Opel Corsa private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Opel Corsa private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

opel karl private lease

Opel Karl

1.0 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Opel Karl? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel corsa private lease

Opel Corsa

1.2 liter / 75 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Opel Corsa? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel crossland x private lease

Opel Crossland X

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV /Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Opel Crossland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

opel grandland x private lease

Opel Grandland X

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Opel Grandland X? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Opel Corsa Private Leasen

Op deze pagina kom je alles te weten over de private lease Opel Corsa modellen. We gaan het uitgebreid hebben over de mogelijkheden, voordelen en kosten die hierbij komen kijken. Lees je snel met ons mee? 

Voordelen Opel Corsa leasen

De voordelen die komen kijken bij het private leasen van een Opel Corsa zijn enorm. Het grootste voordeel van private leasen is dat je altijd in een nieuwe Opel Corsa rijdt zonder in één keer een grote investering te hoeven doen. Je betaalt namelijk in maandelijkse termijnen gedurende de looptijd van het leasecontract.

Het fijne hieraan is dat dit maandelijkse bedrag iedere maand hetzelfde is zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van de kosten van je auto. Bij dit maandelijkse leasebedrag zitten ook de verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten inbegrepen. Toch eerst meer lezen over het private leasen van een Opel? Druk dan op de link. 

Maandelijkse leasebedrag berekenen 

De kosten die verbonden zitten aan het private leasen van een Opel Corsa. Er wordt hierbij gekeken naar een aantal onderdelen die hierin een belangrijke rol spelen. Ten eerste wordt er altijd gekeken naar de nieuwwaarde van de Opel Corsa. Aan de hand van die informatie wordt er een vanaf prijs bepaald.

Daarbij moet je nog een aantal kosten optellen, zoals de aantal kilometers die je jaarlijks wilt rijden en de opties/ accessoires die je allemaal kiest. Hoe meer opties je op jouw nieuwe Opel Corsa wilt hebben, hoe hoger de catalogusprijs wordt. Uiteindelijk wordt hierdoor ook de maandelijkse leaseprijs hoger. Direct weten wat het maandelijkse leasebedrag zal zijn voor jouw situatie? Maak dan snel gebruik van de vergelijker

Meest gestelde vragen over Opel Corsa Private Lease

Welke uitvoeringen/modellen zijn er beschikbaar?

Tegenwoordig wordt de Opel Corsa geleverd in veel verschillende uitvoeringen. Hieronder hebben we alle benzine modellen netjes onder elkaar gezet. Iedere uitvoering is uitgerust met een 1.2 liter sterke motor:

 • Opel Corsa (standaard model)
 • Opel Corsa Edition
 • Opel Corsa Turbo Edition
 • Opel Corsa Turbo Elegance
 • Opel Corsa Turbo GS Line
 • Opel Corsa Turbo Edition Auto
 • Opel Corsa Turbo Elegance Auto
 • Opel Corsa Turbo GS Line Auto (74Kw)
 • Opel Corsa Turbo GS Line Auto (96Kw)

Dit zijn alle benzine uitvoeringen die je op dit moment kunt private leasen. Voor de mensen die liever een diesel uitvoering willen zijn er ook speciale uitvoeringen beschikbaar. Opel heeft namelijk ook nog 3 diesel uitvoeringen op de markt gebracht, met ieder een 1.5 liter sterke diesel motor.

 • Opel Corsa Diesel Edition
 • Opel Corsa Diesel Elegance
 • Opel Corsa Diesel GS Line

Opel heeft erg zijn best gedaan om deze uitvoeringen sportief te laten ogen. De standaard Opel Corsa beschikt over weinig opties, maar op het moment dat je een luxere uitvoering kiest ben je verzekerd van vele nieuwe en geweldige opties.

Daarbij is Opel op de markt gekomen met een Opel Corsa E private lease model, dit is een volledig elektrische versie van de nieuwe Corsa. Helaas is deze op dit moment niet meer leverbaar, je zult dus nog even geduld moeten hebben. Klik hier voor een overzicht van alle modellen.

Kun je van voordelen profiteren?

Zoals we bovenaan de tekst al hebben uitgelegd zitter er flink wat voordelen verbonden aan een private lease Opel Corsa. We hebben hieronder een overzichtelijke lijst gemaakt met daarin alle voordelen:

 • Je bent altijd verzekerd voor pechhulp onderweg
 • Iedereen met een Nederlands rijbewijs mag met toestemming van de eigenaar gebruik maken van de auto
 • Is je Opel langer als 24 uur in de garage? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer
 • Je bent verzekerd in (bijna) heel Europa
 • Voor onderhoud en reparaties kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Opel garage
 • Je rijdt in een nieuwe Opel Corsa zonder dat je in één keer een grote investering hoeft te doen
 • Na het tekenen van een leasecontract heb je altijd 14 dagen bedenktijd

Lees altijd goed de leasevoorwaarden door om te kijken of je ook profiteert en zeker bent van deze voordelen.

Is er een Opel Corsa private lease aanbieding?

Op deze pagina kun je gebruik maken van een vergelijker. Deze vergelijker is handig als je bepaalde filters wilt gebruiken zoals ”nieuwste eerst” of ”goedkoopste eerst”. Hierdoor vindt je een stuk makkelijker hetgeen waar je naar op zoek bent.

Daarnaast kun je persoonlijke wensen invullen zodat je alleen de modellen te zien krijgt die aan jouw eisen voldoen. Naast het vergelijken van verschillende Opel Corsa modellen kun je ook de verschillende aanbieders met elkaar afwegen. Zodat je altijd de beste aanbieder kiest die bij jouw past.

Wat zijn de zekerheden met een Opel Car lease?

Door te kiezen voor een Opel Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kies altijd voor een leasemaatschappij met dit keurmerk om er zeker van te zijn dat je een leasecontract afsluit met de juiste voorwaarden. Je voorkomt hiermee mogelijke problemen in de toekomst.

Specificaties Opel Corsa

Bekijk alle private lease merken in Nederland