Ford Fiesta private lease

Nu direct alle Ford Fiesta private lease modellen en direct voor de beste deal gaan? Vergelijk het aanbod en kies de uitvoering die het beste bij je past.

Ford KA

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Ford KA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Fiesta

1.1 liter / 86 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer betrouwbare Ford Fiesta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Focus

1.0 liter / 125 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Ford Focus? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Mondeo

2.0 liter / 150 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Ford Mondeo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Fiesta Private Leasen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een Ford Fiesta lease model misschien wel iets voor jou. In deze tekst gaan we dieper in op de voordelen, mogelijkheden en de kosten van een nieuw private lease Ford Fiesta model. 

Voordelen Ford Fiesta leasen

Om te beginnen gaan we het hebben over de voordelen. Een van de voornaamste voordelen is dat je in een nieuwe Ford Fiesta rijdt zonder dat je in één keer een grote investering hoeft te doen. Je betaalt namelijk in maandelijkse termijnen zodat je precies weet wat je iedere maand te besteden hebt.

Bij dit maandelijkse leasebedrag zitten altijd de verzekering, onderhoud, reparaties en wegenbelasting inbegrepen. Zo weet je iedere maand precies wat je kunt uitgeven en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Het enige wat je zelf nog moet betalen is de brandstof. Meer lezen over over Ford private lease? Druk dan snel op de link.

Leasebedrag berekenen 

Bij het berekenen van de kosten van een Ford Fiesta private lease spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Ten eerste wordt er gekeken naar de opties/accessoires die je op de Fiesta selecteert. Omdat dit de cataloguswaarde van de auto verhoogt en daarom dus ook het maandelijkse leasebedrag.

Ook speelt de nieuwwaarde van de Ford Fiesta een grote rol, aan de hand van de nieuwwaarde wordt een vanaf prijs bepaald. Verder zijn de contractduur en het aantal kilometers die je ieder jaar rijd belangrijk bij het bepalen van de maandelijkse leaseprijs. Wil je direct weten wat het maandelijkse leasebedrag is voor jouw situatie? Maak dan direct gebruik van de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Ford Fiesta Private Lease

Uit welke uitvoeringen kun je kiezen?

In deze alinea gaan we het hebben over de verschillende modellen die op dit moment beschikbaar zijn voor private lease. Je kunt kiezen tussen 3 verschillende modellen. Hieronder zetten we deze even overzichtelijk onder elkaar:

 • Ford Fiesta Trend
 • Ford Fiesta Titanium
 • Ford Fiesta ST Line

Dit zijn de 3 modellen waaruit je op dit moment kunt kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe Ford Fiesta private lease. De Ford Fiesta Trend is het instapmodel van Ford. Dit model is uitgerust met een 1.1 liter motor met 75 pk en een handgeschakelde transmissie.

De andere 2 uitvoeringen zijn uitgerust met een 1.0 liter EcoBoost motor met 95 pk en een handgeschakelde versnellingsbak. Als je wilt kiezen voor echte luxe en een sportief uiterlijk, dan is de Ford Fiesta ST uitvoering wel iets voor jou. Deze is uitgerust met sportstoelen, lichtmetalen velgen, sportieve bumpers en een sportieve wielophanging.

Zijn er Ford Fiesta private lease deals beschikbaar?

Mocht je aan de hand van deze tekst serieuze interesse hebben in een nieuwe Ford Fiesta lease? Dan kun je onderaan deze pagina de vergelijker gebruiken om zo eenvoudiger de juiste Ford Fiesta te vinden.

Je kunt hier gebruik maken van verschillende filters zoals bijvoorbeeld “nieuwste eerst” of ”goedkoopste eerst”. Zo vind je sneller een model dat bij jouw past. Naast het vergelijken van verschillende Ford Fiesta modellen kun je ook alle aanbieders met elkaar afwegen zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

Van welke voordelen kun je gebruik maken?

Zoals we bovenaan in de tekst al hadden verteld zitten er een aantal voordelen verbonden aan het private leasen van een Ford Fiesta. We hebben voor het gemak al deze voordelen overzichtelijk onder elkaar gezet wanneer je kiest voor een lease auto van Ford:

 • Bij het maandelijkse leasebedrag zitten altijd de verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten inbegrepen
 • Iedereen met een Nederlands rijbewijs mag met toestemming gebruik maken van de auto
 • Je bent verzekerd in (bijna) heel Europa
 • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen om in een nieuwe auto te rijden
 • Voor reparaties en onderhoud kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Ford garage
 • Je komt niet voor onverwachte kosten te staan, mits jij je aan de gemaakte afspraken houdt
 • Altijd verzekerd voor pechhulp onderweg als je met pech langs de weg staat

Zoals je kunt zien zitten er flink wat voordelen verbonden.

Wat zijn de zekerheden met een Ford Car lease?

Door te kiezen voor een Ford Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk altijd of de door jouw gekozen leasemaatschappij beschikt over dit keurmerk. Op deze manier ben je er altijd van verzekerd dat je te maken krijgt met eerlijke leasevoorwaarden. 

Specificaties Ford Fiesta

Bekijk alle private lease merken in Nederland