Ikrij

Ontdek meer informatie over de lease opties bij ikrij.nl

Maak eerst een proefrit met de auto

De klant staat centraal bij ikrij.nl en wordt er daarom ook de mogelijkheid geboden om alvorens het contract te tekenen toch eerst de auto naar keuze rond te rijden. Indien na de proefrit blijkt dat de auto niet aan jouw verwachtingen voldoet ben je er helemaal vrij in om voor een ander model te kiezen. Deze aanpak zorgt voor klanten die altijd met een tevreden gevoel instappen en wegrijden in hun nieuwe aanwinst en zorgt de rest van de dienstverlening daar ook voor. De leaseauto wordt namelijk volledig op kosten van ikrij.nl volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden en staat er daarvoor een netwerk gereed van bedrijven waar ikrij.nl een samenwerking mee heeft. Je rijdt bovendien milieuvriendelijk rondt omdat er wordt samengewerkt met Climate Neutral Group. De uitstoot van de aangeboden auto’s wordt dus gecompenseerd in de vorm van CO2-credits die ikrij.nl betaald.

Lekker voordelig én milieuvriendelijk rondrijden in een leaseauto is dus goed mogelijk bij ikrij.nl en zijn de contractvoorwaarden er duidelijk opgesteld. Het blijft dus bij de maandelijkse betalingen en zijn die op de koop toe heel concurrerend te noemen. Wie nog met een eigen auto zit en die niet weet kwijt te raken kan eenvoudig online een taxatie laten uitvoeren waarna de afgesproken verkoopsom gelijk op jouw bankrekening wordt overgemaakt. Zorg er alleen wel voor om tijd bij te tanken en laat de rest maar lekker over voor ikrij.nl.

Een leaseauto rondrijden zonder je daarbij zorgen te moeten maken om de “kleine” lettertjes van het contract is gelukkig nog altijd mogelijk en ervaar je dat bij het aangaan van een lease bij ikrij.nl. daar vindt je een ruim aantal die niet alleen nieuw zijn, maar zeker ook qua brandstofverbruik economisch zijn en bovendien nog van alle snufjes op het gebied van comfort en veiligheid zijn voorzien. Maar om weer even terug te komen op de kleine lettertjes van het leasecontract: bij ikrij.nl is alles duidelijk aangegeven en kom je niet achteraf tot de ontdekking dat er wat onsmakelijke clausules eraan verbonden zijn.

Ikrij.nl Ervaring

Heb jij een auto lease afgesloten bij Ikrij.nl? Deel dan jouw lease ervaringen op leaseauto.net. Je review wordt gedeeld met heel Nederland, je helpt hier enorm veel mensen mee.

Ervaring
Ervaringen van klanten Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter

Ikrij.nl
4.8 (95.65%) 23 votes

Laatst geüpdatet op