Mini Cooper Private Lease nodig? Begin direct met onderzoeken en vergelijk alle mogelijke oplossingen in 3 minuten.

Bekijk alle Mini private lease mogelijkheden en lees alles over deze geweldige auto van Mini Cooper en bespaar direct op je maandelijkse kosten

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 12 tot 14 weken

Maandelijkse prijs 

€ 454

Innovatief & duurzame aanbieder

Mogelijkheid tot Mobility Card Athlon

✓ Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Afhankelijk van voorraad

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 350

Altijd inclusief verzekeringen

Altijd perfect onderhoud

Keurmerk Private Lease

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Alles in 1

Ja, alleen tanken

Aankomst auto

Binnen 3 tot 4 weken

Maandelijkse prijs 

Al vanaf € 232

Ook elektrische auto's beschikbaar

Adverteren voor mijndomein mogelijk

✓ Keurmerk Private Lease

Deze vergelijking is tot stand gekomen met de volgende gegevens: Volkswagen Golf 5 deurs - Kilometers: 10.000 - Looptijd: 48 maanden - Incl BTW

Mini Private Lease is steeds populairder geworden in Nederland

Mini dankt zijn roem aan de befaamde Mini Cooper en zijn er nog tal van liefhebbers wereldwijd van dit model te vinden. Het merk heeft sinds de introductie van dit model natuurlijk niet stilgezeten en zijn er diverse andere modellen op de markt gebracht.

Het Britse merk staat er bekend om relatief kleine auto’s te produceren met een sportieve inborst en is dit ook een reden waarom er een grote vraag is naar een Mini private lease. Zo een lekker kleine en nieuwe auto kan al voor een kleine maandelijkse betaling zorgeloos rondgereden worden.

Het is belangrijk dat je bij het wegrijden met de lease auto ervan verzekerd bent dat het om een nieuwe auto gaat. De leasemaatschappij gaat ervan uit dat de lessee zich strikt zal houden aan het leasecontract en dat de financiële insteek van de maatschappij wel de juiste is geweest. Het risico van de investering voor de aankoop van jouw lease auto ligt dus geheel bij de leasemaatschappij en is dit ook gelijk het grootste voordeel van een private lease.

Je hoeft niet in jouw spaarcenten te duiken of uit te kijken naar een financieringsmodel. Dit valt alles in jouw voordeel omdat je zo nog genoeg ruimte en/of financiële middelen overhoudt voor andere uitgaves die ook als prioriteit kunnen worden gezien. In het ergste geval zal je de lease niet kunnen betalen en zijn er genoeg leasemaatschappijen te vinden waar het contract vanwege persoonlijke omstandigheden vroegtijdig beëindigd kan worden.

Lage instaptarieven en breed assortiment aan keuze

Bij het selecteren van de juiste private lease auto is het belangrijk alle aspecten van de lease te bekijken. De uitgekozen auto zal natuurlijk ook moeten voldoen aan niet alleen de behoefte naar een betrouwbaar vervoer, maar moet de auto ook een bepaalde uitstraling hebben die bij de lessee past.

Een Mini kan gerust gezien worden als een auto die door haast een ieder wel geapprecieerd zal worden. Met het imago van de auto zit het dus wel goed en geldt dat ook voor de rest. De leasevoorwaarden zijn soepel en stellen de lessee in staat om al voor een klein bedrag met een nieuwe Mini weg te kunnen rijden.

 

Prettige contractvoorwaarden bij MINI Private Lease auto

Zaken als het onderhoud en reparaties vallen uiteraard onder de leasemaatschappij en is die ook verantwoordelijk voor het verzekeren van de Mini. Kortom, voor een vast maandelijks bedrag rij je al rond in een Mini en heb je alle vrijheid om een model te selecteren naar jouw smaak.

Bij het willen aangaan van een lease wordt je bij Mini nooit beperkt in jouw keuzes en zijn alle modellen beschikbaar om als leaseauto te dienen. Het is de aparte vormgeving en de pittige motorprestaties die zo een Mini private lease zo aantrekkelijk maken onder een grote doelgroep. De leasevoorwaarden zijn er ook soepel en zijn de tarieven ook nog sterk concurrerend.

 

Laatst geüpdatet op