Citroën C1 private lease

Bekijk nu de mogelijkheden voor de Citroën C1 private lease uitvoeringen en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

citroen c1 private lease

Citroën C1

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën C1? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c3 private lease

Citroën C3

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Citroën C3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c5 aircross private lease

Citroën C5

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Citroën C5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease citroen ds3

Citroën DS3

1.2 liter / 82 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën DS3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Citroën C1 Private Leasen

Met een Citroën C1 private lease model is het mogelijk om als particulier in een gloednieuwe Citroën C1 te rijden voor een vast bedrag per maand. Daarnaast zijn er veel voordelen en mogelijkheden, maar ook zitten er een aantal kosten aan verbonden. Daarom gaan wij jou er alles over vertellen op deze pagina.

Voordelen C1 leasen

Zo stel je een nieuwe Citroën C1 volledig samen naar eigen wens, waarbij je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, kleuren en eventuele opties. Ook stel je zelf het leasecontract op naar eigen behoefte met keuze uit het aantal kilometers per jaar en de contractduur.

Direct weten waar je aan toe bent en de voordelen overwegen? Neem snel een kijkje in de vergelijker voor het volledige en actuele Citroën private lease aanbod, inclusief aanbiedingen.

Leasebedrag Citroën C1 berekenen

Het maandelijkse leasebedrag van een Citroën C1 private lease model wordt altijd gebaseerd op basis van een aantal verschillende factoren. Hierbij wordt altijd als eerst gekeken naar de catalogusprijs van de Citroën C1, want deze heeft namelijk de meeste invloed op de leaseprijs.

Daarnaast hebben het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract ook invloed op het maandelijkse leasebedrag. Hierdoor heb je uiteindelijk zelf de meeste invloed, omdat je zelf bepaalt welke uitvoering je kiest en hoe het leasecontract wordt opgesteld. Bovendien kun je zelf bepalen van welke opties en accessoires je gebruik wilt maken.

Meest gestelde vragen over Citroën C1 Private Lease

Welke Citroën C1 private lease uitvoeringen zijn er?

Kies je voor een Citroën C1 private lease model? Dan heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen verschillen onderling niet alleen in prijs, maar vooral ook in standaardopties en accessoires.

Hieronder hebben wij de 3 uitvoeringen van het Citroën C1 private lease model voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien welke er beschikbaar zijn:

 • Citroën C1 Live
 • Citroën C1 Feel
 • Citroën C1 Shine

Zoals je ziet heb je de keuze uit 3 verschillende uitvoeringen, waarbij de Citroën C1 Shine de meest uitgebreid uitvoering is met de meeste standaardopties.

Denk hierbij aan 15″ lichtmetalen velgen, 7″ touchscreen met Apple Carplay en een achteruitrijcamera. Daarentegen beschikken de andere twee uitvoeringen over minder opties, maar deze zijn optioneel verkrijgbaar bij het samenstellen van de Citroën C1.

Wat zijn de grootste voordelen?

Een Citroën C1 private lease model brengt veel voordelen met zich mee. Wij hebben er al een aantal benoemd in de inleiding, maar omdat er nog veel meer zijn hebben we hieronder de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie
 • Het is niet nodig om in één keer het volledige aankoopbedrag te betalen
 • Je weet precies waar je iedere maand aan toe bent en houdt ruimte over voor andere investeringen
 • Stel jouw eigen Citroën C1 volledig samen naar eigen wens
 • Bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract
 • Pechhulp voor onderweg is meeverzekerd
 • Na afsluiten van het leasecontract heb je altijd 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden
 • Is er onderhoud of reparatie nodig? Dan kun je terecht bij een Citroën dealer in jouw buurt
 • Na 24 uur van onderhoud of reparatie heb je recht op vervangend vervoer

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken. Wil je meer weten over het vergelijken van verschillende aanbieders en het berekenen van het maandelijkse leasebedrag? Lees dan het stukje over Citroën C1 private lease deals goed door. 

Auto leasen vergelijken wordt steeds populairder. Net als dat er steeds meer leasemaatschappijen en dealers zijn welke met nieuw aanbod op de markt binnen treden. Dit zorgt voor scherpere deals waar je vandaag nog van kunt profiteren.

Citroën C1 private lease deals, hoe vind ik deze?

Wil jij direct weten of er ergens Citroën C1 private lease deals zijn? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Vul een aantal eventuele wensen in en kom gelijk te weten welke uitvoeringen aansluiten op jouw persoonlijke eisen.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor private lease vergelijken, waarbij je kunt kijken naar de voorwaarden. Zo heeft niet iedere aanbieder dezelfde voorwaarden die gelden en daarom is het slim om deze zorgvuldig met elkaar te vergelijken.

Ben je benieuwd welke aanbieder het goedkoopste is? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende filters, zoals ‘goedkoopste eerst’. Op deze manier weet je namelijk direct welke aanbieder het goedkoopst is en of er misschien wel mooie deals worden aangeboden.

Wat zijn de zekerheden met een Citroën Car lease?

Door te kiezen voor een Citroën Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Benieuwd geworden? Kijk snel in de vergelijker voor het volledige aanbod in Nederland.

Specificaties citroën C1

Bekijk alle private lease merken in Nederland