Private Lease aanbiedingen

Er zijn al private lease aanbiedingen vanaf 150 EUR per maand. Maak gebruik van onze handige vergelijker en kies de allerbeste deal van dit moment uit in 3 minuten.

T

Private lease aanbiedingen

Alle aanbieders op 1 centrale plek onafhankelijk vergelijken
Z

Alles direct online geregeld

Alles online regelen & snel de weg op met je nieuwe leaseauto

Zekerheid & All-in tarief

All-in prijzen en geen onverwachte kosten, zoals reparaties

Aanbieding & Lage prijzen

Rij een nieuwe auto voor
een vaste lage maandprijs

Private Lease aanbiedingen

We kunnen ons voorstellen dat je op zoek bent naar de beste private lease aanbieding , je wil natuurlijk niet te veel betalen voor je nieuwe lease auto en als er eentje in de aanbieding is kun je een mooie slag slaan.

 • Gelukkig zijn er tegenwoordig veel leasemaatschappijen die jou dolgraag als nieuwe klant willen verwelkomen, nu is het enigste puntje nog dat het best lastig kan zijn om goed inzicht te krijgen in de meest aantrekkelijke prive lease auto aanbieding.

Top 10 Private Lease aanbieding

Om het je makkelijk te maken hebben wij een top 10 samengesteld van de allerbeste aanbiedingen van dit moment zodat je direct een kijkje kan nemen bij iedere leasemaatschappij die aan het stunten is met prive lease aanbiedingen.

 1. Peugeot 108
 2. Renault Zoe
 3. Kia Picanto
 4. Opel Corsa
 5. Volkswagen Up!
 6. Seat Ibiza
 7. BMW 218i
 8. Ford Focus
 9. Volkswagen Polo
 10. Skoda Kodiaq

[toc]

Waar moet je op letten bij kiezen aanbieding?

Kijk goed naar de auto die je krijgt bij de prive lease aanbieding, is dit een kaal instapmodel of zitten alle opties er op? Het is wel belangrijk dat je weet of er een radio of airco ingebouwd zit, als je deze opties later moet toevoegen kan het ineens zijn dat je maandelijkse bedrag een stuk hoger ligt, zorg dat je dit goed uitzoekt voor dat je begint met private leasen.

Looptijd van je contract en de kilometrage

Over het algemeen is een leasetermijn 48 maanden maar vaak kan er ook gekozen worden voor 60 maanden of 12 maanden. Een normaal kilometrage is ongeveer 10.000 kilometer per jaar.

 • Let goed op de kleine lettertjes want het kan zijn dat er maximaal 5000 kilometer wordt vastgelegd, de meeste mensen rijden een stuk meer kilometers. Zorg er voor dat je dit goed checkt, bijbetalen voor kilometers is namelijk een dure aangelegenheid.

Aanbieding private lease en de prijsopbouw

Ook is het slim om naar de prijsopbouw van je aanbieding private lease te kijken, de meeste kosten die standaard meegerekend worden zijn:

 1. Schadeherstel
 2. Verzekering
 3. Onderhoud en reparatie kosten
 4. Wegenbelasting

Afschrijving en rente

Sommige aanbieders hebben ook nog een ongevallen inzittenden verzekering, rechtsbijstandsverzekering of pechhulp verzekering ingebouwd, let goed op bij een aanbieding private lease auto want bij sommige maatschappijen is dit alleen toe te voegen voor een meerprijs.

Vergeet de volgende zaken niet te checken

Ook is het handig om te kijken of je het contract dat je afsluit voortijdig kan beëindigen, vaak is er dus een afgesproken termijn gekoppeld aan je contract maar het kan natuurlijk zijn dat je ontslagen wordt, gaat scheiden of ziek wordt.

 • Zorg er voor dat je de voorwaarden op dit soort situaties checkt zodat je nooit in de problemen terecht komt. Het zijn misschien vervelende onderwerpen maar om de beste private lease aanbieding te verzilveren moet je wel weten waar je aan toe bent.

Borg en kilometer verrekening bij aanbieding private lease

Kijk ook goed naar de borgstelling, het kan namelijk zijn dat je een of zelfs meerdere maanden het leasetarief vooruit moet betalen, doorgaans wordt er een kredietcheck uitgevoerd waardoor dit niet meer nodig is maar het is wel handig om hier rekening mee te houden.

 • Zorg ook dat je goed kijkt naar de verrekening van alle kilometers die je gereden hebt, betaal je extra geld per kilometer of is het mogelijk om een extra bundel bij te bestellen als je over je kilometrage heen gaat?
 • Vraag jezelf ook af of je geld terug krijgt als je bijvoorbeeld minder kilometers hebt gereden dan je afgesproken hebt. Als je dit soort zaken goed uitzoekt voorkom je dat je aan het einde van je leasecontract geconfronteerd wordt met hoge extra kosten.

Een veilig en verantwoord contract afsluiten zonder je zorgen te maken? Kies voor een leasemaatschappij welke zijn voorzien van het Keurmerk Private Lease. 

Leaseauto.net in het nieuws

Bekijk alle private lease merken in Nederland