Mini Cooper S private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Mini Cooper S private lease en lees alles over dit populaire model van de Engelse fabrikant.

MINI Clubman

Top: 185 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Station wagon

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de populaire MINI Clubman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Countryman

Top: 180 km / 102 pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de zeer praktische MINI Countryman? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Cooper S

Top: 235 km / 192 pk
Benzine, Handgeschakeld

Hatchback

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de pijlsnelle MINI Cooper S? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

MINI Electric

0 - 100: 7,3 sec. / 184 pk
Elektrisch, 185 km bereik

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de MINI Electric? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Mini Cooper S Private Leasen

Een Mini Cooper S private lease model kent veel voordelen, maar daar zit natuurlijk ook een prijskaartje aan verbonden. Daarom gaan wij jou op deze pagina alles vertellen over de kosten, voordelen en mogelijkheden van de private lease Mini Cooper S modellen.

Voordelen Mini Cooper S leasen

Zo kies je zelf een model uit die bij jou past en vervolgens stel je deze volledig samen naar eigen wens. Daarnaast is het niet nodig om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen, in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand.

Dit maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en hoef je alleen nog maar te zorgen voor de brandstof.

Leasebedrag berekenen van de Cooper S

Het maandelijkse leasebedrag wordt altijd gebaseerd op basis van verschillende factoren. We kunnen jou alvast vertellen dat de catalogusprijs van het door jouw gekozen model hierbij de meeste invloed heeft.

Daarnaast wordt er onder andere gekeken naar extra opties, accessoires, het aantal kilometers per jaar en de contractduur. Omdat je deze laatste twee factoren zelf kunt bepalen heb je uiteindelijk zelf de meeste invloed op het maandelijks te betalen leasebedrag. Kijk snel naar alle mogelijkheden in onze vergelijker.

Meest gestelde vragen over Mini Cooper S Private Lease

Welke Private lease Mini Cooper S modellen zijn er?

De private lease Mini Cooper S is geen specifiek model van de Mini’s, maar een bepaalde uitvoering. Daarom heb je een ruime keuze uit verschillende modellen die beschikbaar zijn als Cooper S uitvoering. Hieronder hebben wij deze Mini Cooper S private lease modellen alvast voor jou op een rijtje gezet:

 • Mini 3-deurs Cooper S
 • Mini 5-deurs Cooper S
 • Mini Clubman Cooper S
 • Mini Countryman Cooper S
 • Mini Cabrio Cooper S

Zoals je ziet zijn er 5 verschillende modellen verkrijgbaar als Mini Cooper S private lease uitvoering. Bovendien zijn dit de meest uitgebreide uitvoeringen van de Mini’s en beschikken daarom over de meeste standaardopties.

Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een krachtige benzine motor met een vermogen van maar liefst 192 pk. Een auto leasen is vandaag de dag enorm eenvoudig, al helemaal door middel van een vergelijker. Probeer het zelf eens uit!

De belangrijkste voordelen van een private lease Mini Cooper S

Kies je voor een Mini Cooper S private lease uitvoering? Dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. Wij hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de belangrijkste voordelen hieronder onder elkaar gezet:

 • Bepaal zelf het jaarlijkse kilometrage en de looptijd van het contract
 • Stel jouw eigen Mini Cooper S volledig samen naar eigen smaak
 • Het is niet noodzakelijk om een grote investering te doen
 • Betaal een vast bedrag per maand voor de auto, verzekering, onderhoud, wegenbelasting en reparatie
 • Je kunt altijd terecht bij een Mini dealer in jouw buurt voor onderhoud en reparatie
 • Wanneer onderhoud of reparatie langer duurt dan 24 uur, dan heb je recht op vervangend vervoer
 • Na het afsluiten van het leasecontract heb je altijd 14 dagen bedenktijd om het leasecontract kosteloos te ontbinden

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar jij gebruik van zou kunnen maken. Direct profiteren? Neem een kijkje in onze vergelijker.

Private lease Mini Cooper S kosten, hoe bereken ik deze?

Ben jij benieuwd wat de kosten voor jouw eigen private lease Mini Cooper S zal worden? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Vul een aantal eventuele wensen in om erachter te komen welk Mini Cooper S private lease model het beste aansluit op jouw persoonlijke eisen.

Daarnaast verschijnen er verschillende modellen en aanbieders in de vergelijker die je zorgvuldig met elkaar kunt vergelijken. Denk hierbij aan het vergelijken van de voorwaarden van verschillende aanbieders, waardoor je precies weet waar je aan begint voordat je een leasecontract afsluit.

Verder is het mogelijk om gebruik te maken van handige filters om bijvoorbeeld de goedkoopste aanbieder te vinden. De goedkoopste aanbieder zal dan bovenaan in de vergelijker komen te staan.

Wat zijn de zekerheden met een Mini Car lease?

Door te kiezen voor een Mini Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Beoordeling en bescherming
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Bekijk je eigen opties en vergelijk aan de hand van je eigen wensen en budget.

Specificaties Mini Cooper S

Bekijk alle private lease merken in Nederland