk te houden.

 

Samenwerking tussen verschillende leasemaatschappijen is in deze tijd geen ongewoon verschijnsel meer en zorgt dit ervoor dat er grote netwerken ontstaan die wereldwijd aan klanten geschikte leaseauto’s kunnen aanbieden. Arval behoort met meer dan een miljoen auto’s onder haar beheer zeker tot één van de grootste leasemaatschappijen ter wereld. Als dochteronderneming van de gigant BNP Paribas is Arval in meer dan 29 landen actief en zorgt zij altijd voor een klantgerichte aanpak die uiteraard verschilt per land. Als medeoprichter van de gigant Element-Arval Global Alliance kunnen er onder deze naam in nog meer landen leaseauto’s aangeboden worden.

Arval Ervaring

Heb jij een auto lease afgesloten bij Arval? Deel dan jouw Arval ervaringen op leaseauto.net. Je review wordt gedeeld met heel Nederland, je helpt hier enorm veel mensen mee.

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Laatst geüpdatet op