fiat Punto private lease

Alles lezen over Fiat Punto private lease modellen en direct het aanbod met elkaar vergelijken? Dat kan hier! Profiteer nu direct van alle actuele acties en aanbiedingen.

FIAT Panda

1.0 liter / 70 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de FIAT Panda? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT Punto

1.3 liter / 90 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de sportieve FIAT Punto? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT 500

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Cabriolet

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de uiterst populaire FIAT 500? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

FIAT Tipo

1.4 liter / 95 pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle FIAT Tipo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Fiat Punto Private Leasen

Wil jij graag een Fiat Punto leasen? Zoek dan niet verder, want hier ben je op het juiste adres. In deze tekst vertellen wij jou alles over de kosten, mogelijkheden en de voordelen van een private lease Fiat Punto. Lees je met ons mee?

Voordelen Fiat Punto leasen

Laten we beginnen met een aantal voordelen die het privé leasen van een Fiat Punto met zich meebrengt. Zo rijdt je in een Fiat Punto voor een vast bedrag per maand en hoef je geen grote investering te doen.

Bovendien is de maandelijkse leaseprijs altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en blijft er ruimte over voor andere uitgaven. Wil je toch graag eerst meer informatie over het private leasen van een Fiat? Bekijk dan de link!

Leasebedrag direct berekenen

De kosten van een private lease Fiat Punto worden opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar de aanschafprijs van de auto, het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract en eventuele opties/accessoires.

Natuurlijk wordt er altijd eerst gekeken naar de volledige aanschafprijs van de auto, want deze heeft namelijk de meeste invloed op het maandelijkse leasebedrag. Opties en accessoires hebben invloed op het leasebedrag, omdat deze tegelijkertijd invloed hebben op de aanschafprijs van een Fiat Punto lease model. Bekijk direct de vergelijker om het maandelijkse leasebedrag voor jouw situatie te berekenen. 

Meest gestelde vragen over Fiat Punto Private Lease

Uit welke Punto uitvoeringen kun je kiezen?

We kunnen jou al direct vertellen dat er geen nieuwe Fiat Punto private lease modellen beschikbaar zijn. De productie van de Fiat Punto is namelijk stopgezet in 2018. Daarentegen kun je wel nog steeds een ouder Fiat Punto model leasen.

Dit zijn dan tweedehands Fiat Punto’s die beschikbaar zijn voor private lease. Wanneer we over een Fiat Punto spreken, dan kunnen we deze onderscheiden in 3 verschillende modellen.

Zo is er een standaard Fiat Punto, een Fiat Punto Evo en een Fiat Grande Punto. Het verschil tussen deze 3 modellen is de grootte en de uitstraling. Het standaard model is zeer compact en vooral geschikt voor kleine gezinnen.

Het Fiat Punto Evo private lease model is daarentegen een stukje langer en ziet er over het algemeen sportiever uit. Verder heb je nog de private lease Fiat Grande Punto en deze is niet alleen een stukje langer, maar ook hoger dan de andere uitvoeringen.

Het is daarom slim om van tevoren na te gaan hoeveel ruimte je nodig hebt in de auto, omdat het zonde zou zijn als je een grote Fiat Punto leaset terwijl je de ruimte niet gebruikt.

Hoe werkt het met de kosten?

Wil jij direct weten wat de kosten zijn voor een private lease Fiat Punto? Maak dan gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina. Hier vul je al jouw gegevens en eventuele wensen in om erachter te komen welk model het beste aansluit op jouw eisen.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters, zoals ‘goedkoopste eerst’. Vervolgens verschijnen de goedkoopste modellen bovenaan in de vergelijker. Op deze manier kom je ook direct te weten welke aanbieder de goedkoopste is.

Bovendien is het wel verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken. Zo weet je precies waar je aan begint en voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Welke voordelen zijn er bij leasen van een Punto?

Zoals we hierboven al hebben benoemd kun je geen nieuwe modellen van de Fiat Punto leasen. Vandaar dat je alleen tweedehands (occasions) van de Fiat Punto kunt leasen.

Dit noemen we dan Financial lease en brengt een aantal voordelen met zich mee. Om het jou makkelijk te maken hebben we hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

 • De meeste nieuwe auto’s verminderen snel in waarde
 • Door een (jong) gebruikt model te leasen vermijdt je de snelle waardevermindering
 • Het maandbedrag van de tweedehands Fiat Punto is lager omdat de aanschafprijs al lager ligt.
 • Aan het einde van de looptijd betaal je een slottermijn, waardoor je automatisch de eigenaar bent van de auto
 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract, deze varieert tussen de 12 en 72 maanden
 • Je kunt het maandbedrag verlagen door een aanbetaling te doen of een auto in te ruilen

Dit zijn een aantal voordelen die de tweedehands private lease Fiat Punto met zich meebrengt. Hieronder lees je meer over het vergelijken van verschillende aanbieders en modellen.

Wat zijn de zekerheden met een Fiat Car lease?

Door te kiezen voor een Fiat Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Specificaties Fiat Punto

Bekijk alle private lease merken in Nederland