Mercedes CLA private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mercedes CLA private lease en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

Mercedes CLA

1.8 liter / 136 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Mercedes CLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes B Klasse

1.6 liter / 109 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower MPV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Mercedes B-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes C klasse

1.8 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Mercedes C-klasse? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes GLA

2.0 liter / 163 pk
Benzine, Automaat

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Mercedes GLA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mercedes CLA Private Leasen

Wil jij een Mercedes CLA leasen? Zoek dan niet verder, want wij gaan jou alles vertellen over de kosten, mogelijkheden en de voordelen van een private lease Mercedes CLA. Laten we beginnen met de kosten van een Mercedes CLA lease model.

Deze worden namelijk opgebouwd aan de hand van een aantal verschillende factoren, waarbij de catalogusprijs van de auto de grootste invloed heeft. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de looptijd van het contract en eventuele opties/accessoires. 

 Voordelen Mercedes CLA Lease Edition

Het grootste voordeel van een Mercedes CLA private lease auto is dat je een gloednieuwe Mercedes CLA samenstelt naar eigen wens. Bovendien hoef je hiervoor niet in één keer het volledige aankoopbedrag te betalen.

In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Zelf hoef je dus alleen nog maar te tanken, waardoor je precies weet waar je iedere maand aan toe bent.

Verder blijft er hierdoor ook nog eens ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Hieronder lees je meer over de verschillende modellen en uitvoeringen van de private lease Mercedes CLA. 

Mercedes CLA private lease kosten

Maak gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina om erachter te komen wat de kosten zullen zijn voor jouw private lease Mercedes CLA. Vul jouw gegevens en eventuele wensen in om erachter te komen welk model en welke uitvoering het beste bij jou past. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters om de zoekopdracht te verfijnen.

Denk hierbij aan filters zoals ‘goedkoopste eerst, zodat de lijst afloopt van prijs. Bovenaan in de vergelijker komen de goedkoopste modellen als eerst te staan, maar vergelijk de verschillende Mercedes private lease aanbieders goed met elkaar.

Zo voorkom je namelijk vervelende verassingen in de toekomst en zal een goedkope keus niet uitvallen als duurkoop, zoals wel eens wordt gezegd. Door de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken weet je precies waar je aan begint en zul je achteraf geen spijt krijgen.

Meest gestelde vragen over Mercedes CLA Private Lease

Mercedes CLA private lease: welke modellen en uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Mercedes CLA lease edition is verkrijgbaar in 2 verschillende modellen, waardoor je een ruime keuze hebt. Daarnaast zijn deze 2 modellen verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen die onderling verschillen in opties en accessoires. Zo heb je de standaard Mercedes CLA lease edition (Sedan) en de Mercedes CLA Shooting Brake lease edition (Stationwagon).

Laten we beginnen met de verschillende uitvoeringen van de sedan. Dit model is verkrijgbaar in de Mercedes CLA 180 lease edition en de Mercedes CLA 180 Business Solution.

Het verschil tussen deze twee private lease auto’s zit hem vooral in de opties en accessoires. De CLA 180 Business Solution heeft namelijk de meeste standaardopties en is daarom net een stukje luxer dan de standaard uitvoering.

Dan is er ook nog de shooting brake uitvoering en dit is het Station model. Dit model is ook te onderscheiden in twee verschillende uitvoeringen die verschillen in opties en accessoires.

Hierbij heb je de keuze uit de CLA 180 Shooting Brake- en de CLA 180 Business Solution Shooting Brake die beschikt over meer standaard opties. Verder zijn alle Mercedes CLA 180 lease modellen voorzien van een krachtige benzine motor met een vermogen van 136 pk.

De belangrijkste voordelen van Mercedes CLA private lease

Wanneer je kiest voor het privé leasen van een Mercedes CLA, dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. In de inleiding hebben we er al een aantal benoemd, maar er zijn er nog veel meer.

Daarom hebben wij hieronder een lijstje voor jou gemaakt van de belangrijkste voordelen, zodat je precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor een Mercedes CLA lease model

 • Stel jouw gloednieuwe droomauto volledig samen naar eigen wens
 • Je hoeft geen grote investering te doen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud
 • (Inter)nationale pechhulp is standaard meeverzekerd bij de All Risk verzekering
 • Rijdt zorgeloos rond in jouw eigen private lease Mercedes CLA
 • Mercedes is aangesloten bij Stichting ‘Keurmerk Private Lease’
 • Bepaal zelf de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar
 • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Mercedes dealer bij jou in de buurt
 • Als onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur, dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Rijdt je minder kilometers in een jaar dan is afgesproken? Dan ontvang je een vergoeding voor iedere kilometer die je niet hebt gereden

Zoals je ziet brengt dit erg veel voordelen met zich. We raden je aan om gebruik te maken van de vergelijker, hierin kun je alle voordelen van de aanbieders met elkaar vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van de beste deal.

Zijn er regelmatig Mercedes CLA lease acties?

Ben jij benieuwd of er ergens Mercedes CLA private lease aanbiedingen zijn? Maak dan gebruik van de vergelijker.

Hier vul je al jouw gegevens en eventuele wensen in om erachter te komen welke uitvoering van de private lease Mercedes CLA het beste aansluit op jouw wensen.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een aantal filters om bijvoorbeeld de goedkoopste deal te vinden.

Bovendien is het verstandig om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken om te weten te komen of er ergens een Mercedes CLA private lease acties is. Het is ook verstandig om de voorwaarden van de verschillende aanbieders te vergelijken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wat zijn de zekerheden met een Mercedes Car lease?

Door te kiezen voor een Mercedes Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Vrijwel het gehele aanbod in de vergelijker is aangesloten bij het keurmerk. Je kunt bij ons dan ook onbezorgd alle modellen onafhankelijk vergelijken. Een lease auto kiezen was nog nooit zo veilig.

Specificaties Mercedes CLA

Bekijk alle private lease merken in Nederland