Beste Private Lease in 2020

Ben jij op zoek naar de beste private lease van 2020? Bekijk dan de handige top 10 of vergelijk alle modellen.

T

Beste Private lease vergelijken

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

Beste Private Lease

De beste private lease van dit moment vinden kan nog best lastig zijn, er zijn tegenwoordig zo enorm veel verschillende auto’s beschikbaar in allerlei prijsklassen en modellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is niet het enige, er zijn dan ook nog eens aanbieders op de markt aanwezig die ook nog allemaal verschillende voorwaarden hanteren.

Top 10 beste private lease auto’s

Om het je gemakkelijk te maken hebben we de beste private lease deals en de beste aanbieders overzichtelijk in deze pagina geplaatst zodat je gemakkelijk overzicht krijgt over de huidige markt. De huidige top 10 beste private lease van 2020:

 1. Kia Picanto
 2. Ford Fiesta
 3. Volvo V40
 4. Volkswagen Polo
 5. Audi A1
 6. Toyota Aygo
 7. Ford Focus
 8. Opel Karl
 9. Nissan Micra
 10. Renault Clio

Waarom zitten deze modellen in de top 10?

Zoals je ziet is de beste private lease top 10 van dit moment gevuld met redelijk bekende auto’s, dat is ook niet zo gek want de modellen in onze top 10 zijn over het algemeen de meest gekozen auto’s als het om leasen gaat. Al deze modellen vallen onder de categorie beste private lease omdat ze een relatief goedkoop maandelijks tarief hebben, over het algemeen luxe zijn uitgerust en ze behoorlijk zuinig zijn op de benzine of diesel die je er in stopt.

 

[toc]

Beste private lease deals

Wil je eerst meer informatie inwinnen over een aantal aanbieders die op dit moment erg populair zijn in Nederland? Dat kunnen we ons voorstellen, tegenwoordig zijn er zoveel maatschappijen dat je soms een vaag beeld hebt bij de kwaliteit of het aanbod, het beste private lease bedrijf vinden kan daardoor soms lastig zijn.

Top 5 beste private lease aanbieder

Gelukkig hebben we een makkelijke top 5 voor je gemaakt die hieronder weergegeven wordt, op dit moment zijn de onderstaande deals het meest populair in Nederland:

 1. Mijn Domein Auto – Opel Astra
 2. Mijn Domein Auto – Nissan Leaf
 3. Athlon – Peugeot 308
 4. Athlon – Volkswagen T-Roc
 5. Privatelease.com – Nissan Qashqai

 

Op zoek naar een andere lease deal?

De zoektocht naar de beste private lease deal kan lang zijn, en het komt regelmatig voor dat mensen eerst wat meer achtergrond informatie willen ontvangen over een bepaalde aanbieder. We raden je aan om dan een van onze reviews te lezen, op deze pagina’s kun je ook de meest recente deals vinden van de desbetreffende aanbieder.

Wil je op onderzoek uit gaan?

Ben je er uit en wil je de proef op de som gaan nemen? Regel alles direct online of plan een proefrit in bij een van de beschikbare leasemaatschappijen om te kijken of de leaseauto die jij op het oog hebt ook echt bij je past.

 Volledig onafhankelijke vergelijking contracten
Alles direct online regelen, of een proefrit plannen
 Als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen
 Alle informatie die je nodig hebt op 1 centrale plek

Leaseauto.net in het nieuws

Bekijk alle private lease merken in Nederland