Tesla Model x Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Tesla Model X private lease en lees alles over dit populaire model van de Amerikaanse fabrikant.

Tesla Model S P90D

0 - 100: 3,3 sec. / 469 pk
Elektrisch, 509 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle Tesla Model S P90D? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model S 60

0 - 100: 6,2 sec. / 388 pk
Elektrisch, 345 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de Tesla Model S 60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model X

0 - 100: 6,2 sec. / 328 pk
Elektrisch, 355 km bereik

SUV / Cross over

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de Tesla Model X met prachtige vleugelportieren? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model 3

0 - 100: 4,6 sec. / 351 pk
Elektrisch,  560 km bereik

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Tesla Model 3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Tesla Model X Private Leasen

De Tesla Model X private lease is een minder populaire optie dan zijn twee oudere broers, de Model S en Model 3. Toch zijn er heel wat mensen die ook deze auto graag zouden rijden. De Tesla Model X, bijnaam Tesla ‘Falcon-Wings’ is bijzonder goed te herkennen aan haar deuren die zijwaarts openen.

De voordelen van de private lease Tesla Model X

Over de voordelen van het leasen van een Tesla Model X zijn we niet snel uitgepraat. De Tesla Model X is een futuristische auto, haar tijd dan ook ver vooruit. De Tesla wordt door Elon Musk de snelste SUV ter wereld genoemd en daar heeft hij wellicht gelijk in. De Model X trekt van 0 naar 100 kilometer per uur in 2,9 seconden. Dat kunnen zeker niet veel SUV’s zeggen.

Het grootste voordeel van het leasen van deze prachtige Tesla is het gebrek aan aanschafkosten. Tesla is niet het goedkoopste merk, maar door middel van een tesla privé lease hoef je geen groot bedrag vooraf op tafel te kunnen leggen. Daarbij heb je wel een hoop lease voordelen.

Tesla X private lease; wat kost het mij?

Private lease Tesla Model X komt voor iedereen met een ander prijsje. Dit klinkt een beetje vreemd, maar dat is het zeker niet. De Tesla Model X heeft verschillende opties en accessoires die je wel of niet kunt kiezen. Dit geldt ook voor de lease overeenkomst die je sluit.

Een lease overeenkomst heeft verschillende aspecten. Zo is het belangrijk hoeveel kilometers je per jaar wilt afleggen en wat de contractduur is. Doordat deze volledig zelf te bepalen zijn wordt de prijs ook volledig op maat afgestemd. Kijk snel in de vergelijker voor het totale aanbod.

Meest gestelde vragen over Tesla Model X Private Lease

Wat zijn de verschillende opties voor Tesla Model X?

De Tesla Model X heeft enkele noemenswaardige opties en accessoires. De Tesla is niet alleen beschikbaar als 5-zitswagen, maar ook als 6- of zelfs 7-zitsauto.

Daarnaast is de technologie in de Model X verbluffend. De draadloze software-updates van Tesla zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent.

De optie Tesla Autopilot zorgt ervoor dat je zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zodra je de Autopilot functie activeert bepaalt de Tesla Model X zelf de snelheid en afstand tot de voorliggers. Door Autosteer, een onderdeel van Autopilot, in te schakelen hoef je zelfs niet meer te sturen!

Wat zijn mijn voordelen van de Tesla lease?

Naast dat de private lease Tesla X gepaard gaat met een super SUV heeft leasen op zichzelf ook al een aantal flinke voordelen. Enkele hiervan hebben wij op een rijtje gezet:

  • Je betaalt geen wegenbelasting;
  • Je betaalt geen autoverzekering;
  • Je betaalt een vast maandelijks bedrag;
  • Je betaalt geen onderhouds- of reparatiekosten;
  • Bij pech heb je vervangend vervoer in 24 uur.

Direct weten waar je aan toe bent? Gebruik onze vergelijker voor een volledig overzicht van het aanbod.

Maar, waarom de Tesla Model X?

Ben je opzoek naar een elektrische auto met een lage bijtelling? Dan is de private lease Tesla Model X een ideale keuze. Door de lage bijtelling voor elektrische auto’s is de Tesla Model X ook nog eens uitermate geschikt voor operational lease. De Tesla model X is beschikbaar in verschillende varianten.

Zo is er een mogelijkheid voor vijf zitplaatsen, maar ook voor zes of zelfs zeven. Gaat dit dan ten koste van de bagageruimte? Zeker niet. Het gehele gezin plus bagage past gemakkelijk in deze ruime SUV.

Daarnaast is de Tesla optimaal beveiligd. De extra bagageruimte aan de voorkant van de Tesla, (er zit immers geen grote zware motor in), is niet alleen handig maar zorgt tevens voor een enorme kreukelzone. Door alle beveiligingssystemen en  de kreukelzone kan er vrijwel niets gebeuren.

Daarbij maakt elektrisch rijden van Tesla het mogelijk om het Fast Charge netwerk van Tesla te gebruiken. Een pitstop is op deze manier snel gemaakt. Even kort aan de lader, wat eten, en weer door!

Bepaal nu de Tesla Model X prijs!

Zoals gezegd, voor iedereen is de prijs anders. Maar hoe kom je er dan achter wat jij gaat betalen voor jouw private lease Tesla Model X? Daar hebben we een simpele oplossing voor. In onze vergelijker kun je precies aanklikken wat jouw wensen zijn voor de Tesla Model X en jouw lease contract.

Selecteer opties, accessoires, looptijd en aantal kilometers. Vergelijk het aanbod en bepaal! Geheel vrijblijvend, zonder moeite. Private lease Tesla Model X wordt hierdoor gemakkelijker dan ooit tevoren.

Specificaties Tesla Model x

Bekijk alle private lease merken in Nederland