Peugeot 2008 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Peugeot 2008 private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

peugeot 208 private lease

Peugeot 308

1.2 liter / 110 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 308? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 508 private lease

Peugeot 508

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Peugeot 508? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 2008 private lease

Peugeot 2008

1.2 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Peugeot 2008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

peugeot 3008 private lease

Peugeot 3008

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Peugeot 3008? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Peugeot 2008 Private Leasen

Een Peugeot 2008 private lease model kent veel voordelen en mogelijkheden, maar daar komen natuurlijk ook een aantal kosten bij kijken. Daarom gaan wij jou op deze pagina alles vertellen over deze kosten, voordelen en mogelijkheden. Lees gauw met ons mee!

Voordelen Peugeot 2008 leasen

Stel je gloednieuwe Peugeot 2008 volledig samen naar eigen wens met keuze uit onder andere kleuren, extra opties en verschillende motoren. Daarnaast stel je het leasecontract volledig op naar eigen wil en bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de contractduur.

Het grootste voordeel hiervan is dat je zelf invloed hebt op het maandelijkse leasebedrag. Wil je graag eerst meer lezen over het privé leasen van een Peugeot? Druk dan snel op de link voor meer info.

Hoe zit het precies met onderhoud en reparatie?

De Peugeot 2008 leaseprijs wordt altijd berekend op basis van verschillende factoren. Hierbij heeft de catalogusprijs van het model dat je hebt gekozen de meeste invloed. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar de de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar.

Deze factoren beïnvloeden namelijk de afschrijvingskosten van het voertuig, waardoor deze worden opgenomen in het maandelijkse leasebedrag. Verder hebben eventuele opties en accessoires invloed op het maandelijkse leasebedrag, omdat zij de catalogusprijs van de Peugeot 2008 verhogen. Direct weten wat het maandelijkse leasebedrag wordt voor jouw situatie? Gebruik dan nu de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Peugeot 2008 Private Lease

Welke uitvoeringen/modellen zijn er beschikbaar?

Wil jij graag een Peugeot 2008 leasen? Dan heb je hierbij de keuze uit 2 verschillende modellen, waarvan 1 beschikbaar is in 3 verschillende uitvoeringen en de ander in maar liefst 5 uitvoeringen.

Zo is er een standaard private lease Peugeot 2008 en de nieuwe Peugeot e-2008. Het grote verschil van deze twee modellen is dat de Peugeot e-2008 volledig elektrisch is en daardoor ook gelijk zuiniger rijdt.

De 3 verschillende uitvoeringen verschillen onderling vooral in opties en accessoires die standaard op het desbetreffende model zitten. Hieronder zie je precies welke uitvoeringen er beschikbaar zijn voor welk model

Peugeot 2008:

 • Peugeot 2008 Active PureTech 100
 • Peugeot 2008 Active PureTech 130
 • Peugeot 2008 Allure PureTech 100
 • Peugeot 2008 Allure PureTech 130
 • Peugeot 2008 GT Line PureTech 130

Peugeot e-2008:

 • Peugeot e-2008 Active
 • Peugeot e-2008 Allure
 • Peugeot e-2008 GT

Zoals je ziet is de private lease Peugeot 2008 SUV in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar, waardoor je een ruime keuze hebt.

Verder stel je alle modellen en uitvoeringen volledig samen naar eigen smaak met keuze uit verschillende kleuren, extra opties en motoren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Peugeot 2008 automaat private lease model.

Van welke voordelen kun je gebruik maken?

Wanneer je kiest voor een Peugeot 2008 private lease model, dan zitten daar een aantal voordelen aan verbonden waar je gebruik van maakt.

Om het jou eenvoudig te maken hebben we hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen, zodat je in één oogopslag kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor een private lease Peugeot 2008 SUV:

 • Je hoeft de catalogusprijs van de Peugeot 2008 niet in één keer te betalen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie
 • Stel jouw droomauto volledig samen naar eigen behoefte
 • Je kunt altijd terecht bij een Peugeot dealer voor onderhoud en reparatie
 • Het leasecontract stel je volledig op naar eigen wens met keuze uit contractduur en het aantal kilometers per jaar
 • Je hebt altijd een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je van kunt profiteren.

Zijn er Peugeot 2008 private lease aanbiedingen?

Als je direct wilt weten of er ergens Peugeot 2008 private lease aanbiedingen worden aangeboden, dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Zo kom je er namelijk direct achter wat de kosten zijn van het model dat je hebt gekozen.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters om de zoekopdracht te verfijnen. Denk hierbij aan het filteren op ‘goedkope eerst’, waardoor de goedkoopste modellen en aanbieders bovenaan in de vergelijker verschijnen.

Op deze manier vind je snel een model wat aansluit op jouw wensen en kun je direct zien welke aanbieder de goedkoopste is. Bovendien is het daarnaast verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Hierdoor weet je namelijk precies waar je aan begint en vindt je de beste aanbieder voor jouw Peugeot 2008 private lease model.

Wat zijn de zekerheden met een Peugeot Car lease?

Door te kiezen voor een Peugeot Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kies altijd voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. Zoals je kunt zien ben je dan altijd verzekerd van een aantal voorwaarden zoals 14 dagen bedenktijd of eerlijke voorwaarden. 

Specificaties Peugeot 2008

Bekijk alle private lease merken in Nederland