BMW i3 private lease

Bekijk alle mogelijkheden rondom de BMW i3 private lease uitvoeringen en lees alles over dit populaire model van de Duitse fabrikant.

BMW 1 serie

1.5 liter / 141 pk
Benzine, Diesel

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 1 Serie private lease.

BMW 3 serie

1.6 liter / 156 pk
Benzine, Diesel

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 3 Serie private lease.

BMW X2

1.5 liter / 140 pk
Benzine, Diesel

SUV / Crossover

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X2 private lease.

BMW X5

3.0 liter / 394 pk
Benzine, Diesel

SUV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X5 private lease.

BMW i3 Private Leasen

De BMW i3 private lease is zeer geschikt voor personen die graag een nieuw model willen rijden, maar niet het geld hebben om de auto in één keer te betalen.

In plaats daarvan betaal je maandelijks een leasebedrag waardoor je de beschikking krijgt over veel voordelen. Wil je snel het actuele aanbod bekijken? Gebruik dan snel de vergelijker en vul de filters in. Toch eerst wat meer informatie lezen? Bekijk dan de veelgestelde vragen!

Voordelen BMW i3 leasen

Daarnaast kent de private lease BMW i3 nog meer voordelen die we op deze pagina met jou zullen behandelen. Zo betaal je iedere maand een bedrag voor de auto waarbij de verzekering inbegrepen zit. Hierdoor heb je ruimte om naast je auto nog andere investeringen te doen. Meer lezen over BMW private lease? Druk dan op de link om er meer over te lezen.

Hoe zit het precies met onderhoud en reparatie?

Het grootste voordeel van een BMW i3 leasen is dat het onderhoud zit inbegrepen bij het leasecontract. Mocht je de auto een aantal dagen kwijt zijn voor onderhoud? Dan wordt er zo snel mogelijk vervangend vervoer voor jou geregeld.

Hierdoor kun je nog steeds naar het werk gaan zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Ben je onderweg naar je werk of vakantie en krijg je onderweg pech? Maak je geen zorgen, de pechhulp zit ook inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs. Wil je meer weten over het leasebedrag van de BMW i3? Klik dan op de vergelijker!

Meest gestelde vragen over BMW i3 Private Lease

Uit welke opties kan je kiezen bij een BMW i3?

De private lease BMW i3 is standaard uitgerust met een snellaad pakket die ervoor zorgt dat de auto binnen één uur weer volledig is opgeladen.

Daarnaast is dit model voorzien van de luxe die je van BMW gewend bent. Zo zit er een uitgebreid audiosysteem ingebouwd met USB en bluetooth en maak je gebruik van BMW ConnectedDrive Services.

De BMW i3 private lease prijs wordt opgebouwd aan de hand van een aantal factoren waaronder de contractduur en het aantal kilometers per jaar. Natuurlijk hangt de prijs ook af van bepaalde wensen die je hebt voor eventuele accessoires en de kleur. 

Wat zijn de kosten van een BMW i3 private lease?

Wil je er snel achter komen wat de prijs is voor de private lease BMW i3? Maak dan gebruik van de vergelijker onderaan deze pagina. Vul al je gegevens en wensen in om te kijken welk model voor jou in aanmerking komt en wat het bijbehorende leasebedrag is.

Zo weet je direct of het geschikt is voor jou om dit model te leasen. Op deze manier kom je er ook gauw genoeg achter of er ergens BMW i3 lease deals beschikbaar zijn. Dit doe je simpelweg door de verschillende aanbieders onderling met elkaar te vergelijken.

Ook kom je er hierdoor achter welke aanbieder het goedkoopste is. Ga wel altijd goed na wat de voorwaarden zijn bij elke aanbieder. Private lease vergelijken kan lonen namelijk.

Hoe werkt het vergelijken van een BMW i3?

Benieuwd hoe het vergelijken van een private lease BMW i3 precies werkt? Dat snappen we en daarom leggen we het je uit. Door de filters te gebruiken in de vergelijker kun je een aanbod naar wens samenstellen.

Wil je bijvoorbeeld speciale opties of een speciale kleur lak? Geef het aan in de vergelijker en je krijgt het meest actuele aanbod, geheel naar eigen wens afgestemd. 

Door de vergelijker te gebruiken kun je leasevoorwaarden, modellen en leasebedragen eenvoudig langs elkaar leggen en beslissen waar je de beste deal kunt krijgen. We raden je aan om de leasevoorwaarden van de aanbieder altijd goed door te lezen, zo voorkom je vervelende verassingen in de toekomst.

Wat zijn de zekerheden met een BMW Car lease?

Door te kiezen voor een BMW Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk auto lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties BMW i3

Bekijk alle private lease merken in Nederland