BMW X2 private lease

Bekijk de mogelijkheden voor de BMW X2 private lease uitvoeringen en lees alles over dit sublieme model van de Duitse fabrikant.

BMW 1 serie

1.5 liter / 141 pk
Benzine, Diesel

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 1 Serie private lease.

BMW 3 serie

1.6 liter / 156 pk
Benzine, Diesel

Sedan

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW 3 Serie private lease.

BMW X2

1.5 liter / 140 pk
Benzine, Diesel

SUV / Crossover

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X2 private lease.

BMW X5

3.0 liter / 394 pk
Benzine, Diesel

SUV

5 Deurs, 7 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over dit een volvo leasen? Bekijk dan hier alle informatie over de BMW X5 private lease.

BMW X2 Private Leasen

Als je op zoek bent naar een excentrieke en sportieve auto dan is de BMW X2 leasen een verstandige keuze. Lees hieronder meer over de vele voordelen & het leasebedrag van de BMW X2. Wil je meer lezen over het private leasen van een BMW? Klik dan snel op de link voor meer informatie! Vergeet niet om hieronder te kijken bij de meest gestelde vragen, zo ben je helemaal voorbereid.

Voordelen BMW X2 leasen

Het grote voordeel van de BMW X2 private lease is namelijk dat onderhoud inbegrepen zit bij de prijs. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over kleine mankementen van de auto.

Mocht het zo zijn dat het onderhoud langer duurt, dan wordt er gewoon vervangend vervoer voor jou geregeld. Hierdoor zit je nooit meer zonder auto en ben je altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt. Ideaal is ook het feit dat verzekering, pechhulp en belasting zit inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag. 

Leasebedrag X2 berekenen

Kies je voor een private lease BMW X2? Dan is het handig om te weten hoe de prijs wordt opgebouwd. Deze hangt namelijk vooral af van de aanschafprijs van de auto. De aanschafprijs van een auto wordt beïnvloedt door de functies en opties van de auto.

Denk daarom van tevoren altijd goed na over de opties die je graag wilt hebben. De maandelijkse kosten hangen daarnaast ook af van het lease contract dat je neemt. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de transmissie (automaat of handgeschakeld) en de contractduur. Meer weten over het leasebedrag van de X2? bereken het met onze private lease vergelijker!

Meest gestelde vragen over BMW X2 Private Lease

Meer te weten te komen over de BMW X2 prijs?

Ben je benieuwd of er BMW X2 lease deals zijn? Dan raden we je aan om de BMW X2 goed te vergelijken met verschillende aanbieders.

Zo kom je er snel achter welke aanbieder de goedkoopste is en of er misschien wel ergens acties zijn. Hiervoor gebruik je de vergelijker die je onderaan deze pagina kunt vinden.

Vul alle gegevens en wensen in en voeg vervolgens nog eventuele filters toe om de zoekopdracht specifieker te maken. Er zal vervolgens een lijst verschijnen met de auto’s die beschikbaar zijn voor private lease.

De bovenste is meestal ook de goedkoopste, maar misschien niet de beste. Lees daarom de voorwaarden van het leasecontract altijd goed door om erachter te komen wat er allemaal inbegrepen zit bij het lease contract.

BMW X2 private lease automaat

De private lease BMW X2 automaat is een upgrade ten opzichte van de handgeschakelde BMW X2. Schakelen en koppelen is namelijk verleden tijd in deze auto omdat de transmissie automatisch wordt geregeld.

Hierdoor rijdt je niet alleen met een gerust gevoel, maar heb je ook meer aandacht voor het verkeer. De prijs voor het leasen van een BMW X2 automaat ligt bovendien wel hoger dan de prijs voor een handgeschakelde BMW X2.

Dit is natuurlijk logisch omdat de aanschafprijs van een automaat over het algemeen hoger ligt. Voordat je een leasecontract afsluit is het ook slim om na te gaan of je wel echt een automaat nodig hebt.

BMW X2 private lease handgeschakeld

Een handgeschakelde BMW X2 leasen is zeer geschikt voor personen die houden van overzicht. De BMW X2 is een sportief model onder de BMW’s en dankzij de hogere zitpositie heb je meer overzicht in het verkeer.

De BMW X2 is bovendien standaard uitgevoerd met air-conditioning en een elektromechanische parkeerrem. De meeste opties zitten er namelijk al standaard op, zodat je alleen nog de keuze hoeft te maken tussen de transmissie van de auto.

BMW X2 lease is ideaal voor personen die graag een nieuwe auto willen rijden, maar deze niet in één keer kunnen betalen. Voor die mensen is private lease dus een perfecte oplossing.

Wat zijn de zekerheden met een BMW Car lease?

Door te kiezen voor een BMW Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Beoordeling en bescherming
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Specificaties BMW X2

Bekijk alle private lease merken in Nederland