Hyundai I10 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Hyundai I10 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

KIA Stonic

1.2 liter / 84 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de KIA Stonic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Sportage

1.6 liter / 132 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve KIA Sportage? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Niro

1.6 liter / 141 pk
Benzine/Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de gewilde KIA Niro? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

KIA Ceed

1.6 liter / 136 pk
Diesel, Automaat

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het best verkochte model van KIA, de Ceed? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Hyundai I10 Private Leasen

De moderne, compacte Hyundai i10 is een stadsauto om rekening mee te houden. Uitgeroepen tot stadsauto van het jaar. Deze Hyundai biedt vele extra’s. Genoeg plaats en comfort voor vier personen, genoeg ruimte voor boodschappen en altijd gemakkelijk parkeren. Private lease Hyundai i10 bestaat uit twee componenten. De voordelen van de Hyundai i10 zelf en de voordelen van het leasen van een Hyundai. We geven je graag de ins en outs.

Voordelen Hyundai i10 private lease edition

Hyundai i10 private lease kent dezelfde voordelen als de andere lease-deals aangeboden op onze website. Zo ben je verzekerd van een vast maandelijks tarief zonder gedoe, ongeacht het aantal schadevrije jaren dat je rijdt. Dit betekent: geen grote aankoopsom voor jouw nieuwe Hyundai i10!

Ook is de autoverzekering, de reparaties en het onderhoud inbegrepen. Heb je pech onderweg? Dan is dat geen probleem, met de pechhulp van leasen, overal binnen Europa.

Leasebedrag van de I10 berekenen?

De prijs van de Hyundai i10 is een van de zaken waar wij ons expliciet op focussen. Dit houdt in dat wij alle grote aanbieders van auto private lease in de gaten houden en deze prijzen voor jou vergelijken. Hierdoor kunnen wij jou altijd de meest recente, scherpste prijs laten zien voor alle verschillende uitvoeringen van de Hyundai i10.

Bij het samenstellen van een leaseovereenkomst komen enkele zaken kijken. Het is niet zo dat je een Hyundai i10 aanklikt en klaar. Je kunt nog veel zelf bepalen. Zo bepaal jij de looptijd van de overeenkomst, het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt afleggen met de i10 en de eventuele extra opties en accessoires. Kijk snel in de vergelijker voor het totaal aanbod.

Meest gestelde vragen over Hyundai I10 Private Lease

Welke uitvoeringen van de i10 zijn er?

De Hyundai i10 kent zes verschillende uitvoeringen beschikbaar voor leasen. Je hebt de i10 i-Drive, de Comfort, Comfort 5-zits, Comfort Smart, Premium en de Comfort Smart 5-zits.

De verschillen tussen de private lease auto’s zijn niet groot, maar wel aanwezig. Zo heeft de Hyundai i10 i-Drive ‘Lane Keeping Assist’, maar geen parkeersensoren, waar de Premium gebruik maakt van beide functies. 

Een ander verschil is dat de i-Drive en Comfort (5-zits) niet met een ingebouwd navigatiesysteem worden geleverd, maar de Comfort Smart (5-zits) en Premium wel.

Daarnaast heb je bij beide 5-zits varianten de keuze tussen een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat.

Alle voordelen van Hyundai i10 private lease

Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben we hieronder alle voordelen van het leasen van een Hyundai i10 op een rijtje gezet. Dit uiteraard naast de voordelen die de Hyundai i10 zelf al biedt, als prachtige stadsauto.

  • Wegenbelasting inbegrepen;
  • Autoverzekering inbegrepen;
  • Reparaties en onderhoud inbegrepen;
  • Vervangend vervoer, wanneer nodig;
  • Pechhulp in heel Europa.

Direct weten waar je aan toe bent? Kijk wat er wordt aangeboden in onze vergelijker en vul de filters in aan de hand van je eigen wensen en behoeften.

Maar waarom de Hyundai i10?

Naast alle voordelen van private lease Hyundai i10 heeft de auto zelf ook veel te bieden. De geweldige multifunctionele stadsauto beschikt over een sportief interieur en een aantal goede specificaties.

Doordat de i10 een kleine auto is beweegt hij gemakkelijk en wendbaar door het drukke stadsverkeer. Daartegenover staat dat de i10 een vermogen heeft van 67 PK met een massa van 922 kg. Door deze combinatie van vermogen en gewicht trekt de i10 ook gemakkelijk een stukje de snelweg op.

De Hyundai i10 accelereert in 15,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en haalt een topsnelheid van 150 kilometer per uur, zonder problemen.

Naast de kracht van de i10 beschikt deze Hyundai ook over zuinigheid. De Hyundai is heeft een benzinemotor met een verbruik van 4,7 liter per 100 kilometer. Omgerekend is dit een verbruik van 1 op 21,3. Niet verkeerd voor zo’n compacte auto.

Hoe bepaal ik mijn Hyundai i10 private lease prijs?

Wij vinden het belangrijk om de scherpste prijzen op onze website te laten zien voor elke leaseauto. Zo ook voor de Hyundai private lease i10. Hierin nemen wij ook Hyundai i10 private lease actie mee.

Vergelijk gemakkelijk de prijs op basis van looptijd, aantal te rijden kilometers en verschillende aanbieders van de leaseauto. Onze vergelijker geeft je dan vanzelf de scherpste prijs voor jouw perfecte Hyundai i10!

Hyundai i10 private lease 89 euro is een actie die af en toe tevoorschijn komt. Net als vele andere autobedrijven probeert ook Hyundai van tijd tot tijd een goede aanbieding uit te rollen.

Is er sprake van een actie als deze dan vind je die uiteraard ook terug in onze vergelijker. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal voor jouw Hyundai i10 private lease.

Specificaties Hyundai I10

Bekijk alle private lease merken in Nederland