Tesla Model s Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Tesla Model S private lease en lees alles over dit populaire model van de Amerikaanse fabrikant.

Tesla Model S P90D

0 - 100: 3,3 sec. / 469 pk
Elektrisch, 509 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle Tesla Model S P90D? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model S 60

0 - 100: 6,2 sec. / 388 pk
Elektrisch, 345 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de Tesla Model S 60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model X

0 - 100: 6,2 sec. / 328 pk
Elektrisch, 355 km bereik

SUV / Cross over

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de Tesla Model X met prachtige vleugelportieren? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model 3

0 - 100: 4,6 sec. / 351 pk
Elektrisch,  560 km bereik

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Tesla Model 3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model S Private Leasen

Of je fan van bent Elon Musk of niet, de Tesla is gekomen en gaat de komende tijd niet van de markt. Met zijn strakke design is het een gewilde auto voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. De Tesla Model S is niet de duurste zakelijke auto, maar het prijskaartje is ook niet mals. Dit is voor veel particulieren de reden om de Tesla te leasen. Een Private lease Tesla Model S is dan ook een gewilde optie.

Voor- en nadelen Model S leasen

Naast dat het een prachtige auto is, heeft de Tesla Model S meer te bieden. Hierover later meer. Laten we het eerst even hebben over het leasen van deze elektrische wagen. Leasen heeft voor- en nadelen. Het grootste voordeel is dat er geen grote aanbetaling nodig is, zoals dat bij kopen wel het geval is.

Het grootste nadeel, voor sommige mensen, is dat je de auto niet kunt verkopen als je er klaar mee bent. Maar waarom zou je dat willen? Een auto verliest gemiddeld 50% van zijn waarde zodra deze tweedehands wordt.

Daarbij zit Tesla Model S private lease Nederland boordevol met andere voordelen. Zo hoef je geen wegenbelasting te betalen, zijn de verzekeringskosten inbegrepen en heb je altijd vervangend vervoer mocht er onverhoopt iets misgaan.

Hoeveel betaal ik voor Tesla Model S private lease?

Helaas kunnen wij dat niet zeggen. Dit is voor iedereen anders. Er is niet ‘slechts één’ private lease Tesla S, er zijn er meer. Welke jij krijgt is afhankelijk van jouw wensen. Jouw wensen bepalen de uiteindelijke prijs van jouw Tesla Model S.

Enkele factoren die de prijs beïnvloeden zijn het aantal kilometers dat je wilt afleggen per jaar, de looptijd van jouw lease overeenkomst en de extra opties en accessoires die jij toevoegt aan de Tesla Model S.

Je kunt erachter komen wat jouw Tesla kost door onze vergelijker in te vullen. De vergelijker houdt rekening met al jouw wensen en draait daarna, geheel vrijblijvend, het maandtarief uit.

Meest gestelde vragen over Tesla Model S Private Lease

Is dit model van Tesla wel betrouwbaar?

Tesla is een vrij nieuw merk voor veel mensen. Het bedrijf bestaat echter al sinds 2003. Ondertussen dus ruim 17 jaar. In deze tijd heeft Tesla zich dubbel en dwars bewezen, zo ook met de Tesla Model S.

De private lease Tesla Model S doet in geen enkel opzicht onder voor de BMW 5 serie, Audi A6 of Porsche Panamera. Uiteraard, smaken verschillen, maar de Tesla is minstens zo betrouwbaar als deze top-wagens.

Wat is inbegrepen in Tesla Model S private lease?

We hebben al kort aangestipt dat er een aantal zaken inbegrepen zijn in de vaste maandelijkse prijs van de Tesla Model S private lease. Hieronder een compleet lijstje van wat je allemaal niet hoeft te betalen:

  • Wegenbelasting;
  • Autoverzekering;
  • Onderhoudskosten;
  • Reparatiekosten;
  • APK;

Wat betaal je dan wel? De brandstof. Je hoeft alleen maar te zorgen dat de tank, of in dit geval de accu, vol zit! Meer voordelen en handige informatie? Neem een kijkje op ons homepage.

Wat biedt de Tesla Model S private lease mij?

Je hebt net de voordelen van leasen kunnen lezen ten opzichte van kopen. Als je deze rustig doorleest en tegenover de voordelen van kopen uitzet, dan blijkt dat leasen een serieuze optie is. Maar waarom de Tesla Model S?

De private lease Tesla S is een elektrische auto. Dit houdt in dat het milieu niet, (of in ieder geval minder), lijdt onder deze wagen.

De Tesla Model S heeft een strak, sportief design, geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Daarnaast zijn de specificaties ook niet te vergeten. De Tesla accelereert van 0 naar 100 km/h in 3,8 seconden. Met een topsnelheid van 250 km/h. Four-wheel-drive.

Een actieradius van 520 kilometer. Is dat genoeg? Voor dagelijks gebruik binnen de stad is 520 kilometer sowieso afdoende. Voor langere afstanden moet het ook geen probleem zijn.

Daarnaast kun je opladen via het Supercharger netwerk van Tesla. Deze oplaadpunten zijn voorzien van Fast Charging en laden een Tesla Model S gaat dan supersnel!

Hoe vergelijk ik verschillende aanbieders?

Daar hebben we een oplossing voor! Onze vergelijker heeft aanbieders van de Tesla Model S private lease bij elkaar gezet met handige filters.

Je past de filters aan naar jouw wensen en de prijs komt vanzelf tevoorschijn. Je kunt gemakkelijk het aantal gewenste kilometers, de looptijd en de accessoires aanpassen om jouw droom Tesla samen te stellen.

Dit alles, volledig vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Scoor vandaag nog jouw Tesla Model S private lease. Nog wat meer informatie over de Tesla Private lease? Klik snel op de link voor alle informatie.

Specificaties Tesla Model S

Bekijk alle private lease merken in Nederland