Alfa Romeo brera Private Lease

Nu direct alle mogelijkheden voor de Alfa Romeo Brera private lease vinden en alles te weten komen over dit prachtige Italiaanse model? Lees dan snel verder!

nissan note private lease

Alfa Romeo Mito

1.4 liter / 100 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Alfa Romeo Mito? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

alfa romeo giulietta private lease

Giulietta

1.4 liter / 120 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Alfa Romeo Giulietta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

alfa romeo giulia private lease

Alfa Romeo Giulia

2.0 liter / 200 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Alfa Romeo Giulia? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease alfa romeo stelvio

Alfa Romeo Stelvio

2.0 liter / 160 pk
Benzine, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Alfa Romeo Stelvio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Alfa Romeo Brera Private Leasen

Op deze pagina gaan wij alles vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een Alfa Romeo Brera private lease model. We kunnen jou al direct vertellen dat je de Alfa Romeo Brera niet meer als nieuw model kunt aanschaffen, omdat deze alleen werden geproduceerd tussen 2005 en 2010.

Daarom is het alleen nog maar mogelijk om dit model tweedehands aan te schaffen. Daarnaast kun je er wel voor kiezen om te gaan voor een occasion lease. Dit houdt in dat je een tweedehands auto leaset voor een vast bedrag per maand.

Voordelen Brera leasen

Het grootste voordeel van occasion lease is dat je tijdens de looptijd van het leasecontract al economisch eigenaar bent van het door jouw gekozen model. Na het betalen van de laatste termijn is de auto volledig afbetaald en in jouw bezit.

Een ander voordeel is dat er een ruim aanbod is van verschillende occasions die beschikbaar zijn voor private lease. Daarnaast wordt het maandelijkse leasebedrag gebaseerd op de huidige waarde van de auto en omdat de grootste afschrijvingskosten al zijn gemaakt betaal je een laag, vast bedrag per maand. 

Leasebedrag berekenen

Bij de Alfa Romeo lease particulier is het slim om na te gaan welke opties en functies je nodig hebt. De maandelijkse kosten worden namelijk opgebouwd aan de hand van een aantal factoren.

Denk hierbij aan het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract en de transmissie van de auto (automaat of handgeschakeld). Bereken direct het leasebedrag van de Brera door op de vergelijker te klikken!

Meest gestelde vragen over Alfa Romeo Brera

Het Alfa Romeo Brera private lease model

Als je op zoek bent naar een Alfa Romeo Brera private lease model, dan is het handig om te weten waar je op kunt letten. Daarom lees je in dit stuk meer over de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen van de Alfa Romeo Brera.

We hebben op deze pagina al benoemd dat de Alfa Romeo Brera werd geproduceerd tussen 2005 en 2010 en daarom is het verstandig om goed op sommige aspecten te letten bij het aanschaffen van een occasion lease model.

Zo is het Alfa Romeo Brera private lease model beschikbaar met 3 verschillende motoren, namelijk: een 2.2 L JTS benzine motor met 185 pk, een 3.2 L JTS benzine motor met 260 pk en tot slot een 2.2 L JTDM diesel motor met 200 pk.

Beide 2.2 motoren worden aangedreven vanaf de voorwielen, terwijl de 3.2 uitvoering beschikt over vierwielaandrijving.

Bovendien zijn alle verschillende uitvoeringen beschikbaar met een mechanische zesversnellingsbak of als automaat. Ga daarom van te voren na wat je denkt nodig te hebben en maak zo een juiste keuze voor het model en uitvoering die bij jou past.

De voordelen van een Alfa Romeo Brera private lease model

Omdat het Alfa Romeo Brera private lease model niet meer beschikbaar is als nieuwe uitvoering gelden er andere voordelen als bij een nieuw private lease model. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen die occasion lease met zich meebrengt.

 • Ruim aanbod van verschillende tweedehands auto’s
 • De bijtelling van nieuwe auto’s wordt regelmatig verhoogd, waarbij die van gebruikte auto’s meestal gelijk blijft
 • Occasion lease kent een minder lange looptijd, zo stel je al een contract op vanaf 12 maanden
 • Er is meer flexibiliteit, omdat je door de lage leaseprijs flexibeler bent om de leasetermijn te bepalen
 • Omdat er een ruim aanbod is kun je gemakkelijk en snel in jouw nieuwe auto rijden
 • De catalogusprijs van een tweedehands auto is aanzienlijk lager, waardoor het leasebedrag ook een stuk lager is
 • Vermijd snelle waardevermindering van een nieuwe auto
  Het is mogelijk om een aanbetaling te doen om het leasebedrag per maand te verlagen

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen van een tweedehands Alfa Romeo Brera private lease model.

Wat zijn de zekerheden met Alfa Romeo Car lease?

Door te kiezen voor een Audi Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Neem een kijkje in de vergelijker!

Waar moet je aan denken bij de kosten?

Als je direct wilt weten wat de kosten zullen worden voor jouw eigen tweedehands Alfa Romeo Brera private lease model, dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Zo vindt je namelijk snel een model en uitvoering die aansluit op jouw persoonlijke wensen en eisen. Daarnaast kun je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken om erachter te komen welke het goedkoopste is.

Let wel altijd goed op de voorwaarden van de aanbieders voordat je definitief een leasecontract afsluit. Door de voorwaarden van verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken kom je te weten welke aanbieder het beste.

Bovendien weet je hierdoor ook precies waar je aan begint en vermijd vervelende financiële verassingen in de toekomst.

Specificaties Alfa Romeo Brera

Bekijk alle private lease merken in Nederland