Honda HR-V private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Honda HR-V private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

honda civic private lease

Honda Civic

1.5 liter / 182 pk
Benzine, Handgeschakeld

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire Honda Civic? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda hrv private lease

Honda HRV

1.5 liter / 130 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de nieuwe Honda HR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda crv private lease

Honda CRV

1.5 liter / 153 pk
Benzine, Handgeschakeld

SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de praktische Honda CR-V? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

honda accord private lease

Honda Accord

2.0 liter / 156 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de klasse uitstralende Honda Accord? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Honda HR-V Private Leasen

De private lease Honda HR-V is een echte game-changer. De SUV heeft een volledige update gekregen in zijn uiterlijk, waardoor het pittige karakter er nog meer vanaf spat. Daarnaast zit er een nieuwe 1.5 VTEC Turbo motor in deze krachtige SUV. Handgeschakeld met 6 versnellingen in verschillende uitvoeringen, zeker het overwegen waard.

Private lease Honda HR-V: meer voordelen, minder nadelen

Na de volledige update die deze SUV heeft gekregen is het 2020 model van de HR-V een echt aantrekkelijke Honda. Als je de Honda HR-V bekijkt zie je een echte kwaliteitswagen. Ontworpen om te presteren, met een comfortabele sfeer voor bestuurder en passagier.

Naast de voordelen die de HR-V zelf biedt heeft private lease Honda HR-V, als pakket, ook nog een hele boel te bieden. Om dit aan je duidelijk te maken hebben we deze pagina gemaakt. We gaan in op alle voordelen die Honda HR-V private lease biedt. Dit zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. 

De prijs van de Honda HR-V

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs van de Honda HR-V. Gelukkig is er niet één prijs te geven voor de Honda HR-V private lease. Dit komt omdat jij zelf de prijs kunt bepalen. Er is dan ook niet één Honda HR-V, er zijn er meerderen.

Wil je de prijs weten, dan kunnen wij die binnen enkele minuten geven in onze vergelijker. Hiervoor moet je eerst bepalen welke uitvoering van de HR-V je wilt. Daarnaast bepaal je de looptijd van jouw leaseovereenkomst en de kilometrage. Extra opties en accessoires zijn gemakkelijk te selecteren. Als je dit hebt gedaan rolt de prijs van de Honda HR-V private lease er vanzelf uit.

Meest gestelde vragen over Honda HR-V Private Lease

Welke varianten van de Honda HR-V kan ik kiezen?

De Honda HR-V komt in negen verschillende varianten. Dit klinkt als veel. Echter, er zijn een aantal uitvoeringen die erg veel op elkaar lijken. De hoofd uitvoeringen zijn: de Comfort, de Business, de Elegance, de Executive en de Turbo Sport.

Deze vijf hoofd-uitvoeringen zijn allemaal te combineren met een voordelige leaseovereenkomst. Behalve de Comfort zijn ze allemaal ook verkrijgbaar als automaat. Vijf hoofd-uitvoeringen plus vier automaten komt in totaal op negen varianten neer.

Het instapmodel is de Comfort, dit is dan ook de goedkoopste uitvoering. Ben je opzoek naar een betrouwbare auto zonder poespas dan is de HR-V Comfort echt meer dan genoeg.

Wil je meer uit jouw rijervaring halen? Dan kun je een stapje verder zetten naar een duurdere uitvoering. De duurdere uitvoeringen komen met allerlei extra’s.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan parkeersensoren (voor- en achteraan), een achteruitrijcamera, een Bluetooth handsfree-systeem of stoelverwarming.

Wat houdt mijn HR-V private lease contract in?

Wat houdt mijn Honda HR-V private lease contract in?De meeste lease contracten bestaan uit veelal dezelfde onderdelen. Je hebt vast wel eens de gevleugelde uitspraak, “Je hoeft alleen maar te tanken!”, gehoord.

Deze uitspraak is ook van toepassing op de private lease Honda HR-V. Onderstaande is namelijk allemaal inbegrepen in de maandelijkse lease prijs:

  • Autoverzekering;
  • Wegenbelasting;
  • APK, onderhoud en reparaties;
  • Vervangend vervoer;
  • Pechhulp in heel Europa.

Benieuwd naar je eigen mogelijkheden? Kijk snel naar het actuele aanbod in onze vergelijker aan de hand van je eigen vereisten en wensen.

Wat heeft de Honda HR-V mij te bieden?

Naast het prachtige design van de SUV heeft de Honda HR-V nog meer te bieden. We hebben het namelijk nog niet gehad over de specificaties van de HR-V.

Als we kijken naar het instapmodel, de Comfort, dan hebben we het over een Honda met een maximumvermogen van 130 PK. De Honda heeft een topsnelheid van 192 kilometer per uur en trekt in 10,2 seconden op van 0 naar 100.

Daarbij heeft Honda ook een aantal veiligheden ingebouwd. Zonder te kijken naar camera’s, sensoren of andere technologische tools beschikt de HR-V al over een aantal geruststellende functies.

De hoofdsteunen van alle stoelen, (zowel voor- als achterin), zijn verstelbaar. Daarbij hebben zowel bestuurder als passagier airbags ingebouwd. Ook zitten er voorin airbags aan de zijkanten.

Als laatst hebben we nog het verbruik van de Honda HR-V. Een steeds belangrijker wordende factor deze dagen. De handgeschakelde HR-V heeft een gecombineerd verbruik van 1 op 17. Zeker niet verkeerd voor zo’n grote SUV.

Veel aanbieders van de private lease Honda HR-V?

Als je door de bomen het bos niet meer kunt zien vinden wij dat helemaal niet raar. Er zijn heel veel aanbieders van de Honda HR-V private lease. Wij bieden hier een oplossing voor.

Op deze website kun je gemakkelijk de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, waardoor je altijd de beste prijs zult vinden.

Selecteer op kilometrage, looptijd, aanbieders en vergelijk simpel het aanbod. Op deze manier kom je altijd op de scherpste Honda HR-V private lease deal!

Specificaties Honda HR-V

Bekijk alle private lease merken in Nederland