Een puike auto willen hebben, maar daar niet het geld voor hebben voor de aanschaf? Tijd dat de mogelijkheden die een private lease allemaal te bieden heeft worden bekeken. Het zal daarbij gelijk opvallen, dat je voor een klein vast maandelijks bedrag, al meteen rond kan rijden in een nieuwe auto. Toch twijfelt men soms bij het aan willen gaan van zo een lease.

Wel verschil met een huurauto

Dat moet gelijk duidelijk zijn omdat er bij private lease sprake is van meer voordelen. Het begint al bij het relatief lager maandelijks te betalen bedrag en blijft dat vast. Ook draait de leasenemer alleen op voor de kosten van het volgooien van de tank. De overige kosten, van het onderhoud tot aan het betalen van de wegenwegbelasting, worden allemaal door de leasemaatschappij gedragen. Het gaat er allemaal ook nog vlot aan toe en kan, indien de auto in voorraad is, al binnen een dag of twee ermee worden weggereden. Het gaat in de meeste gevallen dan ook om gloednieuwe wagens waar de leasenemer gelijk de eerste ‘eigenaar’ van is. voor zij die echt wel over een beperkt budget beschikken, zijn er ook occasion leaseauto┬┤s ter beschikking.

Geen verrassingen

Daar houdt iedereen wel van zolang het maar prettig is, maar zeker niet wanneer het omgekeerde het geval is. Door zo een leasecontract te sluiten, wordt voor de hele duur vastgelegd, dat de betaling constant blijft. Dat biedt de ruimte om te kunnen budgetteren en ondertussen er van verzekerd te zijn, dat de auto altijd ter beschikking is. Op het onderhoud wordt er namelijk streng gelet en worden de nodige reparaties op tijd uitgevoerd, wat ook een groot voordeel is. Een partij welke aantrekkelijke private lease deals weergeeft is Autonomer.nl, hier kun je informatie vinden over verschillende leasemaatschappijen.

Private lease auto biedt zo tal van zekerheden die wij allemaal wel in ons leven kunnen gebruiken. Het is dus al lang niet meer uitsluitend een aangelegenheid meer voor bedrijven.

Laatst ge├╝pdatet