Wat is op dit moment de top 10 lease bedrijven Van Nederland?

Wil jij direct weten wat de huidige top 10 van alle leasebedrijven in Nederland is? Klik op de button en bekijk de huidige stand van zaken.

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Top 10 lease bedrijven

Door de groei op de auto lease markt komen er steeds nieuwe bedrijven bij. Dat maakt de keus voor een goed lease bedrijf lastiger. De makkelijkste manier is om geografisch te kijken welk bedrijf het dichtst bij zit. Dat maakt het ophalen en wegbrengen een stuk makkelijker. Als je wilt kijken naar de grootte dan hebben we hier een lijst samengesteld van de top 10 met het grootste aantal klanten. De bedrijven hieronder doen echter nog volop mee.

Direct naar:

Financierenzondercijfers.nl

Leaseplan

Privatelease.com

YourLease

Tip voor starters: Financierenzondercijfers.nl

Deze partij maakt het wel heel gemakkelijk om een lease auto te krijgen als (startend) ondernemer. Dit alles tegen ook nog eens zeer gunstige voorwaarden. Vraag gratis een offerte op voor meer informatie.

Leaseplan Nederland
Dit is de Nederlandse tak van Leaseplan Corporation die in 32 landen actief is. Leaseplan is de grootste leasemaatschappij in ons land, met ruim 147.000 leaseauto’s. Met recht een grote speler dus. Haar hoofdkantoor staat in Almere, maar ze heeft vestigingen door het hele land.

Athlon Car Lease
Met ruim 120.000 verhuurde auto’s staat Athlon op nummer twee in de lijst van leasemaatschappijen. Net als Leaseplan is het hoofdkantoor gevestigd in Almere, met diverse vestigingen elders. Athlon is onderdeel van de Lage Landen International.

Alphabet Car Lease
Alphabet is in 2016 gekozen tot beste leasemaatschappij en dat wil wat zeggen. Ze focussen op helderheid en service met een duidelijke communicatie. Het hoofdkantoor staat in Breda.

Volkswagen Pon Financial Services
Zoals de naam al doet vermoeden doet dit bedrijf meer dan alleen leasen. Het verzorgt voor veel anderen ook de hele financiële administratieve afhandelingen. Toch hoort leasen zelf wel degelijk bij hun werk.

Van Mossel leasing
Vanuit Tilburg verzorgt Van Mossel de financiering en beheer van veel wagenparken. Het bedrijf is onderdeel van de International Car Lease Holding. Je kunt het bedrijf ook inhuren als je zelf leasemaatschappij bent en ondersteuning nodig hebt bij het leasen.

Arval
Zij staat in Houten en heeft een goede naam opgebouwd op gebied van leasen. Ze is een dochteronderneming van PNB Paribas.

Business Lease
Business Lease uit Zeist doet ook volop mee in de lease wereld, met een extra aandacht voor de klant.

ALD Automotive
Dit bedrijf uit Hoofddorp mag er ook zijn. Ze mag rekenen op een hoge waardering van de klanten.

Mercedes Benz Financial Services
De naam geeft al aan dat er in dit bedrijf een flinke nadruk ligt op de financiering, meer dan op het leasen zelf. Toch hebben ze de nodige auto’s in de verhuur. Het bedrijf gaat wel verder dan alleen de Mercedes Benz, en heeft meer merken in de verhuur.

BMW Financial Services
Hier geldt hetzelfde als bij Mercedes Benz of de Volkswagen Pon Financial Services. Veel klanten, maar sommigen schakelen hen alleen in voor de financiële afhandeling van het leasen. Ook zij kunnen alle merken leveren.

Algemeen
De grootste leasemaatschappijen zijn Leaseplan en Athlon. Alle bedrijven die zich rechtstreeks met leasen bezighouden doen dat op alle fronten. Nadruk ligt op de zakelijke markt, want die is het grootst. Maar iedereen heeft wel een afdeling voor de private verhuur of de verkoop van vroegere leaseauto’s. Het aanbod aan diensten verschilt weinig, al kunnen de prijzen wat uiteen lopen.

Laatst geüpdatet op