Dacia lodgy private lease

Alles te weten komen over Dacia Lodgy private lease modellen en mogelijkheden? Dan zit je hier goed. Lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant en vergelijk het aanbod!

dacia sandero private lease

Dacia Sandero

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Dacia Sandero? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

dacia lodgy private lease

Dacia Lodgy

1.2 liter / 115 pk
Benzine, Handgeschakeld

MPV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Dacia Lodgy? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

dacia duster private lease

Dacia Duster

1.0 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Dacia Duster? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Dacia dokker private lease

Dacia Dokker

1.2 liter / 107 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower MPV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Dacia Dokker? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Dacia Lodgy Private Leasen

Wil jij graag een Dacia Lodgy private leasen? Dan ben je hier op de juiste pagina aangekomen, want wij gaan jou alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en de kosten van een private lease Dacia Lodgy. Laten we beginnen met de voordelen en de mogelijkheden.

Voordelen Lodgy leasen

Je rijdt namelijk in een gloednieuwe Dacia Lodgy die je volledig kunt samenstellen naar eigen wens. Hiervoor is het niet noodzakelijk om de volledige catalogusprijs van de Dacia Lodgy in één keer te betalen.

Zo betaal je namelijk een vast bedrag per maand, waarbij de verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud is inbegrepen. Verder stel je zelf het leasecontact op, waardoor je zelf ook invloed hebt op het maandelijkse leasebedrag. Meer lezen over Dacia private lease? Klik dan snel op de link voor meer informatie.

Leasebedrag berekenen

De maandelijkse leaseprijs wordt altijd bepaald aan de hand van verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan de catalogusprijs van het model, het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract.

Deze laatste twee factoren heb je zelf in de hand, omdat je dit zelf bepaalt bij het opstellen van het leasecontract. Verder kun je het door jouw gekozen model samenstellen naar eigen wens met extra opties en accessoires. Houdt er alleen wel rekening mee dat extra opties en accessoires invloed hebben op het maandelijkse leasebedrag. Je kunt deze direct berekenen door gebruik te maken van de handige vergelijker.

Meest gestelde vragen over Dacia Lodgy Private Lease

Uit welke uitvoeringen kun je allemaal kiezen?

De Dacia Lodgy is een stationwagon met veel laadruimte. Het is dus een ideaal model voor grote gezinnen, waarmee je gemakkelijk op vakantie kunt gaan. Daarnaast is die beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Hieronder hebben we de 4 verschillende uitvoeringen voor jou op een rijtje gezet:

 • De Dacia Lodgy Comfort (5 zitplaatsen)
 • De Dacia Lodgy Comfort (7 zitplaatsen)
 • De Dacia Lodgy Essential (5 zitplaatsen)
 • De Dacia Lodgy Essential (7 zitplaatsen)

Zoals je kunt zien zijn er eigenlijk maar 2 verschillende uitvoeringen, maar zijn beide uitvoeringen ook nog onderverdeeld in een uitvoering met 5- en 7 zitplaatsen.

De Dacia Lodgy Comfort- en Essential uitvoeringen met 5 zitplaatsen hebben natuurlijk wel meer laadruimte, omdat er geen extra zitplaatsen achterin het model zijn geplaatst. Daarentegen hebben de uitvoeringen met 7 zitplaatsen minder laadruimte, maar is het wel mogelijk om de achterste twee stoelen in te klappen.

Hoe zit het precies met de kosten?

In dit stuk gaan wij jou meer vertellen over de kosten en het vergelijken van verschillende Dacia Lodgy private lease modellen. Je vindt op deze pagina namelijk een vergelijker waar je wensen en eisen in kunt vullen voor jouw eigen Dacia Lodgy.

Zo kom je er namelijk snel achter welk model het beste bij jou past en weet ook direct wat de kosten zullen worden. Daarnaast is het mogelijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, zodat je precies weet welke het beste is.

Wil je liever weten welke aanbieder het goedkoopste is? Maak dan gebruik van handige filters zoals ‘goedkoopste eerst’, zodat de goedkoopste aanbieders bovenaan in de private lease vergelijker verschijnen.

Tot slot is het wel verstandig om alle voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, zodat je weet waar je aan begint.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Wil jij graag een Dacia Lodgy private leasen? Dan brengt dat veel voordelen met zich mee. In de inleiding hebben we al een aantal voordelen benoemd, maar in dit stuk lees je meer over de belangrijkste voordelen. Zo hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen:

 • Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar je betaalt een vast bedrag per maand
 • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.
 • Stel een gloednieuwe auto volledig samen naar eigen wens
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd
 • Wanneer het leasebedrag tijdens de bedenktijd wordt verhoogd, dan heb je 14 dagen extra bedenktijd vanaf het moment dat je hiervan op de hoogte wordt gesteld
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Dacia dealer bij jou in de buurt
 • Je hebt recht op vervangend vervoer als onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur
 • Pechhulp voor onderweg is standaard meeverzekerd bij de All Risk verzekering

Zoals je ziet zijn er veel voordelen verbonden aan een private lease Dacia Lodgy. Als je meer wilt weten over

Wat zijn de zekerheden met een Dacia Car lease?

Door te kiezen voor een Dacia Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kies altijd voor een leasemaatschappij die in het bezit is van het Keurmerk Private Lease. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de juiste voorwaarden in het leasecontract.

Specificaties Dacia Lodgy

Bekijk alle private lease merken in Nederland