kia Rio private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Kia Rio private lease en lees alles over dit populaire model van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

KIA Stonic

1.2 liter / 84 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de KIA Stonic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Sportage

1.6 liter / 132 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve KIA Sportage? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Niro

1.6 liter / 141 pk
Benzine/Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de gewilde KIA Niro? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Ceed

1.6 liter / 136 pk
Diesel, Automaat

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het best verkochte model van KIA, de Ceed? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Kia Rio Private Leasen

De private lease Kia Rio, een goede deal die past bij een goede auto. Deze Kia heb je ongetwijfeld zien rondrijden. Het sportieve en dynamische design van de Rio valt op. De kleuren waarin de wagen wordt geleverd steken af tegen het saaie zwart en grijs dat je veel ziet rijden.

De Kia Rio heeft een zacht prijsje, veel ruimte en een krachtige motor. Al overtuigd en benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Kijk snel in onze vergelijker voor het totaal aanbod.

Voordelen Kia Rio leasen

Zoals je wellicht al gemerkt hebt zijn wij fan van de private lease Kia Rio. Dit heeft ook een goede reden, meerdere zelfs. De Rio komt namelijk met meerdere voordelen. Een van de veel genoemde zaken als het om leasen gaat is de prijs. Het gebrek van aanschafkosten is voor veel mensen een belangrijke factor om te kiezen voor een leaseauto.

Naast het gebrek aan een hoge aankoopsom vinden leaseauto eigenaren het ook belangrijk dat ze zijn voorzien van een hoge mate aan zekerheid. De zekerheid wordt gewaarborgd door alles wat bij het leasen inzit. Zo betaal je niet voor reparaties of onderhoud, is wegenbelasting bij de prijs inbegrepen en heb je recht op vervangend vervoer indien nodig! Meer weten over Kia lease? Druk op de link voor alle informatie!

Leasebedrag van de Rio berekenen?

De maandelijkse kosten van de Rio lease verschillen per aanbieder. Dat is logisch, maar maakt het voor de consument nogal lastig. Er zijn namelijk talloze aanbieders van leaseauto’s op de markt en de zoektocht naar de beste prijs wordt hierdoor zo goed als onmogelijk. Hier hebben we uiteraard iets op bedacht.

Op onze website staat een vergelijkingstool waarmee je gemakkelijk de prijs van jouw private lease Kia Rio kunt vergelijken. Je vult hier jouw wensen in, waarna je simpel en snel meerdere aanbieders kunt vergelijken. De belangrijkste factoren om jouw prijs te bepalen zijn: looptijd en kilometers op jaarbasis.

Meest gestelde vragen over Kia Rio Private Lease

Welke uitvoeringen kent de Kia Rio?

De Kia Rio, zoals (bijna) elke auto op de markt, kent een aantal verschillende uitvoeringe. Bij de Kia Rio zijn dit er 5. De volgende uitvoeringen zijn te combineren met een leaseovereenkomst: de ComfortLine, DynamicLine, DynamicPlusLine en GT-Line (Edition).

Van deze 5 uitvoeringen zijn er 2 die ook als private lease Kia Rio automaat geleverd kunnen worden. Deze Kia Rio private lease automaat is nog zuiniger dan de handgeschakelde variant. De optie tot een automaat is mogelijk voor de Kia Rio DynamicLine en DynamicPlusLine.

De andere 3 varianten van de Rio hebben helaas deze optie niet. Ben je dus opzoek naar een automaat en vind je de Kia Rio een interessante auto? Dan zul je moeten kiezen tussen de DynamicLine of DynamicPlusLine.

De verschillen tussen de 5 uitvoeringen zijn niet puur op basis van design of interieur. De ComfortLine is het instapmodel en is een prima Kia Rio. Er is niks mis met de auto, maar er zijn ook weinig extra waar je over kunt opscheppen.

De DynamicPlusLine heeft al een stuk meer extra opties, zoals parkeerhulp of een ingebouwd navigatiesysteem. De duurste uitvoering, de GT-Line, heeft meer vermogen en een sportievere look dan de andere varianten. Is een echt beter dan de ander? Nee. Het is maar net wat jij zoekt!

Waaruit bestaat mijn leaseovereenkomst?

Een leaseovereenkomst, zoals elk contract, bestaat uit rechten en plichten. De plicht die jij hebt bij een Kia Rio leaseovereenkomst is dat je het maandelijks tarief, zoals persoonlijk afgesteld is, betaald. De rechten die daaruit krijgt, wegen naar onze mening op tegen de scherpe prijs van de Kia Rio. Het volgende zit allemaal inbegrepen bij jouw maandtarief:

  • Wegenbelasting inbegrepen;
  • Autoverzekering inbegrepen;
  • Gratis inzittende verzekering;
  • Reparaties en onderhoud inbegrepen;
  • Pechhulp in heel Europa.

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Neem in kijkje in onze vergelijker en kies de beste deal!

Waarom zou ik de Kia Rio kiezen?

De Kia Rio is een betrouwbare, kwalitatief sterke auto. Niet alleen dit, maar ook de prijs is bijzonder aantrekkelijk. Hierdoor komt de Rio goed uit de bus als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding.

De Rio is relatief licht, met 1.000 kg voor de ComfortLine. Toch is het vermogen noemenswaardig. Met 100 PK trekt deze relatief lichte Kia van 0 naar 100 in 10,7 seconden. De topsnelheid bedraagt 186 kilometer per uur. Het verbruik van de Rio is slechts 1 op 20. 

Meer auto’s bekijken van andere merken? Neem eens een kijkje op de homepage voor het volledige aanbod.

Kia Rio private lease aanbieding

Er zijn vele aanbiedingen, deals en acties die je kunt vinden op het wereldwijde web. Het internet heeft enorm veel voordelen, maar kan ook voor een chaos veroorzaken waar je u tegen zegt. Met alle aanbieders die er zijn kan het lastig zijn om de juiste Kia Rio private lease actie te vinden. Hier hebben we wat op gevonden!

Een Kia Rio private lease vergelijker. In deze vergelijker kun je gemakkelijk alle aanbieders van de Rio vergelijken. Het systeem neemt jouw wensen mee en geeft jou de beste prijs op het internet, geheel vrijblijvend. Ben je dus opzoek naar een Kia Rio private lease deal, dan moet je bij onze vergelijker zijn!

Specificaties Kia Rio

Bekijk alle private lease merken in Nederland