Peugeot 308 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Peugeot 308 private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

peugeot 208 private lease

Peugeot 308

1.2 liter / 110 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 308? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 508 private lease

Peugeot 508

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Peugeot 508? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 2008 private lease

Peugeot 2008

1.2 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Peugeot 2008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 3008 private lease

Peugeot 3008

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 3008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Peugeot 308 Private Leasen

Ben jij op zoek naar informatie over Peugeot 308 private lease modellen? Zoek dan niet verder, want je bent hier op de juiste pagina terecht gekomen. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over de kosten, voordelen en mogelijkheden van een private lease Peugeot 308. Lees je snel met ons mee?

Voordelen Peugeot 308 leasen

Kies je voor een Peugeot 308 lease privé model? Dan heb je veel mogelijkheden. Zo stel je een nieuwe private lease Peugeot 308 samen naar eigen wens, waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren, bekleding, opties en accessoires.

Een van de grootste voordelen van Peugeot 308 private lease is dat je een vast bedrag per maand betaald voor de Peugeot 308, verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en blijft er ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Meer lezen over het private leasen van een Peugeot? Druk dan op de link.

Maandelijkse leasebedrag berekenen

Als je naar een nieuwe deal op zoek bent is natuurlijk het maandelijkse leasebedrag van groot belang bij je keuze. Deze wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, waarbij de catalogusprijs van de auto de meeste invloed heeft.

Daarnaast wordt er gekeken naar de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar die je bovendien zelf kunt bepalen. Wil je graag direct weten wat het maandelijkse leasebedrag wordt op basis van jouw wensen en eisen? Maak dan direct gebruik van de vergelijker.

Meest gestelde vragen over Peugeot 308 Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er allemaal beschikbaar?

De private lease Peugeot 308 is een sportief model die beschikbaar is in 2 verschillende uitvoeringen. Je hebt namelijk een private lease Peugeot 308 Berline en een Peugeot 308 SW private lease model.

Hierbij is de Berline uitvoering een sportieve Hatchback en de private lease Peugeot 308 SW een ruime Stationwagon.

Bovendien zijn beide modellen beschikbaar in verschillende versies om het jou gemakkelijk te maken hebben we de verschillende versies hieronder op een rijtje gezet:

 • Peugeot 308 Active
 • Peugeot 308 Allure
 • Peugeot 308 Tech Edition
 • Peugeot 308 GT-Line

Zoals je kunt zien heb je bij de verschillende modellen nog de keuze uit verschillende versies. Verder is de Peugeot 308 Berline beschikbaar met een diesel motor en eventueel een automatische versnellingsbak.

Daarentegen is het Peugeot 308 SW model alleen beschikbaar met een automatische versnellingsbak en dus niet met diesel motor.

Hoe bereken je gemakkelijk & snel de kosten?

Ben jij benieuwd wat de kosten zijn voor jouw eigen private lease Peugeot 308 en of er ergens Peugeot 308 private lease aanbiedingen zijn? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Je kunt deze namelijk gebruiken om erachter te komen welk model bij jou past en direct te weten te komen wat de kosten ongeveer zullen worden.

Daarnaast is het makkelijk om de zoekopdracht te filteren op bijvoorbeeld ‘goedkoopste eerst’, zodat de goedkoopste modellen en aanbieders van de private lease Peugeot 308 bovenaan in de vergelijker komen te staan.

Heb je een model en aanbieder gevonden die bij je past? Dan is het slim om de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken voordat je definitief een leasecontract afsluit. Zo weet je namelijk precies waar je aan begint en voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Wanneer je kiest voor een van de Peugeot 308 modellen, dan brengt dat veel voordelen met zich mee. Daarom hebben wij de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor een Peugeot 308 lease privé model:

 • Stel een gloednieuw Peugeot 308 model samen naar eigen wens
 • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud
 • Naast het maandelijkse leasebedrag hoef jij alleen nog maar te zorgen voor de brandstof in de tank
 • De verzekering is inclusief (inter)nationale pechhulp voor onderweg
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Peugeot dealer bij jou in de buurt
 • Alle leasecontracten voldoen aan de voorwaarden die zijn opgesteld door Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Bepaal zelf hoelang het leasecontract loopt en hoeveel kilometers je per jaar rijdt

Zoals je ziet een hoop voordelen waar van te profiteren valt. Niet gek dat een auto leasen steeds vaker wordt gehanteerd binnen Nederland.

Wat zijn de zekerheden met een Peugeot Car lease?

Door te kiezen voor een Peugeot Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

We raden je aan om altijd te checken of er sprake is van dit keurmerk bij de door jouw gekozen leasemaatschappij.

Specificaties Peugeot 308

Bekijk alle private lease merken in Nederland