Goedkoopste Lease Auto Per Maand vinden is niet moeilijk meer, voor 100 tot 200 euro lease je al een topper!

jun 19, 2018 | Auto Leasen

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

jun 19, 2018 | Auto Leasen

Het is een altijd maar voortdurende “strijd” om een leaseauto te vinden tegen de laagst mogelijke tarieven en zal het niemand verbazen dat de tarieven soms wel naar een 100 euro per maand verlaagd kunnen worden. Het zal natuurlijk weer niet zo zijn dat de leasemaatschappij voor dit bedrag alle voorwaarden op hetzelfde niveau zal laten en zal er ergens wel een afweging moeten worden gemaakt of het wel de moeite waard is om goedkoop leasen te kiezen tegenover een ietwat duurder contract.

Leaseauto’s voor zo een bedrag zijn geen uitgereden auto’s

Met zo een laag tarief verwacht men een afdankertje te krijgen die niet veel uitstraling heeft en die bovendien ook nog hoge onderhouds- en verbruikskosten met zich mee zal brengen. Dat is helemaal niet van toepassing bij zulke leaseauto’s omdat de maatschappij zich niet wil storten in een avontuur waarbij de auto alsmaar defecten zal vertonen en de klant er ontevreden mee zal zijn.

Binnen de sterke concurrentie die er heerst in de leasewereld is elke klant belangrijk en wordt er ook van alles gedaan om een goede service te verlenen. Zelfs bij de meest goedkope leaseauto’s zullen er dus strenge voorwaarden gelden en ben je er als klant verzekerd dat de auto’s die aangeboden worden wel degelijk in staat zullen zijn om in de vervoersbehoefte te voorzien.

 • Het gaat natuurlijk wel om voertuigen die al een aantal kilometers verreden hebben en waarvan het grootste gedeelte van de waarde al afgeschreven is. Reken er dus ook op dat de aangeboden modellen wel ouder zullen zijn dan de gebruikelijke 4 tot 5 jaar voor een tweedehandse leaseauto. Een leaseauto voor 100 euro per maand behoort ook in de categorie tweedehandse leaseauto’s thuis, maar wordt die apart gehouden vanwege het groot verschil in tarief.

Je zult wel moeten kiezen voor een financial lease

Omdat het hier gaat om auto’s met een relatief lage dagwaarde is het niet aantrekkelijk voor de leasemaatschappij om de auto na afloop van het contract te behouden. Het komt dus voordeliger uit dat de auto gelijk overgenomen zal worden door de lessee en is er daarom altijd sprake van een financial lease voor auto’s van deze prijsklasse. Dat betekent ook dat er in meeste gevallen naar een aanbetaling gevraagd zal worden.

 • Immers, een financial lease vertoont grote overeenkomsten met een auto kopen op afbetaling en dient de aanbetaling om het risico voor de leasemaatschappij voor een deel in te dekken. Gelijk beginnen te leasen met 100 euro per maand is er dus niet bij zolang de aanbetaling niet voldaan is.
 • Die valt op zich wel mee omdat, zoals eerder aangehaald, de dagwaarde laag is. Soms kan er ook sprake zijn van een slottermijn waar na verloop van het contract ook nog een bedrag betaald dient te worden aan de maatschappij om de volledige afkoop te regelen.

Ook bedrijven kunnen voor zo een voordelige auto kiezen

Vooral ZZP’ers kunnen profiteren van zo een voordelig geprijsde leaseauto en komen ze gelijk ook in het bezit van een eigen auto na afloop van het contract. Niet voor elke onderneming is een nieuwe (dus ook meer representatieve) auto nodig voor de bedrijfsvoering en is het enige wat belangrijk is dat het wel om een betrouwbare auto gaat. De leasemaatschappijen staan daar wel garant voor en zal elke beginnende ondernemer die op zoek is naar een auto wel geholpen zijn met een leaseauto van 100 euro per maand.

 • Het voordelige van een financial lease is bovendien dat de leasekosten wel opgebracht kunnen worden om in aanmerking te komen voor aftrek bij ded Belastingen. Dubbbel voordeel dus en rij je er als ondernemer wel bijzonder voordelig rond. Dit betekent een boel kapitaal die vrijblijft voor het uitvoeren van andere noodzakelijke bedrijfsactiviteiten.
 • Voor een klein bedrag een auto leasen is dus wel heel goed mogelijk en is het altijd mogelijk de auto na afloop van het contract over te nemen (financial lease). Met een leaseauto van 100 euro rijdt een ieder, zowel particulier als zakelijk, wel heel voordelig rond. Ondernemers komen er nog beter van af omdat ze de kosten van de lease kunnen aftrekken van de te betalen belasting. In deze prijsklasse zijn de aangeboden auto’s uiterraard niet nieuw, maar is de kwaliteit van de aangeboden wel gegarandeerd.

 

Hoe zoeken Nederlanders bij de goedkoopste lease auto per maand?

 • goedkoopste lease auto per maand
 • goedkoop leasen 150 euro
 • auto leasen voor 100 euro per maand
 • auto leasen 99 euro per maand
 • auto leasen 150 euro per maand
 • goedkoop leasen 150 euro
 • welke auto kan ik leasen voor 800 euro per maand
 • auto leasen 100 euro per maand
 • auto leasen voor 100 euro per maand
 • lease auto 100 euro per maand
 • lease auto 200 euro per maand
 • private lease 150 euro per maand
 • goedkoop auto leasen 100 euro per maand
lease kleine auto

Laatst geüpdatet