Honda Jazz private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Honda Jazz private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

honda civic private lease

Honda Civic

1.5 liter / 182 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Honda Civic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda hrv private lease

Honda HRV

1.5 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Honda HR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda crv private lease

Honda CRV

1.5 liter / 153 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Honda CR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda accord private lease

Honda Accord

2.0 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Honda Accord? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Honda Jazz Private Leasen

De Honda Jazz heeft niet alleen een leuke naam, maar ook een leuk prijsje. Wij vergelijken prijzen en aanbieders van leaseauto’s op een dagelijkse basis en denken dat de Honda Jazz het bekijken waard is.

De nieuwe Honda Jazz heeft een nieuw assertief design, de beste veiligheidssystemen en een laag verbruik. Alles wat je zoekt in een hatchback, kijk snel verder naar alle informatie over de Honda Jazz private lease.

Private lease Honda Jazz: enkel voordelen?

Natuurlijk kun je bij elke aankoop wel een aantal nadelen vinden. Zo is een veel genoemd punt bij een Honda privé leasen dat je de auto niet echt bezit. Dit zien wij echter als voordeel. Het is maar hoe je het bekijkt. Wil je betalen voor reparaties en onderhoud? Wil je betalen voor wegenbelasting? Verzekering? Of wil je dat dit alles bij één vaste prijs inzit?

Honda Jazz private lease dekt al deze kosten met één scherp maandtarief. Zo makkelijk is leasen. Geen gedoe, geen gezeur, simpelweg: rijden in jouw nieuwe Honda Jazz.

Honda Jazz private lease, wat kost het mij?

De prijs van jouw Honda Jazz hangt af van verschillende factoren. Zo bepaal je bij het leasen je eigen looptijd en het aantal kilometers dat je op jaarbasis wilt gaan afleggen. Meer kilometers betekent een hogere prijs. Een langere looptijd betekent een lagere prijs. Beiden ook vice versa.

Wat wij doen is prijzen vergelijken. In onze vergelijker kun je dat geheel zelf doen. Je vult jouw wensen gemakkelijk in en de beste prijs rolt er vanzelf uit. Het enige wat jij hoeft te bedenken is hoe lang je het leasecontract wilt, hoeveel kilometers en met welke opties en accessoires. Simpel en efficiënt.

Meest gestelde vragen over Honda Jazz Private Lease

Welke uitvoeringen kent de Honda Jazz?

Honda Jazz private lease is te combineren met een aantal uitvoeringen van de Honda Jazz. Zo bestaat er een 1.3 Trend, 1.3 Comfort, 1.3 Elegance en de 1.5 Dynamic. Deze varianten van de Jazz lopen op in prijs, maar komen ook, naar mate de prijs stijgt, met meer en meer functies.

De 1.3 Trend is voorzien van Cruise Control en intelligente snelheidsbegrenzer. De 1.3 Comfort beschikt over Honda Connect, elektrische bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en parkeersensoren aan zowel voor- als achterkant.

De 1.3 Elegance is uitgerust met Smart Entry en Smart Start. Naast dit heeft de Elegance privacy glass en een koffervenster. De 1.5 Dynamic is de duurste en sportiefste van het model Jazz.

Naast meer vermogen dan de anderen, door de 1.5 liter motor, beschikt de Dynamic ook over een iets andere look. De afwerking van de deze uitvoering is namelijk rood op voor- en achterbumper, zijskirts en achterspoiler. Dit staat erg mooi bij de zwarte spiegelkappen.

Naast dit alles biedt Honda tegenwoordig ook de Honda Jazz Hybrid private lease aan. Deze Honda Jazz beschikt over alle voordelen die Hybride rijden met zich meebrengt. Zo kan de Honda rijden op de benzinemotor, maar ook elektrisch. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Looptijd, kilometrage en opties: wat is er mogelijk?

Looptijd, kilometrage en opties: wat is er mogelijk bij een auto leasen? Zoals we al verteld hebben is de prijs van jouw Honda Jazz afhankelijk van de verschillende opties die jij graag terugziet. De Honda Jazz private lease bestaat uit de volgende keuzes:

  • De uitvoering (Trend, Comfort, Elegance, Dynamic);
  • Aantal kilometers op jaarbasis (variabel van tien- tot dertigduizend);
  • Looptijd van het leasecontract (36, 48 of 60 maanden).
  • Accessoires en opties
    1. Deze verschillen per aanbieder en bestaan bijvoorbeeld uit de soort lak of een dak koffer. Voor deze opties geldt: geen extra opties, geen extra kosten.

Direct weten waar je aan toe bent? Bekijk onze vergelijker!

Waarom private lease Honda Jazz?

Op zichzelf een goede vraag. Waarom de private lease Honda Jazz en niet een andere Honda of een geheel ander merk? Om deze vraag te beantwoorden moeten we iets beter gaan kijken naar de Honda Jazz. Los van de voordelen van leasen is de Jazz op zichzelf namelijk een fantastische auto.

De Honda Jazz rijdt al rond vanaf 1983. In de jaren is er, gelukkig, veel veranderd. Toch zijn er ook een aantal stabiele waarden behouden gebleven. Zo is de Jazz altijd al erg goed herkenbaar door zijn compacte maten en hoge bouw. Iets wat de Honda erg comfortabel maakt in rijden.

Naast de comfortabele kant van de Jazz heeft deze Honda ook een leuk vermogen. Met 100 PK trekt deze kleine stadsauto gemakkelijk van 0 naar 100 in 11,2 seconden. Daarbij komt het zuinige verbruik van de Jazz waardoor deze auto op één tank (40 liter) gemakkelijk 780 kilometer aflegt.

Hoe bepaal ik mijn Honda Jazz private lease prijs?

Dat is het mooie! Je hoeft zelf de prijs niet te bepalen. Bij ons hoef je enkel je wensen in te vullen in de vergelijker. Waarna de vergelijker verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt om voor jou de beste prijs te vinden. Hierdoor kom jij altijd op de scherpste Honda Jazz private lease prijs. Zonder gedoe!

Specificaties Honda Jazz

Bekijk alle private lease merken in Nederland