Lexus RX private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Lexus RX private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

Lexus ct200h private lease

Lexus CT200h

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Lexus CT200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

lexus ct300-h private lease

Lexus IS300h

Hybride / 223 pk
Benzine, Automaat

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Lexus IS 300H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus RX private lease

Lexus RX

Hybride / 313 pk
Benzine, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Lexus RX? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus ct200h private lease

CT200H Luxury Line

Hybride / 136 pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de luxe CT 200H? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Lexus RX Private Leasen

Wil jij meer weten over de Lexus RX private lease modellen? Dan is het verstandig om deze pagina eens zorgvuldig door te nemen. Wij gaan jou alles vertellen over de voordelen, de kosten en de mogelijkheden van een private lease Lexus RX. Toch eerst wat meer lezen over het private leasen van een Lexus? Bekijk dan snel de link om meer informatie te bekijken. 

Voordelen Lexus RX leasen

Zo rijd jij een gloednieuwe Lexus RX model, zonder dat je hiervoor het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Hierdoor weet je niet alleen waar je iedere maand aan toe bent, maar rijdt je ook met een gerust gevoel rond.

Leasebedrag berekenen van de RX

Het maandelijkse leasebedrag van een private lease Lexus RX wordt gebaseerd op een aantal verschillende. Hierbij wordt er als eerst gekeken naar de catalogusprijs van de Lexus RX, omdat deze het meeste invloed heeft.

Daarnaast spelen het aantal kilometers per jaar en de contractduur een rol in het kostenplaatje van het privé leasen van een Lexus RX. Verder is dit model verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die ook verschillen in prijs, maar daar lees je op deze pagina meer over. Wil je graag nu direct het maandelijkse leasebedrag van de RX berekenen? Neem dan eens een kijkje in de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Lexus RX Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Lexus RX private lease auto is een zuinige SUV met een groot vermogen en zoals we in de inleiding al hebben besproken is deze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit maar liefst 8 verschillende uitvoeringen. Omdat het er zo veel zijn hebben wij ze hieronder voor jou op een rijtje gezet:

 • Lexus RX 450h Business Line
 • Lexus RX 450h Executive Line
 • Lexus RX 450h F Sport Premium
 • Lexus RX 450h Luxury Line
 • Lexus RX 450h President Line
 • Lexus RX 450hL Executive Line
 • Lexus RX 450hL Luxury Line
 • Lexus RX 450hL President Line

Dit zijn de 8 verschillende uitvoeringen van de private lease Lexus RX en deze verschillen onderling vooral in uitstraling en opties. Daarnaast zijn er ook veel overeenkomsten tussen de verschillende uitvoeringen.

Zo zijn alle uitvoeringen voorzien van 5 deuren, 4-wielaandrijving en een benzine-hybride motor met een vermogen van maar liefst 308 pk. Ondanks het hoge vermogen is de Lexus RX toch heel zuinig met een gemiddeld verbruik van 6 liter per 100 km.

Hoe zit het met het maandelijkse leasebedrag?

Als je gebruik maakt van de vergelijker op deze pagina, dan kom je er al snel achter dat er verschillende aanbieders zijn van de Lexus RX private lease modellen en wat de kosten ongeveer zullen worden van jouw eigen private lease Lexus RX. Ben jij op zoek naar de goedkoopste aanbieder? Maak dan gebruik van handige filters zoals ‘goedkoopste eerst’.

Vervolgens verschijnen de goedkoopste uitvoeringen van verschillende aanbieders bovenaan in de vergelijker. Wees er wel van bewust dat de goedkoopste niet altijd de beste hoeft te zijn.

Daarom is het verstandig om goed onderzoek te doen naar de voorwaarden van verschillende aanbieders, zodat ‘goedkoop’ niet uitvalt als ‘duurkoop’. Bovendien vindt je op deze manier niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste Lexus RX private lease auto die bij jou past.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Ga jij een Lexus RX private leasen? Dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. Bovenaan in de tekst hebben wij er al een aantal benoemd, maar er zijn er nog meer.

Daarom hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen, zodat jij precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor een Lexus RX private lease model:

 • Je bepaalt zelf het aantal kilometers per jaar en de contractduur
 • Het is niet nodig om een grote investering te doen
 • Je stelt de Lexus RX volledig samen naar eigen wens
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering
 • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het leasecontract
 • Kun je het maandelijkse leasebedrag niet meer betalen omdat je werkeloos raakt? Dan kun je het contract kosteloos beëindigen in overleg met de aanbieder
 • Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Lexus dealer bij jou in de buurt
 • Pechhulp is standaard meeverzekerd bij de verzekering
 • Als een reparatie- of onderhoudsbeurt langer duurt dan 24 uur, dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Geen bijkomende kosten, mits jij je houdt aan de gemaakt afspraken

Zoals je ziet brengt een Lexus RX private lease model veel voordelen met zich mee.

Wat zijn de zekerheden met een Lexus Car lease?

Door te kiezen voor een Lexus Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Het is altijd verstandig om te kiezen voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. Zoals je kunt zien ben je op deze manier altijd verzekerd van de beste voorwaarden. 

Specificaties Lexus RX

Bekijk alle private lease merken in Nederland