Athlon

Ontdek meer informatie over de lease opties bij Athlon

Wat maakt Athlon dan zo speciaal?

De grote mate van zekerheid die er zo van Athlon uitstraalt komt mede door haar jarenlange ervaring binnen de autobranche. Deze is terecht lang te noemen omdat de eerste steen voor het ontstaan van deze leasegigant al in 1916 werd gelegd! Het is begrijpelijk dat er in alle opeenvolgende jaren behalve ervaring ook nog een groot netwerk kon worden opgebouwd van bedrijven en overige zakenrelaties. Zo kan je als klant mee profiteren van dit alles in de vorm van lage tarieven, maar ook oplossingen die op maat worden uitgewerkt voor individuele klanten. Daarbij wordt er geen onderscheidt gemaakt tussen een particulier of een groot bedrijf met enkele tientallen auto’s in het wagenpark. Een ieder moet het gevoel krijgen dat de aangeboden service optimaal is en wordt dit ook benadrukt in de Missie van het bedrijf. Dit is ook te merken aan de vele diensten en pakketten die er worden aangeboden.

Maak je keuze al op de overzichtelijke website

Zoeken naar een lease auto kan knap lastig zijn omdat je gelijk geconfronteerd wordt met een groot aantal aanbiedingen. Bij Athlon zijn alle beschikbare leaseauto’s echter keurig aangegeven met alle bijzonderheden zoals de leaseperiode/aantal kilometers per jaar gelijk eronder af te lezen. Dit laat weinig ruimte open voor onduidelijkheden, maar worden vragen altijd naar alle tevredenheid in behandeling genomen door onze afdeling Klantenservice.

Ook bedrijven kunnen hun compleet wagenpark overlaten aan Athlon en is het enige wat er nog alleen rest de contactsleutel omdraaien aan het begin van de werkdag. Athlon zorgt dus voor alles betreffende zo een bedrijfswagenpark, van het onderhoudt tot het regelen van de verzekering. Indien het beheer van een eigen wagenpark op een gegeven moment niet meer haalbaar is vanwege oplopende kosten of een tijdverslindend management ervan, is Athlon graag bereidt het geheel over te nemen waaronder ook het management. Het voordeel van deze regeling is dat het bedrijf altijd de beschikking zal hebben over vervoer omdat er altijd een vervanging aanwezig is.

Er is nog veel meer dat door Athlon aangeboden wordt en is het bedrijf ook nog voorzien van het Keurmerk Private Lease. Als klant ben je bij Athlon dus zonder twijfel in goede handen. Combineer dat alles ook nog met de scherpe tarieven en zal het wel duidelijk zijn waarom dit bedrijf als een voorbeeld wordt gezien binnen de leasewereld.

 

Een leasemaatschappij dient over een ruim aantal auto’s te beschikken om ervan gegarandeerd te zijn dat ze aan de vele wensen van haar klanten en vooral toekomstige klanten tegemoet zal kunnen komen. Ook de tarieven zijn daarbij doorslaggevend: indien te hoog koopt men liever een auto middels financiering en neemt men de extra kosten voor het onderhoudt en reparatie maar voor lief. Nee, een leaseauto moet een aantrekkelijke optie blijven voor zowel bedrijven als particulieren en is Athlon zich daar terdege van bewust. Als een wereldwijd opererende leasemaatschappij is het trouwens ook mogelijk in meer dan alleen Nederland gebruik te maken van haar diensten.

Athlon Ervaring

Heb jij een auto lease afgesloten bij Athlon? Deel dan jouw Athlon ervaringen op leaseauto.net. Je review wordt gedeeld met heel Nederland, je helpt hier enorm veel mensen mee.

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Laatst geüpdatet op