Volkswagen Private Lease nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Volkswagen private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto van Volkswagen en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Volkswagen Private Lease is populairder geworden in Nederland

Een wagen voor het volk was de initiële opzet van het merk en staat dat idee niet zo ver van de gedachte achter Volkswagen private lease. Ook middels een lease komt zo een Volkswagen binnen het bereik van velen en is dat maar goed ook omdat het merk nog altijd grote populariteit geniet.

Dit heeft allemaal te maken met de degelijkheid die de auto’s uitstralen en speelt het ruim modellenaanbod daarbij ook een grote rol. Als moedermaatschappij van tal van andere automerken ondergaan de auto’s ook regelmatig een facelift en komen de aangeboden modellen daarom altijd modern over.

Het is niet alleen het gemak die een private lease biedt, maar ook het idee dat je al voor een schappelijk bedrag rond kan rijden in een nieuwe auto, dat ervoor zorgt dat men vaak voor kiest om middels een lease aan een auto te komen. Met een lease auto is het namelijk niet verplicht om een aanbetaling te verrichten of een borg achter te laten en is de instapdrempel laag gehouden voor grote groepen.

Met Volkswagen private lease ben je zo op weg

Met wat eenvoudige administratieve handelingen kan je al gelijk beschikken over een nieuwe auto. Leasemaatschappijen beschikken doorgaans over een nogal ruime inventaris aan auto’s die gelijk beschikbaar zijn, maar is het ook mogelijk aan te geven wat je allemaal zelf wilt terugzien in de auto zoals de kleur of lederen bekleding.

De klant is koning en zal een ieder wel in staat zijn om naar wens een eigen lease auto samen te stellen. Eenmaal in het bezit van de auto zal jij je voor geen moment zorgen hoeven te maken om alle zaken die meekomen met het rijden in een auto. Geen (dure) onderhoudsbeurten dus of reparaties die je zelf zal moeten bekostigen, maar gewoon even langslopen bij de dealer om de nodige werkzaamheden aan de auto uit te laten voeren.

De voordelen verbonden aan een private lease zijn ook geldig voor een Volkswagen en komt daar nog bij kijken dat dankzij het groot netwerk aan dealers door heel Europa je altijd wel in de buurt eentje kunt vinden waar je naartoe kunt voor de servicebeurten of reparaties.

 

Nog meer voordelen voor Volkswagen private lease

De pechhulp regeling geldt natuurlijk ook voor heel Europa. Heel aantrekkelijk bij een Volkswagen private lease is de regeling dat in gevallen van overmacht het leasecontract opgezegd kan worden.

Dit biedt op zich al een grote geruststelling omdat vin tijd van financiële nood het soms niet haalbaar is voor de leasekosten op te draaien. Wie minder kilometers gereden heeft dan de jaarlimiet aangeeft kan bovendien ook nog wat geld ervoor terug krijgen.

Met minder afgelegde kilometers loopt de afschrijving namelijk niet zo hard en krijgt de lessee de mogelijkheid daar ook in te delen. Ook een goede manier om de auto te behouden is door een financial lease af te sluiten.

Volkswagens zijn altijd al populair geweest onder leaserijders en is dat enthousiasme ook steeds meer te merken bij degenen die een private lease willen afsluiten. Het is de combinatie van een sportief uiterlijk en de kwaliteit van deze auto’s die velen over de streep haalt om een Volkswagen private lease af te sluiten.

 

Laatst geüpdatet op