Citroën DS5 private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Citroën DS5 private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

citroen c1 private lease

Citroën C1

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën C1? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c3 private lease

Citroën C3

1.2 liter / 83 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Citroën C3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

citroen c5 aircross private lease

Citroën C5

1.2 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer populaire Citroën C5? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

private lease citroen ds3

Citroën DS3

1.2 liter / 82 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Citroën DS3? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Citroën DS5 Private Leasen

Ben jij op zoek naar een private lease Citroën DS5? Zoek dan niet verder, want op deze pagina gaan wij jou alles vertellen over de voordelen, kosten en mogelijkheden van een Citroën DS5 private lease model.

Voordelen DS5 leasen

Een van de grootste voordelen van private leasen is namelijk dat het niet nodig is om een grote investering te doen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand. Daarnaast zijn deze maandelijkse kosten altijd inclusief verzekering, onderhoud, reparatie, wegenbelasting en afschrijvingskosten.

Bovendien zijn de mogelijkheden van private lease onwijs groot, omdat je de door jouw gekozen uitvoering volledig kunt samenstellen naar eigen wens. Ook bepaal je zelf het aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Eerst meer lezen over het private leasen van Citroën? Druk dan gauw op de link. 

Maandelijks leasebedrag berekenen

Natuurlijk zitten er aan al deze voordelen een prijskaartje verbonden in de vorm van een maandelijks leasebedrag. Dit maandelijkse leasebedrag wordt altijd bepaald op basis van een aantal verschillende factoren. Hierbij heeft de catalogusprijs van de door jouw gekozen uitvoering de meeste invloed.

Kies je voor extra opties en accessoires? Dan wordt het maandelijkse leasebedrag verhoogd omdat je de waarde van de DS5 hiermee verhoogd. Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar en de contractduur.

Meest gestelde vragen over Citroën DS5 Private Lease

Uit welke modellen kun je allemaal kiezen?

Wil jij graag een Citroën DS5 private leasen? Dan kunnen wij jou alvast vertellen dat deze sinds 2018 uit de productie is gehaald. Daarom zijn deze modellen alleen nog maar tweedehands te leasen.

Hierbij heb je de keuze uit een aantal verschillende uitvoeringen. Hieronder hebben wij de verschillende uitvoeringen op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien welke beschikbaar zijn.

 • Citroën DS5 Chic
 • Citroën DS5 So Chic
 • Citroën DS5 Sport Chic

Zoals je ziet zijn er 3 verschillende versies beschikbaar. Daarnaast heb je nog de keuze uit een diesel-, benzine- of hybride motor.

Ook heb je de keuze uit een handgeschakelde- of automatische versnellingsbak. Ga daarom altijd van te voren na wat je nodig hebt. Een diesel- of automatische uitvoering is over het algemeen namelijk duurder.

Hoe kun je snel de kosten berekenen?

Maak gebruik van de vergelijker op deze pagina om er direct achter te komen wat de kosten zullen zijn voor jouw eigen private lease Citroën DS5. Vul hier een aantal eventuele wensen in om te weten te komen welke uitvoering van de Citroën DS5 het beste aansluit op jouw eisen.

Vervolgens verschijnen er verschillende aanbieders van de private lease Citroën DS5 modellen in de vergelijker. Wil je weten welke aanbieder het goedkoopste is? Dan is het mogelijk om de zoekopdracht te filteren op bijvoorbeeld ‘goedkoopste eerst’.

De goedkoopste aanbieders komen dan bovenaan in de vergelijker te staan. Voordat je definitief een leasecontract afsluit is het slim om de voorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, waardoor je precies weet waar je aan begint.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Zoals we in de inleiding al hebben benoemd zijn er veel voordelen verbonden aan een Citroën DS5 private lease model.

Omdat de Citroën DS5 alleen nog maar is te verkrijgen als tweedehands model zijn er wel een aantal voordelen verbonden dan bij een nieuw private lease model. Om het jou eenvoudig te maken hebben we de belangrijkste voordelen een tweedehands model hieronder op een rijtje gezet:

 • Het maandelijkse leasebedrag van een tweedehands Citroën DS5 ligt lager dan bij een nieuwe omdat de aanschafwaarde van de auto lager is
 • Omdat de waarde van een tweedehands auto lager is schrijft de auto minder af
 • Als je de laatste slottermijn hebt betaald, dan is de auto jouw eigendom
 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • Ruil je een oude auto in of betaal je een aanbetaling? Dan wordt het maandelijkse leasebedrag aanzienlijk minder
 • Het is mogelijk om de tweedehands Citroën DS5 tussentijds om te ruilen, mits dit staat vermeld in de voorwaarden

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken.

Wat zijn de zekerheden met een Citroën Car lease?

Door te kiezen voor een Citroën Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk of de door jouw gekozen leasemaatschappij beschikt over dit keurmerk. Op deze manier ben je altijd verzekerd van goede en eerlijke leasevoorwaarden. 

Specificaties citroën DS5

Bekijk alle private lease merken in Nederland