Ford Ka private lease

Alles lezen over de Ford Ka private lease modellen? Lees alles over dit populaire model en maak een vergelijking voor de beste deal!

Ford KA

1.2 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Ford KA? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Fiesta

1.1 liter / 86 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer betrouwbare Ford Fiesta? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Focus

1.0 liter / 125 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Ford Focus? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Mondeo

2.0 liter / 150 pk
Diesel, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de stijlvolle Ford Mondeo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Ford Ka Private Leasen

Mocht je op zoek zijn naar een private lease Ford Ka? Dan kun je op deze pagina informatie verkrijgen om te beslissen of een Ford Ka lease iets voor jou is. We gaan het hier onder andere hebben over de mogelijkheden, kosten en de voordelen van een Ford Ka leasen. Lees je met ons mee?

Voordelen Ford Ka leasen

Als eerste beginnen we bij een aantal erg belangrijke voordelen van een Ford Ka privé leasen. Een van de grootste voordelen van een private lease Ford Ka is dat je geen grote investering in één keer hoeft te doen. Zo hoef je niet jarenlang te sparen om in een mooie auto te rijden. Omdat je geen grote investering hoeft te doen betaal je iedere maand een vast bedrag.

Dit maandelijkse bedrag is altijd inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud/reparaties. Daarnaast kun je voor onderhoud en reparaties altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Ford garage. Mocht het ooit voorkomen dat de auto langer als 24 uur bij de garage moet blijven? Dan kun je er zeker van zijn dat je wordt voorzien van vervangend vervoer. Zo ben je nooit afhankelijk van het openbaar vervoer of vrienden en familie. Meer lezen over Ford private lease? Druk dan op de link.

Maandelijkse leasebedrag berekenen

De kosten van een Ford Ka private lease worden bepaald aan de hand van een aantal belangrijke factoren. De meest bepalende factor is de waarde van de Ford Ka. Op basis hiervan wordt een vanaf prijs bepaald en daarbij worden de verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten bij elkaar opgeteld.

Ook wordt er gekeken naar de opties/accessoires die je hebt geselecteerd omdat deze de catalogusprijs van het door jouw gekozen model verhogen en dus ook het leasebedrag. Tot slot spelen de aantal jaarlijkse kilometers en de contractduur een grote rol. Bekijk nu de vergelijker om het maandelijkse leasebedrag voor jouw situatie en wensen te berekenen. 

Meest gestelde vragen over Ford Ka Private Lease

Welke modellen zijn er beschikbaar?

We kunnen je al direct vertellen dat het op dit moment niet mogelijk is om een nieuwe Ford Ka te leasen. Natuurlijk is het wel mogelijk om een tweedehands model te private leasen. Het voordeel van tweedehands leasen is dat je eigenaar wordt van de Ford Ka als het leasecontract afloopt.

Om deze reden hoef je dus ook niet te betalen voor de afschrijving van de auto. Op dit moment is het mogelijk om een Ford Ka+ private lease te verkrijgen. Dit model is uitgerust met elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, lichtmetalen velgen en een 1.2 liter motor met 85 pk.

Van welke voordelen kun je allemaal profiteren?

Bovenaan in de de tekst hebben we het al gehad over een aantal voordelen van het private leasen van een Ford Ka. Hieronder gaan we daar iets uitgebreider op in en zetten we alle voordelen overzichtelijk onder elkaar. Zo kun je eenvoudig in één oogopslag zien of het iets voor jou is:

  • Na afloop van het leasecontract wordt je direct eigenaar van de auto
  • Voor onderhoud en reparaties kun je altijd terecht bij de dichtstbijzijnde Ford garage
  • Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag met toestemming van de eigenaar in de auto rijden
  • Je betaalt iedere maand een vast bedrag, zodat je weet wat je kunt uitgeven

Dit zijn alle voordelen bij het private leasen van een Ford Ka. Deze voordelen zijn er om ervoor te zorgen dat jij je nergens druk over hoeft te maken en kunt genieten van je nieuwe auto privé leasen.

Zijn er Ford Ka private lease deals beschikbaar?

Ben je toevallig op zoek naar een goedkope private lease Ford Ka? Dan kun je op deze pagina gebruik maken van de vergelijker en misschien zit er wel een aanbieding bij voor een leuk prijsje.

Je kunt in de vergelijker persoonlijke gegevens en wensen invullen zodat je gemakkelijker de Ford Ka vindt die bij jou past.

Het blijft niet alleen bij het vergelijken van meerdere Ford Ka modellen, zo kun je ook de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo vind je altijd het beste model met daarbij goede leasevoorwaarden.

Wat zijn de zekerheden met een Ford Car lease?

Door te kiezen voor een Ford Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

We raden je aan om altijd te kiezen voor een leasemaatschappij die in het bezit is van dit keurmerk. 

Specificaties Ford Ka

Bekijk alle private lease merken in Nederland