Nissan Micra private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Nissan Micra private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

nissan note private lease

Nissan Note

1.2 liter / 80 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Nissan Note? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan micra private lease

Nissan Micra

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan qashqai private lease

Nissan Qashqai

1.3 liter / 115 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Nissan Qashqai? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

nissan x trail private lease

Nissan X-trail

1.3 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Nissan X-Trail? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Nissan Micra Private Leasen

Wil jij graag een nieuwe Nissan Micra private leasen? Dan ben je op het juiste adres. Hier gaan we jouw meer vertellen over de voordelen van het leasen van een Nissan Micra. Een van de voornaamste voordelen van een nieuw Nissan Micra private lease model is dat je een nieuwe auto rijdt terwijl je geen grote investering hoeft te doen.

Voordelen Nissan Micra leasen

Bij het leasen van een Nissan Micra is het zo dat je een vast maandelijks bedrag betaalt dat van tevoren is vastgelegd in een contract. Dit bedrag is altijd inclusief onderhoudskosten, wegenbelasting en verzekering, het enige wat nog overblijft is dus de benzine.

Een ander voordeel is dat je in een nieuwe auto rijdt waardoor je met een veilig gevoel de weg op kunt. Mocht je toch ooit met pech langs de weg staan? Dan ben je er zeker van dat je binnen 24 uur vervangend vervoer hebt als de auto naar de garage zou moeten.

Hoe zit het precies met onderhoud en reparatie?

Het leasebedrag dat je iedere maand dient te betalen wordt aan de hand van een aantal factoren samengesteld. Een grote factor hierin is de aantal opties die je kiest. Denk hierbij vooral aan de velgen, privé glas, de kleur van de lak of een navigatie. Een andere belangrijke factor is het aantal kilometers dat je per jaar rijdt.

Voor degenen die af en toe de auto nodig hebben en kleine afstanden afleggen is het genoeg om 10.000 kilometer per jaar te selecteren. Maar ben je daarentegen vaak onderweg of rijd je lange afstanden? Dan is het vaak nodig om 15.000, 20.000 of 30.000 kilometer te selecteren. Als laatste heb je nog de looptijd van het contract, deze kan variëren van 1 tot 5 jaar.

Meest gestelde vragen over Nissan Micra Private Lease

Micra private lease, alle modellen op een rijtje

De nieuwe Nissan Micra private lease wordt natuurlijk geleverd in een aantal verschillende uitvoeringen, de standard-, mid-, high- en executive edition. De standard edition is het instapmodel van de nieuwe Nissan Micra, deze is uitgerust met wieldoppen, airco en een audiosysteem met bluetooth.

Ook heb je de mid edition, deze is iets rijker uitgerust dan het instapmodel. Deze beschikt namelijk over een touchscreen scherm met Apple CarPlay, cruisecontrol, stuurbediening en automatische lampen.

De high edition is gelijk een grote stap vooruit en de optielijst is een stuk langer als de voorganger. Om te beginnen krijg je een mooie set velgen, getint glas, parkeersensoren en mistlampen.

Als laatste, natuurlijk niet onbelangrijk, de executive edition. Dit is de meest rijk uitgevoerde Nissan Micra die verkrijgbaar is. Dit model beschikt namelijk over lichtmetalen zwarte velgen, zwarte sierstrips, een 7 inch touchscreen scherm en een emergency braking system.

Voordelen Nissan Micra private lease

Hierboven hebben we al een aantal voordelen besproken, hieronder staan alle voordelen nog een keer duidelijk onder elkaar. Zodat je overzichtelijk alle voordelen van het leasen van een Nissan Micra nog een keer kunt lezen.

 • Je hebt altijd recht op vervangend vervoer binnen 24 uur, als je auto bij de garage staat.
 • Verzekerd in heel Europa.
 • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs, mag met toestemming in de auto rijden.
 • Je betaalt iedere maand een vast bedrag, dit bedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoudskosten.
 • Stel een nieuwe auto samen naar eigen wens.
 • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na het tekenen van een leasecontract.
 • Nooit onverwachte kosten, mits je aan de afgesproken regels houdt.
 • Altijd verzekerd voor pechhulp onderweg

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Neem een kijkje in onze vergelijker met een volledig aanbod om te profiteren van de scherpste Micra deals!

Nissan Micra private lease aanbieding

Ben jij op zoek naar de goedkoopste Nissan Micra private lease? Dan kun je hieronder de vergelijker gebruiken om zo de perfecte Nissan Micra voor jouw situatie te vinden.

Je kunt alle opties en dergelijke invullen, vervolgens wordt alles gefilterd en worden er alleen modellen getoond die aan jouw wensen voldoen.

Met deze vergelijker kun je niet alleen de verschillende Micra modellen vergelijken, maar ook de verschillende leasemaatschappijen. Zo kun je op model, leasebedragen en voorwaarden vergelijken voor de beste deal.

Wat zijn de zekerheden met een Nissan Car lease?

Door te kiezen voor een Nissan Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Specificaties Nissan Micra

Bekijk alle private lease merken in Nederland