Toyota prius Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Toyota Prius private lease en lees alles over dit populaire model van de Japanse fabrikant.

Toyota Aygo

1.0 liter / 72 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische Toyota Aygo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Yaris

1.0 liter / 69 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Yaris? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota C-HR

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

SUV / Cross over

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Stijlvolle Toyota C-HR? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Prius

1.8 liter / 122 pk
Hybride, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Toyota Prius? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Toyota Prius Private Leasen

Misschien wel de bekendste Toyota op de markt: de Prius. De Toyota Prius bestaat al sinds 1997, als allereerste hybride auto op de markt. Toen de eerste Prius op de markt kwam was er natuurlijk veel verzet. Niemand wil een elektrische auto rijden, hoorden we toen. Echter, tijden veranderen. Een zuinige hybride auto is zeker niet minder populair geworden.

Aan de Toyota Prius hangt tegenwoordig een prijskaartje van zo’n € 30.000,-. Gelukkig is er een andere optie: de private lease Toyota Prius. Het brengt voordelen met zich mee waar een reguliere aankoop eigenlijk niet tegenop kan. Er hoeft bijvoorbeeld geen grote aankoopsom in één keer betaald te worden. Een echte win-win situatie.

Toyota Prius private lease: de voordelen

Een Toyota Prius is verkrijgbaar als leaseauto, of als koopauto. Dit zijn de twee opties waartussen gekozen moet worden als je overweegt om een Prius te gaan rijden. Om je goed te informeren behandelen we hier de voordelen van leasen ten opzichte van kopen.

Allereerst is het belangrijk om te weten wat er allemaal bij de prijs inzit, als je een private lease Toyota Prius wagon besluit te nemen. Je betaalt bij een Toyota private lease een maandelijkse prijs. Deze prijs omvat onder andere: de wegenbelasting, de autoverzekering en de onderhoudskosten.

Maandelijkse prijs of eenmalige aankoop?

Als mensen denken aan leasen zijn ze vaak bang vast te zitten aan een (duur) maandelijks contract. Natuurlijk betaal je maandelijks voor je nieuwe auto, maar dat betekent niet per se dat je hieraan vastzit of dat dit duurder is dan ‘een eenmalige aankoop’.

Toyota Prius private lease biedt de mogelijkheid om een kort leasecontract af te sluiten. Dit houdt in dat je niet voor jaren vastzit aan de overeenkomst en eventueel later nog een andere auto in de wacht kunt slepen. 

Maar dan is de eenmalige aankoop uiteindelijk goedkoper? Ja en nee. Als je een auto op de kop weet te tikken die nooit onderhoud of reparatie nodig heeft dan ben je goedkoper uit met een koopauto.

Maar zodra je een keer een reparatie nodig hebt ben je blij dat je een leaseovereenkomst hebt waarin alle reparatiekosten zijn gedekt. Wat jouw Toyota Prius exact per maand kost vertellen we je graag. Gebruik onze vergelijker voor een actueel en scherp aanbod!

Meest gestelde vragen over Toyota Prius

Toyota Prius kent twee soorten

Er zij twee uitvoeringen van de Toyota Prius verkrijgbaar: de Dynamic en Executive. Beide 5-deurs. Daarbij beschikken beide uitvoeringen over een automaat in plaats van een handgeschakelde versnellingsbak. Op deze manier probeert Toyota de Prius zo zuinig mogelijk te laten rijden.

De twee uitvoeringen van de Prius komen erg overeen. Zo is de lengte van de Toyota’s hetzelfde, hebben ze dezelfde uitstoot, draaicirkel, wielbasis, en meer. Echter, er zijn ook kleine verschillen. Waar de Dynamic een stoffen bekleding heeft, heeft de Executive een lederen bekleding, net iets luxer.

Andere verschillen zijn onder andere dat de Executive wel een draadloze smartphone lader heeft ingebouwd en beschikt over een elektrisch schuif-/kanteldak. De Dynamic heeft 6 ingebouwde speakers en de Executive heeft 10 ingebouwde JBL-speakers.

Daarbij heeft de Executive parkeersensoren en de mogelijkheid om zelf in te parkeren, waar de Dynamic dit niet heeft. Door dit alles kun je de Executive zien als een net iets luxere uitvoering. Een auto leasen, neem snel een kijkje op onze homepage.

Toyota Prius private lease: all-inclusive?

Je hoeft alléén maar te tanken! Dat is de slogan die vaak gebruikt wordt als het om dit soort aanbiedingen gaat. Ook hier, bij de Toyota Prius private lease, gaat die slogan op. Het volgende is allemaal inbegrepen in het leasecontract:

  • APK, reparaties en onderhoud;
  • Wegenbelasting;
  • Autoverzekering;
  • Vervangend vervoer;
  • Pechhulp in Europa.

Zoals je ziet wordt je voor het grootste deel ontzorgd en hoef je je enkel druk te maken over het tanken van je nieuwe bolide. Vergelijk het aanbod en kom snel achter alle mogelijkheden.

Waarom de Toyota Prius?

Zoals gezegd is de Toyota Prius een hybride auto. Als je geïnteresseerd bent in zuiniger rijden, voor je portemonnee, het milieu, of beiden, dan is de Prius het overwegen waard.

Doordat Toyota al sinds 1997 werkt aan de Prius heeft deze hybride auto al het nodige meegemaakt. Er zijn aanpassingen gedaan over de jaren en deze zijn de kwaliteit en performance ten goede gekomen.

De Toyota Prius in 2020 heeft een viercilindermotor met een maximaal vermogen van 122 PK. De topsnelheid van de hybride Toyota is 180 kilometer per uur en de Prius trekt van 0 naar 100 in een kleine 11 seconden. Daarbij komt natuurlijk het belangrijkste aspect: de uitstoot. De Toyota Prius heeft een verbruik van 1 op 30,3.

Hoe bepaal ik mijn Prius prijs?

Door onze vergelijker te gebruiken kom je gegarandeerd op de beste prijs uit voor jouw Toyota Prius private lease. De vergelijker heeft de mogelijkheid om verschillende filters toe te passen en op basis van jouw wensen de scherpste prijs te bepalen.

Oftewel: invullen en klaar!

Specificaties Toyota Prius

Bekijk alle private lease merken in Nederland