Ford Focus private lease

Zie nu alle mogelijkheden voor de Ford Focus private lease en bekijk alles over dit populaire model van de Amerikaanse fabrikant.

Ford KA

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Ford KA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Fiesta

1.1 liter / 86 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer betrouwbare Ford Fiesta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Focus

1.0 liter / 125 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Ford Focus? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Mondeo

2.0 liter / 150 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Ford Mondeo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Focus Private Leasen

Op deze pagina ga je alles te weten komen over een private lease Ford Focus model. We gaan dieper in op de voordelen, kosten en mogelijkheden. We hopen dat we jouw genoeg informatie geven om eenvoudig een keuze te maken voor een Ford Focus die aan jouw wensen voldoet. Lees je mee?

Voordelen Ford Focus leasen

Bij een Ford Focus private lease heb je te maken met een aantal voordelen die deze keus erg interessant maken. Je hoeft bijvoorbeeld geen grote investering te doen om in een nieuwe Ford Focus te rijden. Je betaalt namelijk iedere maand een van tevoren afgesproken bedrag. Dit bedrag wordt samengesteld aan de hand van de factoren die we bovenaan in de tekst hebben besproken.

Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparaties en verzekering. Zo blijven alleen nog de brandstofkosten over voor jou. Omdat het leasebedrag iedere maand exact hetzelfde is kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies wat je iedere maand overhoudt. Meer lezen? Bekijk dan de Ford private lease dan!

Leasebedrag berekenen van de Focus

Als eerste gaan we het hebben over de kosten die verbonden zitten aan een Ford Focus lease edition private lease. Hierbij wordt er als eerste altijd gekeken naar de nieuwwaarde van de Ford Focus. Aan de hand hiervan wordt er een vanaf prijs bepaald, dit is vaak de prijs van het instapmodel zonder al te veel opties. De opties/accessoires hebben een grote invloed op het maandelijkse leasebedrag.

Omdat opties ervoor zorgen dat de catalogusprijs van de Ford Focus hoger wordt betaal je natuurlijk iedere maand meer als je veel opties selecteert. Tot slot wordt er gekeken naar de aantal kilometers die je per jaar rijdt en de duur van het leasecontract. Hoe langer jij de auto in bezit hebt, hoe hoger de afschrijving wordt. Dit heeft grote invloed op de waarde van de auto en daarom wordt het maandelijkse leasebedrag dus hoger.

Meest gestelde vragen over Ford Focus Private Lease

Uit welke modellen/uitvoeringen kun je kiezen?

Op het moment dat je ervoor kiest een nieuwe Ford Focus te leasen kun je uit verschillende uitvoeringen kiezen. Hieronder hebben we al deze beschikbare modellen overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Ford Focus Trend edition
 • Ford Focus Titanium
 • Ford Focus Wagon
 • Ford Focus ST Line

Dit zijn alle 4 uitvoeringen die op dit moment beschikbaar zijn voor private lease. De Ford Focus Trend edition is het instapmodel.

Deze is uitgerust met een aantal standaard opties, een 1.0 liter EcoBoost motor met 100 pk en een handgeschakelde transmissie. Vervolgens krijg je de Ford Focus wagon private lease, deze is te vergelijken met de Trend edition alleen is deze een stuk ruimer.

De Ford Focus Titanium is iets luxer uitgerust en beschikt over een 1.0 liter motor met 125 pk. Net zoals de ST line die nog rijker is uitgerust en een sportievere uitstraling heeft, ook deze heeft een 1.0 liter motor met 125 pk.

Beide uitvoeringen beschikken standaard over een handgeschakelde transmissie. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor een automatische versnellingsbak zodat je extra comfortabel lange afstanden kunt afleggen.

Van welke voordelen kun je profiteren?

We hebben het al eerder gehad over de voordelen van een Ford Focus private lease model. Om het duidelijker te maken hebben we ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag met toestemming gebruik maken van de auto
 • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen om in een nieuwe auto te rijden
 • Mocht je ooit met pech langs de weg staan? Dan ben je altijd verzekerd voor pechhulp onderweg
 • Als de Ford Focus langer als 24 uur naar de garage moet voor onderhoud heb je recht op vervangend vervoer
 • Je bent in (bijna) heel Europa verzekerd
 • Voor reparaties en onderhoud kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Ford garage
 • Na het tekenen van het leasecontract voor je lease auto heb je altijd 14 dagen bedenktijd

Zoals je kunt zien heeft het private leasen van een Ford Focus veel voordelen.

Zijn er Ford Focus private lease aanbiedingen?

Ben jij op zoek naar de beste deals voor een Ford Focus lease edition? Dan is het een optie om op deze pagina gebruik te maken van de vergelijker. Je kunt hier jouw persoonlijke gegevens en wensen invullen zodat de zoektocht naar jouw droomauto een stuk gemakkelijker wordt.

Daarnaast kun je nog gebruik maken van verschillende filters zoals ”goedkoopste eerst” of ”datum aflopend”. Op deze manier wordt de zoektocht naar een geschikt model een stuk eenvoudiger en leuker.

Naast het vergelijken van verschillende Ford Focus modellen kun je ook alle leasemaatschappijen met elkaar vergelijken om zo voor de beste leasevoorwaarden te kunnen gaan. De beste private lease auto vinden wordt hierdoor een eitje.

Wat zijn de zekerheden met een Ford Car lease?

Door te kiezen voor een Ford Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Check altijd of de door jouw gekozen leasemaatschappij beschikt over dit keurmerk. Op deze manier ben je altijd zeker van goede voorwaarden.

Specificaties Ford Focus

Bekijk alle private lease merken in Nederland