mazda 2 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mazda 2 private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

mazda 2 private lease

Mazda 2

1.5 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mazda 2? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda 3 private lease

Mazda 3

2.0 liter / 122 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Mazda 3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda cx 3 private lease

Mazda CX-3

2.0 liter / 121 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Mazda CX-3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

mazda cx 5 private lease

Mazda CX-5

2.0 liter / 165 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mazda CX-5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mazda 2 Private Leasen

Het private leasen van een nieuwe Mazda 2 brengt bij veel mensen vraagtekens met zich mee. In deze tekst hopen wij je meer informatie te kunnen geven over een private lease Mazda 2 model. We gaan het vooral hebben over de kosten, voordelen en mogelijkheden.

Voordelen Mazda 2 leasen

Het voornaamste voordeel van een private lease Mazda 2 is dat je geen grote investering in één keer hoeft te doen, maar in plaats daarvan betaal je iedere maand een vast bedrag. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoeveel je iedere maand te besteden hebt.

Een ander voordeel is dat je altijd in een nieuwe auto rijdt waardoor je geen onverwachte kosten krijgt met onderhoud. Het maandelijkse leasebedrag van de Mazda 2 is altijd inclusief verzekering, onderhoud, reparaties en wegenbelasting. Zo blijven alleen de brandstofkosten nog over voor jou. Meer lezen over het private leasen van een Mazda? Druk dan op de link.

Leasebedrag berekenen van de Mazda 2

Natuurlijk is het privé leasen van een nieuwe Mazda 2 niet gratis en brengt het een aantal kosten met zich mee. Deze kosten zijn gebaseerd op een aantal factoren die van belang zijn. We starten met de opties/accessoires en wat hun rol is in het bepalen van het maandelijkse leasebedrag.

De opties die worden gekozen zorgen ervoor dat de cataloguswaarde verhoogd wordt. Hierdoor gaat het maandelijkse leasebedrag vanzelfsprekend ook omhoog. Daarom zitten er vaak grote verschillen in de prijzen van verschillende uitvoeringen van de Mazda 2.

Daarnaast is het erg belangrijk wat de nieuwwaarde is van de Mazda 2, aan de hand hiervan wordt een vanaf prijs bepaalt. Tot slot is het erg bepalend voor hoe lange tijd jij een contract hebt met de leasemaatschappij, hoe langer je een contract hebt lopen hoe minder je iedere maand betaald. Dit is zo geregeld omdat je dan meerdere maandelijkse termijnen hebt waardoor je minder hoeft te betalen.

Meest gestelde vragen over Mazda 2 Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Natuurlijk heeft Mazda meerdere uitvoeringen van de dit model op de markt gebracht. Vandaag de dag kun je kiezen uit maar liefst 5 verschillende uitvoeringen van dit model:

 • Mazda 2 SkyActiv 75
 • Mazda 2 SkyActiv Comfort
 • Mazda 2 SkyActiv Luxery
 • Mazda 2 SkyActiv Signature
 • Mazda 2 SkyActiv Style Selected

Deze 5 uitvoeringen van de Mazda 2 zijn op dit moment beschikbaar voor private lease. Al deze uitvoeringen kunnen erg variëren in prijs omdat de ene meer opties heeft als de andere.

Elk van deze modellen is uitgerust met een 89 pk sterke motor, wat meer als genoeg is voor een kleinere auto. Ook ben je bij elk van deze uitvoeringen voorzien van een handgeschakelde transmissie. Het is helaas niet mogelijk om te kiezen voor een automatische transmissie.

Verder ben je van alle gemakken voorzien bij een nieuwe auto en dat maakt het leasen vaak interessant. Hierbij moet je vooral denken aan hulpmiddelen zoals parkeersensoren, camera’s en lane assist.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Zoals we bovenaan in deze tekst al hebben uitgelegd heeft het private leasen van een Mazda 2 flink wat voordelen. Vaak weten mensen dit niet en daarom hebben wij ze hier overzichtelijk onder elkaar gezet:

 • Je bent altijd voorzien van een nieuwe auto
 • Betaal iedere maand een vast bedrag inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparaties en verzekering
 • Ga met een veilig gevoel de weg op en rijdt in een onderhoudsvrije Mazda 2
 • Iedereen met een geldig rijbewijs mag gebruik maken van de auto
 • Je bent altijd verzekerd voor pechhulp onderweg
 • Geen grote investering in één keer, je betaalt namelijk maandelijks
 • Mocht de auto langer als 24 uur bij de garage staan voor onderhoud? Dan heb je altijd recht op vervangend vervoer

Bekijk altijd de voorwaarden om te zien bij of je daadwerkelijk profiteert van deze voordelen. Klik hier voor meer informatie over het leasen van een auto.

Zijn er Mazda 2 private lease acties mogelijk?

Ben jij op zoek naar de beste Mazda 2 private lease aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina kun je gebruik maken van onze vergelijker zodat de zoektocht naar jouw droomauto een stuk gemakkelijker wordt.

Je vult eenvoudig jouw persoonlijke wensen en gegevens in zodat de vergelijker de zoekresultaten kan verkleinen. Je kunt daarnaast ook nog gebruik maken van verschillende filters zoals ”goedkoopste eerst” of volgorde datum” zodat je gemakkelijk vindt waar je naar op zoek bent.

Ook kun je alle aanbieders met elkaar afwegen om ervoor te zorgen dat de meest persoonlijke service wordt gegarandeerd. Lees altijd goed de voorwaarden door van een leasemaatschappij om verassingen of onverwachte kosten te voorkomen.

Wat zijn de zekerheden met een Mazda Car lease?

Door te kiezen voor een Mazda Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk altijd of je kiest voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk.

Specificaties Mazda 2

Bekijk alle private lease merken in Nederland